Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum, fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vo februári nás čaká ďalšie veľké podujatie organizácie Oktagon MMA v Nemecku. Turnaj s poradovým číslom 39 ponúkne skvelú show!

INFORMÁCIE – VÝSLEDKY
JUNGWIRTH vs. DE OLIVEIRA
PUKAČ ❌ SCHOBER
VSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon MMA Foto: Profimedia

Hodnotenie Oktagon 39: 9,7/10

  • Dátum a čas: 11. február 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: Audi Dome, Mníchov, Nemecko
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Jungwirth zvíťazil, Keita ide na titu, Slováci dominovali

V hlavnom zápase turnaja Oktagon 39 si nemecký "Kelt" Christian Jungwirth poradil s Brazílčanom Nevesom Denilsonom de Oliveirom po troch kolách na body. Rovnakým spôsobom, na body, zaznamenal víťazstvo aj Alexander Poppeck, ktorý v hlavnom predzápase zdolal Martina Zawadu.

Belgičan Losene Keita v kvalifikačnom zápase vo výkone večera knokautoval Samuela Barka v treťom kole a zabojuje o titul v perovej váhe.

Darilo sa aj Slovákom. Pavol Langer v náročnom súboji s brazílskym "Kratosom" Rafaelom Xavierom uspel na body. Ronald Paradeiser predviedol v bitke s Chorvátom Vladom Šikićom veľkú dominanciu a ukončil to v druhom kole technickým knokautom.

Ani Vlasto Čepo v špeciálnom boxerskom súboji s legendárnym Héctorom Lombardom neťahal za kratší koniec. Po troch kolách napokon rozhodcovia uzavreli výsledok ako remízu.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 39 v Mníchove sipka

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum a miesto

Po niekoľkých "návštevách" vo Frankfurte zavíta pôvodne česko-slovenská organizácia do ďalšej nemeckej metropoly. Oktagon 39 v Mníchove sa uskutočné v sobotu 11. februára 2023 s tradičným začiatkom od 18:00 hod. Tešiť sa môžeme na množstvo slovenských, českých, nemeckých bojovníkov, ale aj ďalších legionárov z rôznych kútov sveta. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 39 NAŽIVO!

Tipujte a sledujte Oktagon 39 na Tipsporte!

PREVIEW OKTAGON 39: MNÍCHOV
🥊️ Podujatie: profesionálny turnaj zmiešaných bojových umení (MMA)
🗓️ Dátum a čas: 11. február 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Audi Dome, Mníchov (Nemecko)
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 39: Mníchov - fight card, program, zápasy (výsledky)

Postupne formujúca sa fight card turnaja Oktagon 39 už pozná svoje najväčšie hviezdy. Z domácich bojovníkov to bude najmä Christian Jungwirth, ktorý si zmeria sily s Brazílčanom Nevesom Denilsonom de Oliveirom.

Zo Slovákov sa predstavia známe mená ako Ronald Paradeiser či Pavol Langer, ktorý vyzve navrátilca do Oktagonu, Brazílčana Rafaela Xaviera. Účasť potvrdili aj Marek Bartl a tiež aktuálny šampión ľahkej váhy Losene Keita.

Iba pár dní pred turnajom organizátori oznámili v Mníchove aj jeden špeciálny boxerský zápas, v ktorom sa proti sebe postavia Vlasto Čepo a legendárny Héctor Lombard.

OKTAGON 39 - FIGHT CARD, ZÁPASY, BOJOVNÍCI, PROGRAM (VÝSLEDKY)
Main fight
Welterweight Christian Jungwirth (BODY) 3(5:00) Neves Denilson de Oliveira
Main card
Light Heavyweight Alexander Poppeck (BODY) 3(5:00) Martin Zawada
Featherweight Losene Keita (TKO) 3(0:30) Samuel Bark
Light Heavyweight
Rafael Xavier 3(5:00) Pavol Langer (BODY)
Lightweight Ronald Paradeiser (TKO) 2(2:08) Vlado Šikić
Heavyweight Hatef Moeil (BODY) 3(5:00) Wallyson Carvalho
Prelims (Box)
93 kg Vlasto Čepo (REM) 3(3:00) Héctor Lombard (REM)
Prelims
Featherweight Vladimír Lengál (TKO) 2(4:13) Cem Kuyumucuoglu
Welterweight Marek Bartl (TKO) 1(2:02) Kevin Hangs
Free prelims
Welterweight Tayo Odunjo 3(5:00) Lucas Cruz (BODY)

Oktagon 39: Robert Pukač vs. Dominic Schober - zrušený zápas

V Mníchove mal nastúpiť aj slovenský bojovník Robert Pukač (30), ktorý si túžil vylepšiť nie celkom ideálnu formu a rozpoloženie v poslednom období. Zo zápasu však napokon vzišlo, pretože borec s bilanciou 16 výhier – 10 prehier – 1 remíza, ktorý už má za sebou zápasy s takými hviezdami ako Patrik Kincl, Samuel Krištofič, Jozef Wittner, Maté Kertész či Christian Jungwirth, sa napokon v príprave počas sparingov zranil.

No a zranenie neobišlo ani jeho súpera Dominica Schobera (31). Rakúšan chcel pri svojej premiére v Oktagon MMA vylepšiť svoje štatistiky 13 výhier – 10 prehier, no už je to tak, že si na to ešte bude musieť počkať. Zápas bol definitívne zrušený.

Stavte si a sledujte Oktagon 39 naživo na Tipsporte!

Oktagon 39: Christian Jungwirth vs. Neves Denilson de Oliveira - hlavný zápas, analýza, kurzy a tip

O hlavný zápas sa postará domáca hviezda Christian Jungwirth (35). Po októbrovej prehre s Maďarom Máté Kertészom sa teraz bude chcieť ukázať v lepšom svetle. Bojovník s profesionálnou bilanciou 12 výhier – 6 prehier, ktorý sa radí medzi postojárov, zatiaľ v Oktagone na svoje veľké víťazstvo stále čaká. Možno teraz však prišla tá správna chvíľa.

Lenže proti nemu bude Brazílčan Denilson Neves de Oliveira (27), ktorý má za sebou dva nevydarené zápasy s Christianom Eckerlinom. Ten prvý bol prerušený a anulovaný kvôli diskutabilnému a nemeckým borcom prifilmovanému úderu do slabín, čo bolo v skutočnosti celkom inak. Nasledovala odveta, v ktorej sa De Oliveira nechal Eckerlinom "utiahnuť" v submisii. Na Nemcov má teda komplexný fighter s výbornými číslami (17 výhier – 9 prehier) už celkom ťažké srdce. Odnesie si to Jungwirth?

Náš TIP: Christian Jungwirth zvíťazí (kurz 1,27sipka Stavte si v Tipsporte!

KURZY TIPSPORT: JUNGWIRTH vs. DE OLIVEIRA
JUNGWIRHT 1 (1,27) ⭐ Remíza X (45,00) DE OLIVEIRA 2 (3,40)

Pomerne výrazným papierovým favoritom je však Jungwirth, aj kvôli domácemu prostrediu. S kurzom 1,27 to nie je nič lukratívne, no vsádza si naňho až 96 % stávkujúcich v Tipsporte. Jednotku odporúčame tipovať aj my. Nemecký fighter bude mať v klietke i fyzickú prevahu, všetko bude hrať v jeho prospech. Stačí to len využiť.

Oktagon 39: Mníchov (Audi Dome) - vstupenky, lístky, online predaj a ceny

Napriek tomu, že turnaj sa koná v Mníchove, ak by ste mali príležitosť a chceli sa v ikonickom okrúhlom Audi Dome zúčastniť tohto podujatia osobne, vstupenky sú v online predaji na nemeckom portáli ticketmaster.de. Ceny sa pohybujú od 39 EUR za základné lístky, až po 599 EUR za VIP stoly a boxy.

Ako sledovať Oktagon 39 (Mníchov) NAŽIVO - PPV prístup, livestream online, priamy prenos

Mníchovský turnaj Oktagon 39 si z pohodlia vášho domova budete môcť naplno vychutnať opäť prostredníctvom plnohodnotného a vysoko kvalitného PPV prenosu na oficiálnej platforme Oktagon.TV. Cena za kompletný prenos všetkých zápasov vrátane sprievodného programu a rozhovorov je 10,99 EUR.

Pre zákazníkov stávkovej kancelárie Tipsport je tu však stále možnosť pozrieť si jednotlivé zápasy aj zadarmo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. Očakávame, že aj turnaj Oktagon 39 budete môcť takto sledovať s tradičnou jednoduchou podmienkou, ktorou je mať v priebehu 30 dní predtým pretipované aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz na tomto odkaze sipka získate nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým streamom na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR k vášmu prvému vkladu na hráčsky účet.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer Oktagon 39?

Tretí turnaj organizácie Oktagon MMA v Nemecku s celkovým poradovým číslom 39 sa uskutoční v mníchovskej aréne Audi Dome v sobotu 11. februára 2023 so začiatkom od 18:00 hod.

2️⃣ Kto sa predstaví na turnaji Oktagon 39?

Turnaj Oktagon 39 je plný známych tvárí z českej, slovenskej, nemeckej a zahraničnej MMA scény. Spomeňme konkrétne Ronalda Paradeisera, Pavla Langera, Mareka Bartla, Christiana Jungwirtha, Alexandra Poppecka či Losene Keitu.

3️⃣ Bude možné sledovať Oktagon 39 naživo?

Ak si chcete galavečer Oktagon 39 vychutnať naživo v pohodlí vašej obývačky, možností máte viac. Vysielaný bude opäť online a návod, ako si ho pozrieť dokonca aj zadarmo nájdete TU sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte vstupný bonus až 30 EUR!

Tipsport: bonusy, bojové športy, Oktagon livestream

TIPSPORT stávková kancelária ▷ ponuka bojových športov, 🔹LIVESTREAM na OKTAGON, návod na registráciu 🔹s bonusom, možnosti vkladu a výberu.