Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam - info, epizódy, Végh

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu celkom nový projekt Oktagon MMA. Česko-slovenská organizácia si pre fanúšikov bojových športov pripravila niečo špeciálne. Reality show, ktorá bude sledovať blížiaci sa súboj dvoch rivalov, ktorí predtým zmiešané bojové umenia nikdy nerobili.

INFORMÁCIEBOJOVNÍCITRÉNERI
KURZY NA ZÁPAS – KDE SLEDOVAŤ

Oktagon Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Adam zničil Nathana už v prvom kole

Profesionálne finále reality show "Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam" v Brne vyvrcholilo neľútostným súbojom, ktorý však trval iba necelé tri minúty. Čech Adam Reiter využil svoju prevahu a hrubú silu na to, aby možno o niečo technickejšieho Nathana Dzabu doslova uštval a napokon dorazil na zemi po "ground and pound". Nathan nemal šancu...

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 35: Brno

Oktagon MMA show: Kto prežije? Nathan x Adam - základné informácie

Všetko sa to začalo počas reality show Survivor Česko-Slovensko, ktorú moderoval spolumajiteľ a promotér Oktagonu Ondřej Novotný. Práve on bol autorom tejto myšlienky. Na ostrove sa totiž objavili dvaja konkurenti, Nathan Dzaba a Adam Reiter, ktorých rivalita prerástla do viacerých sporov. Novotný sa tak rozhodol, že im dá príležitosť, vyriešiť si ich raz a navždy v klietke podľa pravidiel MMA. Nathan a Adam sa pobijú na oficiálnom turnaji Oktagon 35 v Brne, ktorý sa koná 17. septembra 2022. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získajte vstupný bonus a tipujte bojové športy!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Show "Oktagon: Kto prežije?" však nebude iba o jednom zápase. Ide o seriál 10 epizód, ktorý odštartoval 5. júla 2022 a s týždennou pravidelnosťou potrvá až do 11. septembra. Mapovať bude postupnú prípravu a prerod dvoch mladých mužov na MMA bojovníkov. To všetko prebehne pod vedením skúsených profíkov. Výsledok všetci uvidíme na spomínanom brnenskom galavečere Oktagon 35.

Účastníci (bojovníci) show Oktagon: Kto prežije - Nathan Dzaba a Adam Reiter

Nathan Dzaba je rodák z Kamerunu, ktorý však dlhodobo žije na Slovensku, kde sa venuje mnohým športom. Je to futbalista a fitness tréner, ktorý je vo skvelej kondícii a počas reality show Survivor 2022 patril k najsilnejším členom slovenského tímu. Veľmi dobre si tam rozumel s Gáborom Borárosom. V súťaži však napokon musel skončiť po otrase mozgu, ktorý utrpel práve v súboji s Adam Reiterom. Teraz sa chce revanšovať.

Adam Reiter je umelecký rezbár a dušu umelca v sebe skutočne nezaprie. Na ostrove si v reality show svojou povahou nenarobil veľa priateľov. Napriek tomu hral však vždy fér a vyhýbal sa špinavostiam. Adam dokonca na začiaktu vojenského konfliktu na Ukrajine pomáhal voziť ľudí z okupovaného územia do bezpečia. Avšak konflikty s Nathanom boli o niečom inom. Oktagon im dá obom príležitosť uzavrieť to.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Oktagon MMA: Kto prežije - tréneri Attila Végh a Patrik Kincl

Keďže ani jeden z dvojice rivalov ešte nikdy MMA nerobil, začínajú v podstate od základov. Dostali zhruba tri mesiace na to, aby sa pripravili fyzicky aj technicky nie len jeden na druhého, ale aj na súboj v zmiešaných bojových umeniach, ktorý bude sledovať celé Česko a Slovensko. A k tomu im pomôžu skutočné legendy.

Slovenský zástupca Nathan Dzaba si Spartakus Fight Gym v Trnave a jedným z jeho trénerov je aj legendárny Attila Végh, takže sa rozhodne má od koho učiť. Koniec koncov, jedného zo svojich zverencov má Attila aj v UFC – Lajoša Kleina ani netreba špeciálne predstavovať.

Tútorom a trénerom Adama Reitera bude pripravovať skúsený a úspešný český bojovník Patrik Kincl v All Sport Academy Hradec Králové. Kincl má za sebou množstvo zápasov v popredných európskych organizáciách a v súčasnosti je stále platným šampiónom strednej váhy v Oktagone. A taktiež trénuje účastníka UFC, Davida Dvořáka.

Oktagon 35 (Kto prežije?): Nathan Christián Dzaba vs. Adam Reiter - kurzy a tip

Papierovým favoritom je Slovák. Kurz na Nathana Dzabu v Tipsporte bol 1,65. Pričom na Adama Reitera predbežne 2,13. To sa však časom môže meniť. Určite do toho prehovorí aj vývoj prípravy oboch borcov na samotný septembrový zápas. Keďže ani jeden z dvojice zatiaľ bojové športy na tejto úrovni nerobil, je trochu ťažké predpovedať aj víťaza.

Ak by sme si však mali tipnúť, dáme svoje peniaze na Slováka. Z hľadiska fyzických predispozícii a celkovej kondičky je na tom ako športovec určite lepšie. Český umelec bude pravdepodobne aj počas prípravy viac bojovať sám so sebou. Tipujeme víťazstvo Nathana, podobne ako vyše 80 % stávkujúcich v Tipsporte

TIP: Nathan Dzaba zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok tohto zaujímavého zápasu v Tipsporte!

Ako a kde sledovať reality show Oktagon Kdo přežije - exkluzívne iba na Oktagon.TV

Všetky epizóidy show Oktagon: Kto prežije sú vysielané prostredníctvom oficiálnej platformy Oktagon.TV, pričom od 5. júla vychádzajú postupne každý týždeň. Na to, aby ste si tento seriál mohli pozrieť, teda potrebujete predplatné, ktoré môžete mať teraz už od 5 EUR na mesiac. Nová časť vychádza vždy v nedeľu o 20:00 hod.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌