Oktagon 35: Pukač vs. Meliš - informácie, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V polovici septembra nás čaká v Brne galavečer Oktagon 35. Uvidíme v ňom titulový zápas v strednej váhe, ale aj zaujímavú slovenskú bitku Robert Pukač vs. Tomáš Meliš. Kto je favoritom?

Robert Pukač (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Robert Pukač porazil Tomáša Meliša na body

Mnohí mu neverili, no on to dokázal. Robo Pukač sa po troch prehrách a odchode z OFA gymu potreboval otriasť, no mal proti sebe ťažkého súpera Tomáša Meliša. V zápase však stavil na správnu taktiku – boj na zemi. "Diamantový čávo" bol v podstate celé tri kolá v hornej pozícii až zápas vyzeral zo strany Meliša ako blamáž. Pukač ho zasypával údermi a nemohlo sa to skončiť inak ako jeho víťazstvom. Ukončiť síce súpera nestihol, ale na body vyhral jednoznačne. A mohol oslavovať!

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 35: Brno

Oktagon 35: Brno - informácie, dátum a miesto konania

Uskutoční sa to v brnenskej Winning Group Aréne v sobotu 17. septembra 2022 od 18:00 hod. Turnaj plný kvalitných zápasov, zaujímavých legionárov, domácich českých hviezd, ale aj Slovákov. Nenechajte si ho ujsť! Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Najväčším ťahákom je, samozrejme, hlavný zápas o titul v strednej váhe medzi úradujúcim šampiónom Patrikom Kinclom a vyzývateľom Alexom Lohorém.

Tešiť sa však môžeme aj na vyvrcholenie reality show Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam. No a potom aj na niekoľko hviezdnych Slovákov. Špeciálnu pozornosť púta zápas medzi Bratislavčanom Robom Pukačom a Žilinčanom Tomášom Melišom.

sipka Pozrite si kompletné info, fight card a analýzu hlavného zápasu Oktagon 35

Oktagon 35: Robert Pukač vs. Tomáš Meliš - analýza, kurzy a tip

Robert Pukač (30) nemá za sebou najlepšie obdobie. Prehral tri zápasy v rade a naposledy priznal, že s ním nie je niečo v poriadku. Zápas s Christianom Jungwirthom vzdal aj podľa vlastných slov z nevysvetliteľných dôvodov. Dokáže sa "Diamantový čávo" znova naštartovať?

Už bývalý zverenec Ilju Škondriča z Octagon Fighting Academy má stále pozitívnu bilanciu 15 výhier – 10 prehier – 1 remíza. Na domácej scéne sa považuje za kvalitné bojovníka, ktorý je v Oktagon MMA stálicou. Pukač je komplexný bojovník, ktorý sa nebojí pästných výmen ani súbojov na zemi. Jeho najväčším nepriateľom bol však doteraz zrejme on sám.

Tomáš Meliš (36) alebo "Tomáš Bolo", ako ho na poli bojových športov všetci poznajú, je poriadne tvrdým chlapíkom zo Žiliny. Už viackrát dokázal, že sa nezľakne žiadneho súpera a krvavé bitky sú to, v čom sa dokáže obracať najlepšie. Po rozpačitom pandemickom období sa mu v apríli tohto roka podarilo poraziť Václava Mikuláška, ktorému nasadil "kimuru".

Bolo má pomerne vyrovnané štatistiky, 9 výhier – 8 prehier – 2 remízy. V žilinskom Wolf Pride Gyme sa však v poslednom období pripravuje poriadne svedomito. Aj on je pomerne komplexným borcom, ktorý zvládne akýkoľvek typ MMA súboja.

Náš TIP: Zvíťazí Tomáš Meliš (kurz 2,32sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na víťaza v Tipsporte!

Papierovým favoritom je predbežne Robo Pukač. V Tipsporte si naňho môžete vsadiť s kurzom 1,55 a viac ako dve tretiny tipérov tak aj urobili. Zvyšok verí Žilinčanovi. Kurz 2,32 na Tomáša Meliša zrejme na základe je doterajších výsledkov nie je prekvapením, ale je to veľmi disciplinovaný a nezlomný chlap. Práve preto veríme, že neistého "Diamantového čáva" dokáže svojim prístupom obrúsiť aj poraziť.

Kde sledovať naživo Oktagon 35: Brno (Pukač vs. Bolo) - vstupenky, livestream, priamy prenos, PPV

Zaujíma vás, ako a kde si môžete pozrieť zápas Ruba Pukača s Tomášom Bolo, ale aj celý turnaj Oktagon 35 naživo? Brnenský turnaj síce v televízii nenájdete, ale vo vysokej Full HD kvalite si ho môžete pozrieť prostredníctovm oficiálnej platformy Oktagon.TV. Prístup na sledovanie si zaplatíte ako klasické PPV (pay-per-view) v predpredaji už za 10,99 EUR.

K dispozícii sú ešte stále aj vstupenky priamo do hľadiska Winning Group Arény v Brne. Ak chcete zažiť atmosfére veľkolepého MMA turnaja na vlastnej koži, zabezpečte si svoje miesta už teraz prostredníctvom predajnej siete ticketportal.

Je tu však tiež iná možnosť. Aj tentokrát livestream z galavečera prinesie TV Tipsport. A opäť celkom zadarmo. Stačí, že ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie, pretipovali ste mesiac pred podujatím aspoň 1,20 EUR a to je všetko. Žiadne ďalšie poplatky.

Zaregistrujte sa v Tipsporte ešte dnes na tomto odkaze, aby ste získali nielen neobmedzený prístup ku všetkým športovým livestreamom, vrátane Oktagonu, ale tiež zaujímavý vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky pre všetkých nových zákazníkov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.