Oktagon 35: Ryšavý vs. Fodor - dátum, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V septembri sa najlepšia česko-slovenská MMA organizácia vráti opäť do Brna s turnajom Oktagon 35. Patrik Kincl na ňom bude obhajovať titul, ale tešiť sa môžeme aj na súboj dvoch slovenských rivalov Karol Ryšavý vs. František Fodor.

Karol Ryšavý (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Karol Ryšavý knokautoval Fera Fodora v prvom kole

V slovenskom derby ľahkej váhy preukázal Karol Ryšavý veľkú dominanciu a sebavedomým spôsobom na Fodora tlačil od začiatku. Napokon zápas stihol ukončiť ešte pred koncom prvého kola, keď po tvrdom "ground and pound" pri pletive mlátil súpera, až kým to rozhodca neodmával.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 35: Brno

Oktagon 35: Brno - informácie, dátum a miesto konania

Uskutoční sa to v Brne, pod strechou Winning Group Arény, v sobotu 17. septembra 2022 od 18:00 hod. Turnaj plný kvalitných zápasov, zaujímavých legionárov, domácich českých hviezd, ale aj Slovákov. Nenechajte si ho ujsť! Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Hlavným bodom programu bude, samozrejme, zápas o titul v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom, aktuálnym šampiónom, a jeho francúzskym vyzývateľom Alexom Lohorém, ktorý je už v Oktagone taktiež známou tvárou.

Mnohí sa už určite tešia aj na súboj dvoch laikov z obrazoviek, ktorí sa niekoľko týždňov pripravujú na MMA zápas v rámci reality show Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam.

Z porcie kvalitných slovenských zápasov nás určite bude zaujímať duel Robo Pukač vs. Tomáš Meliš, ale aj bitka Karola Ryšavého s Františkom Fodorom, vyhliadky na ktorú si rozoberieme v tomto článku.

sipka Pozrite si kompletné info, fight card a analýzu hlavného zápasu Oktagon 35

Oktagon 35: Karol Ryšavý vs. František Fodor - analýza, stávky, kurzy a tip na výsledok

Dvaja účastníci rôznych sérií Oktagon Výzvy a už notoricky známe mená na slovenskej MMA scéne si zmerajú sily v zápase ľahkej váhy. Ide o dvoch borcov z juhozápadného Slovenska s podobným bojovým štýlom, porovnateľnými štatistikami a zrejme aj kvalitou.

O niečo mladší Karol Ryšavý (29) je aktuálne v nabitom rebríčku ľahkej váhy Oktagon MMA na výbornej tretej priečke. Keď vlani bojoval proti aktuálnemu šampiónovi Losene Keitovi, dostal tvrdý knokaut už po necelých troch minútach. V marci však "Bomby" sám knokautoval nepríjemného Iránčana Ebrahima Hosseinpoura.

Bilancia rodáka zo Senca, ktorý trénuje pod vedením Attilu Végha v Spartakus Fight Gyme v Trnave, je pomerne dobrá. Na konte má 10 výhier (9 pred limitom) a 4 prehry. Radí sa medzi komplexných bojovníkov, ktorí ovladajú techniky zápasu v postoji i na zemi.

František Fodor (32) sa vrátil do povedomia sériu troch KO víťazstiev po sebe, keď v priebehu dvoch rokov postupne knokautoval Samuela Danka, Aziza Dauliatov a Tomáš Fialu. Jeho rozmach zastavil až vlani v novembri Matouš Kohout, ktorý ho "vypol" v druhom kole.

Fero, ktorý má v profi MMA bilanciu 9 výhier (7 pred limitom) – 6 prehier, nedávno spolu s ďalšími zápasníkmi opustil Octagon Fighting Academy gym a v súčasnosti tak trénuje viac-menej na vlastnú päsť. To však nič nemení na tom, že sa chce opäť vrátiť na víťaznú vlnu. Ryšavý by si mal dať pozor na jeho tvrdé rany.

Náš TIP: Karol Ryšavý zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Podľa bookmakerov v Tipsporte je favoritom zápasu Karol Ryšavý s kurzom 1,40 a rovnaký názor zastáva aj drvivá väčšina tipujúcich. Jeho víťazstvo tipuje viac ako 90 % ľudí. Vzhľadom na to, že je o niečo komplexnejším bojovníkom ako Fodor a tiež má za sebou aj ťažšie zápasy, prikláňame sa na jeho stranu. Je tiež otázne, ako veľmi narušili Ferovu prípravu nezhody v OFA gyme.

Oktagon 35: Ako sledovať zápas Ryšavý vs. Fodor naživo - PPV, livestream, priamy prenos, vstupenky (Winning Group Arena, Brno)

Ak si budete chcieť pozrieť súboj Ryšavého s Fodorom, ale aj celý turnaj Oktagon 35 naživo, organizácia, samozrejme, predáva oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na Oktagon.TV. Ten získate v predpredaji už za 10,99 EUR.

Ak vás to ťahá priamo do Brna a stihnete to, kúpte si vstupenky na tribúny Winning Group Arény prostredníctvom predajnej siete ticketportal. Postupne sa však míňajú, takže to neprešvihnite!

My vám však ponúkame výhodnejšiu príležitosť, ako sledovať Oktagon 35 v Brne naživo. Vďaka livestreamu na TV Tipsport si ho môžete pozrieť dokonca aj celkom zadarmo. Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie a pretipujete do týždňa aspoň 1,20 EUR, prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane Oktagonu máte celkom free.

Nemáte ešte vytvorené konto? Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz, aby ste si mohli okamžite sprístupniť živé prenosy na TV Tipsport a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky. A pre vášnivých hráčov je tu aj možnosť získať vkladový bonus až do výšky 4000 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.