Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aktualizácia: Ronald Paradeiser na mníchovskom Oktagone 39 absolútne zažiaril. V súboji s Chorvátom Vladom Šikićom od začiatku dominoval a v druhom kole súpera ukončil technickým knokautom.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip Foto: Pixabay

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum, čas a miesto (dejisko)

V sobotu 11. septembra 2023 sa o 18:00 hod v mníchovskom Audi Dome strhne ďalší hviezdami nabitý európsky galavečer Oktagon 39. Tešiť sa môžete na nemeckých borcov, legionárov aj českých a slovenských bojovníkov.


Kliknite TU a založte si účet v Tipsporte

  • Získajte ihneď ZADARMO 30 € bonus
  • Využite vstupný bonus až 4 000 €
  • Získajte kompletný prístup ku športovým streamom na Tipsport TV

Medzi nimi sa predstaví aj bývalý talentovaný karatista, z ktorého je čoraz lepší MMA zápasník, Ronald Paradeiser. Proti komu nastúpi, ako vyzerajú jeho šance na víťazstvo a čo by ste mali tipovať?

Oktagon 39: Ronald Paradeiser vs. Vlado Šikić - analýza, stávky, kurzy a tip

Ronald Paradeiser (25) je húževnatý slovenský bojovník, ktorému sa v posledných rokoch naozaj darí. Naposledy v decembri knokautoval Felipeho da Silvu Maiu, predtým porazil aj Iamika Furtada, no má za sebou prehry vo veľkých zápasoch s Losene Keitom i Ivanom Buchingerom.

Pomedzi zápasy v Oktagone si Rony v roku 2021 vyskúšal aj jeden zápas v Super League MMA. A obišiel v ňom veľmi dobre, keď porazil Gilbera Ordoneza v submisii. Celkovo má v profi kariére úctyhodnú bilanciu 15 výhier – 8 prehier. Rád sa mláti postojačky, má skvelé kopy, no každým rokom je lepší a lepší aj v grapplingu.

Chorvát Vlado Šikić (32) je síce starší, no v profi MMA nie príliš skúsenejší. Štatistiky má však výborné: 11 výhier – 1 remíza – 1 prehra. Vyskúšal si už rôzne európskej organizácie, bojoval proti legionárom z viacerých krajín, no a teraz zažije debut v expandujúcom Oktagone.

"Sunshine", ako znie jeho prezývka, sa taktiež radí viac medzi postojárov a strikerov. Ani on však nie je úplne jalový na zemi či v klinčoch. Do profesionálneho diania sa však vracia po viac ako ročnej pauze, takže môže byť tak trochu neostrieľaný. Uvidíme, čo to prinesie.

Náš TIP: Ronald Paradeiser zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: PARADEISER vs. ŠIKIĆ
PARADEISER 1 (1,15) ⭐ Remíza X (45,00) ŠIKIĆ 2 (4,73)

Ide o typovo a fyzicky podobných bojovníkov. Čo ich v súčasnosti najviac odlišuje je práve zápasová prax. Tá hovorí jasne v prospech Paradeisera a preto tak vyzerajú aj kurzy. V Tipsporte je vysokým favoritom za 1,15 a vyše 90 % stávkujúcich o tom nepochybuje. A nepochybujeme o tom ani my, takže tipujte jednotku.

Oktagon 39 NAŽIVO: Ako a kde sledovať zápas Paradeiser vs. Šikic - livestream zadarmo a PPV priamy prenos

Mníchovský turnaj Oktagon 39 si, samozrejme, môžete pozrieť aj naživo v pohodlí vášho domova. Tu vám poradíme ako. Organizácia bude znova celé podujatie vysielať online vo Full HD prenose, prístup ku ktorému si môžete zakúpiť na oficiálne PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. V predpredaji to máte už od 10,99 EUR.

O svoje výhody neprichádzajú ani zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport, ktorý môžu zápasy Oktagon 39 sledovať zadarmo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať v priebehu 30 dní pred podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom vrátane Oktagon 39 na prvých 7 dní celkom bezpodmienečne, získate i vstupný bonus k prvému vkladu až 20 EUR. A s ním si môžete vsadiť na výsledky mníchovského galavečera, alebo si zahrať live stávky priamo počas turnaja v sobotu večer.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum, fight card

Vo februári nás čaká ďalšie veľké podujatie organizácie Oktagon MMA v Nemecku. Turnaj s poradovým číslom 39 ponúkne skvelú show❗✨

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili❗✨