UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski - fight card a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najlepšia svetová MMA organizácia tento víkend prichádza do Austrálie, do rodnej krajiny jedného z hlavných protagonistov turnaja UFC 284. Úradujúci šampión perovej váhy, Alexander Volkanovski, totiž zabojuje o opasok v ďalšej divízii.

INFORMÁCIE
MAKHACHEV vs. VOLKANOVSKI
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Alexander Volkanovski (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 284: 9,8/10

  • Dátum a miesto: 11. – 12. február 2023, Perth, Austrália
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Makhachev v zápase večera obhájil titul v ľahkej váhe

Titul UFC v ľahkej váhe nemení majiteľa. Islam Makhachev v súboji s hviezdnym Alexandrom Volkanovskim v najlepšom zápase večera po piatich kolách zvíťazil na body a opasok zostal na jeho ramene. Víťaž však po zápase vyjadril svojmu súperovi obrovský rešpekt.

V súboji o "interim" titul vo featherweight divízii Yair Rodriguez utiahol Josha Emmetta v druhom kole na "triangle choke". Znamená to, že bude zároveň ďalším súperom Volkanovskiho v boji o pozíciu právoplatného šampióna perovej váhy.

Na hlavnej karte sme mohli vidieť aj ďalšie víťazstvo v submisii, o ktoré sa postaral Jack Della Maddalena už v prvom kole zápasu s Randym Brownom.

Justin Tafa v ťažkej váhe knokautoval Parkera Portera už po 66 sekundách. Vzácnou remízou sa skončil duel Jimmyho Crutea a Alonza Menifielda.

Pozrite si kompletné výsledky zápasov galavečera UFC 284 sipka

UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski - informácie, dátum a miesto

Veľký titulový galavečer UFC 284 v modernej RAC Aréne v hlavnom meste Západnej Austrálie, Perth. Presne o polnoci zo soboty 11. na nedeľu 12. februára 2023 sa na tomto mieste rozbehne turnaj, ktorý vyvrcholí dvoma majstrovskými zápasmi o opasky v ľahkej i perovej divízii. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 284 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 284
🥊 Hlavný zápas: Islam Makhachev - Alexander Volkanovski (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 11. – 12. február 2023, 00:00 hod
🌎 Miesto: RAC Arena, Perth, Austrália
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 284: Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski (lightweight) - o titul, analýza, stávky, kurzy a tip

Dagestanský grappler Islam Makhachev (31), ktorý straší svetovú scénu MMA neskutočnou bilanciou 23 výhier – 1 prehra a v UFC ťahá už 11-zápasovú víťaznú sériu, je od októbra už aj držiteľom opasku v ľahkej váhe. V Abu Dhabi totiž "utiahol" Charlesa Oliveiru už v druhom kole na "arm-triangle choke".

Bol to Makhachevov doteraz najväčší zápas, čo sa týka dôležitosti i kvality súpera. Prepracoval sa k nemu disciplínou a konzistentnými výkonmi, no najmä spomínou sériou skvelých výsledkov. Rodák z ruskej Machačkaly v súčasnosti žije v Kalifornii a trénuje aj pod vedením legendárneho neporazeného Khabiba Nurmagomedova.


Austrálčan Alexander Volkanovski (34) už patrí k legendám UFC. A to napriek tomu, že v tejto elitnej organizácii pôsobí iba od roku 2016. Stál už na čele absolútneho rebríčka a stále má šancu vrátiť sa tam. Šampiónom sa stal prvýkrát v roku 2019, keď porazil Maxa Hollowaya a pripol si opasok kráľa perovej váhy. Odvtedy ho štyrikrát obhájil, no teraz zatúžil po ďalšom.

Skvelý kickboxer s výborne zvládnutým jiu-jitsu s taktiež impozantnými štatistikami (25 výhier – 1 prehra) chce opasok aj na druhé plece. V ľahkej váhe naposledy bojoval zhruba pred 6 rokmi. Teraz si bude musieť poradiť s vyšším súperom a navyše nepríjemnou takmer neprekonateľnou dagestanskou školou.

TIP: Islam Makhachev zvíťazí (kurz 1,25sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: MAKHACHEV vs. VOLKANOVSKI
MAKHACHEV 1 (1,25) ⭐ Remíza X (50,00) VOLKANOVSKI 2 (4,05)

Bookmakeri sú toho názoru, že Volkanovski je trochu nenásytný a rúbe privysoko. Favoritom je Makhachev, no Alexander Veľký, samozrejme, nemá čo stratiť. Mohol by to byť parádny zápas. Ruský fighter však bude mať výhodu. V postoji je vyšší, má dlhší dosah a na zemi je jednoznačne kvalitnejší. Tipujeme jednotku.

UFC 284 (Perth) - fight card, bojovníci, program, zápasy a výsledky

A čo všetko v Perthe cez víkend uvidíme. Ešte predtým, ako sa v hlavnom zápase pobijú o titul v ľahkej váhe Makhachev s Volkanovskim, sa v hlavnom predzápase strhne bitka o titul "interim" šampióna v perovej váhe, kde opasok stále oficiálne patrí práve Volkanovskimu. To znamená, že nabudúce sa "Alexander Veľký" pravdepodobne pobije v ďalšom titulovom súboji s Yairom Rodriguezom alebo Joshom Emmettom.

Na fight card tohto turnaja však nájdete oveľa viac atraktívnych zápasov. Kompletný prehľad bojovníkov, súbojv a po skončení podujatia aj všetky výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC 284 - FIGHT CARD, BOJOVNÍCI, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Lightweight
(o titul)
Islam Makhachev (BODY) 5(5:00) Alexander Volkanovski
Featherweight
(o dočasný titul)
Yair Rodriguez (SUB) 2(4:19) Josh Emmett
Welterweight Jack Della Maddalena (SUB) 1(2:13) Randy Brown
Heavyweight Justin Tafa (KO) 1(1:06) Parker Porter
Light Heavyweight Jimmy Crute (REM) 3(5:00) Alonzo Menifield (REM)
Preliminary card
Light Heavyweight Tyson Pedro 3(5:00) Modestas Bukauskas (BODY)
Featherweight Joshua Culibao (SUB) 2(2:02) Melsik Baghdasaryan
Flyweight Shannon Ross 1(0:59) Kleydson Rodrigues (TKO)
Lightweight Jamie Mullarkey (BODY) 3(5:00) Francisco Prado
Early preliminary card
Featherweight Jack Jenkins (BODY) 3(5:00) Don Shainis
Women's Strawweight Loma Lookboonmee (SUB) 2(0:44) Elise Reed
Featherweight Shane Young 3(5:00) Blake Bilder (BODY)
Lightweight Zubaira Tukhugov 3(5:00) Elves Brenner (BODY)

Ako sledovať UFC 284 NAŽIVO - Fortuna TV livestream zadarmo, priamy prenos a PPV

V televízii nájdete priamy prenos z austrálskeho galavečera UFC 284 od 04:00 hod v nedeľu (12.2.) ráno na platenom kanáli Premier Sport 1. V rovnakom čase budete môcť živé vysielanie sledovať tiež v ponuke platenej streamovacej služby VOYO. No a spomenieme aj možnosť zakúpiť si oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Odporúčame však livestream zadarmo prostredníctvom Fortuna TV! Ten je dostupný pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadia aspoň jeden ľubovoľný tiket a v noci zo soboty na nedeľu, teda v čase konania vybraného podujatia, budú mať na svojom hráčskom konte akýkoľvek kladný finančný zostatok (aspoň pár centov).

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník sipka okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým prenosom vrátane UFC získate aj trojitý vstupný bonus, s ktorými si môžete na víkendový turnaj vsadiť dokonca celkom bez rizika. A zabavíte sa aj v online kasíne.

Stavte si s bonusmi vo Fortune!

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj UFC 284?

Galavečer UFC 284 sa koná v noci zo soboty 11. februára na nedeľu 12. februára 2023 v austrálskom meste Perth. Podujatie v RAC Aréne sa začína presne o polnoci.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase UFC 284?

V hlavnom súboji večera budú o titul v ľahkej váhe bojovať obhajca Islam Makhachev a vyzývateľ Alexander Volkanovski. Analýzu a tip na tento zápas nájdete TU sipka

3️⃣ Ako sledovať UFC 284 naživo?

Ak to naozaj chcete vidiet, UFC 284 vám určite neunikne. Možností, ako sledovať tento turnaj naživo je totiž niekoľko. V televízii i online. Dokonca i zadarmo. Viac informácií nájdete na tomto mieste sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Oktagon MMA

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum, fight card

Vo februári nás čaká ďalšie veľké podujatie organizácie Oktagon MMA v Nemecku. Turnaj s poradovým číslom 39 ponúkne skvelú show❗✨

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili❗✨