Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aj v septembri sa v organizácii Oktagon MMA bude bojovať o titul. A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35 v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

INFORMÁCIE
KINCL vs. LOHORÉNATHAN vs. ADAM
FIGHT CARD a VÝSLEDKY – VSTUPENKYLIVESTREAM

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 35: 9,7/10

  • Dátum a čas: sobota, 17. septembra 2022, 18:00 hod
  • Miesto konania: Winning Group Arena, Brno, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Patrik Kincl obhájil titul za necelé dve minúty

Hlavný zápas turnaja Oktagon 35 v Brne o titul v strednej váhe mal krátke trvanie. Obhajca Patrik Kincl svojho vyzývateľa Alexa Lohorého "zlikvidoval" už za 1 minútu a 54 sekúnd. Kincl od samého začiatku vyštartoval rýchlymi kombináciami a dokonale súpera zaskočil už v prvých sekundách. Keď potom trafil skvelý "high kick" a zadný úder, Francúz sa ocitol na zemi. Lohoré sa síce stihol ešte pozviechať, no okamžite dostal ďalšiu spŕšku tvrdých rán a to bol koniec. Český fighter vyhral po TKO.

Po technickom knokaute v prvom kole sa tešil aj Karol Ryšavý, ktorý vo veľkej slovenskej bitke proti Františkovi Fodorovi dominoval taktiež od samého začiatku. Päť sekúnd pred prvou prestávkou napokon Ryšavý na zemi absolútne likvidoval, čo rozhodca, samozrejme, ukončil.

Dôležitého víťazstva sa po troch mrzutých prehrách dočkal mnohými odpisovaný Robo Pukač, ktorý porazil Tomáša Meliša na body po troch kolách. Slovenské víťazstvo sa zrodilo aj v súboji Ronalda Paradeisera s Iamikom Furtadom, Rony to taktiež uhral na body.

Okrem Kincla sa však na hlavnej karti predstavili aj ďalší dvaja Češi a obaja zvíťazili zhodne na body. Andrej Kalašnik zdolala Joela dos Santosa. Jakub Dohnal si poradil s Davidom Moonom.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 35: Brno

Oktagon 35 (Brno) - informácie, dátum a miesto

Čaká nás MMA galavečer plný domácich českých a slovenských hviezd. Oktagon 35 v brnenskej Winning Group Aréne ponúkne 17. septembra 2022 mimoriadnu nálož rivality. Okrem hlavného titulového zápasu v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Alehom Lohorém uvidíme aj ďalšie neľútostné bitky. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 35 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V Brne vyvrcholí aj špeciálny projekt "Oktagon: Kto prežije?", v ktorej sa dvaja rivali z reality show Survivor Česko-Slovensko 2022, Nathan Dzaba a Adam Reiter, tri mesiace pripravovali na vzájomný súboj v zmiešaných bojových umeniach. A v septembri príde čas, kedy sa postavia zoči-voči jeden druhému v klietke.

Okrem toho sa však môžeme tešiť aj na zaujímavé bitky viacerých známych slovenských bojovníkov, ktorí sa radia medzi to najlepšie, čo naša domáca MMA scéna má.

Oktagon 35: Patrik Kincl vs. Alex Lohoré (o titul) - analýza, kurzy a tip

Úradujúci šampión strednej váhy, Patrik Kincl, bude prvýkrát obhajovať. Opasok získal vo februári tohto roka, keď v Prahe na body porazil Piráta Krištofiča. Teraz sa 33-ročný rodák z Hradca Králové postaví do klietky znova, aby dokázal, že mu titul právom patrí.

"Inšpektor" patrí medzi to najlepšie, čo česká MMA vyprodukovala. Má skúsenosti aj tituly z viacerých zahraničných organizácií. Pred Oktagonom bol súčasťou projektu XFN, bojoval v ruskej organizácii ACB a niekoľko zárezov už má aj v prestížnej poľskej KSW, ktorú možno považovať za top v Európe. Kinclova bilancia (25–10) a štatistiky svedčia o tom, že je to nebezpečný a pomerne komplexný borec. Zvládne aj boj na zemi, no najviac obľubuje postoj.

PATRIK KINCL POROVNANIE ALEX LOHORÉ
33 rokov vek 32 rokov
180 cm výška 185 cm
25–10 BILANCIA 21–7
12–2 KO/TKO 10–3
6–2 submisia 7–0
6–6 na body 4–4

Francúz Alex Lohoré je aktuálne dvojkou v rebríčku strednej váhy Oktagonu. V česko-slovenskej organizácii pôsobí od roku 2020, za ten čas už stihol poraziť Zdeňka Polívku, Tata Primeru, no prehral s Leandrom Silvom a v titulom zápase s Karlosom Vémolom. Teraz zabojuje o opasok v tejto divízii druhýkrát.

"Da Killa Kid", ako znie prezývka 32-ročného legionára na našej scéne, toho už vo svojej kariére okúsil veľa. Bol šampiónom organizácií TMT, UCMMA, BAMMA aj Fight Start Championship a dvakrát sa predstavil aj v Bellatore, v oboch prípadoch víťazne. Lohoré takmer vždy ukončí zápas pred limitom. Jeho bilancia je 21 výhier – 7 prehier.

Náš TIP: Patrik Kincl zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok titulového zápasu v Tipsporte!

Papierovým favoritom je Kincl a podľa predbežných kurzov v Tipsporte pomerne výrazným. Jeho skúsenosti z posledných rokov, kedy bojoval aj v KSW, ho skutočne predurčujú k tomu, aby proti Lohorému opasok obhájil. Francúz bude mať miernu výškovú prevahu, keď meria o 5 centimetrov viac, lenže otázkou je, či ju dokáže aj využiť, pretože už viackrát prehral s výrazne nižším súperom. Tipujeme jednotku a poriadne ostrý zápas.

Oktagon: Kto prežije? Nathan Dzaba vs. Adam Reiter - kurzy a tip

Mnohých fanúšikov a možno aj tých, ktorí doteraz MMA až tak veľmi nesledovali, určite zaujíma aj to, ako dopadne vyvrcholenie 3-mesačnej prípravy Nathana a Adama na ich vzájomný zápas v klietke podľa pravidiel zmiešaných bojových umení. Jedného z nich pripravoval samotný Patrik Kincl, ten druhý zase brúsil schopnosti v Spartakus Fight Gym u šéftrénera Attilu Végha. Ako vyzerajú kurzy a kto má väčšiu šancu uspieť?

sipka Prečítajte si viac o reality show Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - fight card, program, zápasy a výsledky

Fight card turnaja v Brne je už zrejme kompletná. Okrem hlavného titulového zápasu sa môžete tešiť aj na ďalší slovenský súboj Robo Pukač vs. Tomáš Bolo, na bitku Karola Ryšavého s Ferom Fodorom, Ronyho Paradeisera a mali sme vidieť aj návrat Gábora Borárosa, no ten napokon v Brne nenastúpi.

OKTAGON 35 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Title fight
Middleweight Patrik Kincl (TKO) 1(1:54) Alex Lohoré
Main card
Lightweight Karol Ryšavý (TKO) 1(4:55) František Fodor
Welterweight Andrej Kalašnik (BODY) 3(5:00)
Joel Dos Santos
Featherweight David Moon 3(5:00) Jakub Dohnal (BODY)
Welterweight Robert Pukač (BODY) 3(5:00) Tomáš Bolo
Lightweight Ronald Paradeiser (BODY) 3(5:00) Iamik Furtado
Prelims
71 kg (Underground) Radek Roušal (BODY) 3(5:00) Marek Bartl
Middleweight
Marek Mazuch
1(2:49) Jorge Bueno (SUB)
Welterweight
Selim Topuz
1(4:10) James Lewis (SUB)
Middleweight (Kto prežije?) Nathan Dzaba 1(2:53) Adam Reiter (TKO)
Middleweight Radovan Úškrt (KO) 1(1:12) Denis Kurdinov
Free Prelims
Light Heavyweight Jan Gottvald (BODY) 3(5:00) Edilson Franca

Oktagon 35 - vstupenky, lístky priamo na tribúnu

Brno je neďaleko slovenských hraníc, takže je pochopiteľné, že sa tam môže prísť pozrieť množstvo fanúšikov spod Tatier. Ak patríte medzi nich, dobrou správou je, že vstupenky do hľadiska Winning Group Arény sú už v predaji. Očakáva sa však, že sa opäť minú veľmi rýchlo, preto odporúčame zbytočne neváhať. Zájdite na web ticketportal.cz a zabezpečte si vaše miesto na tribúne už dnes.

Ako sledovať turnaj Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré NAŽIVO - livestream, PPV, priamy prenos, free prelims

Posledné dva turnaje Oktagonu sme mohli celé sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Predpokladáme, že to tak bude aj v prípade brnenského galavečera Oktagon 35. Návod už možno poznáte, stačí v priebehu mesiaca pred podujatím pretipovať v Tipsporte aspoň 1,20 EUR a celý ďalší mesiac sledujete všetky živé prenosy celkom zadarmo.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz, aby ste okrem prístupu k livestreamom mohli využiť aj 20-eurový vstupný bonus pre nových hráčov. Tento kredit môžete využiť na prvé stávky, ale zároveň aj ako investíciu, aby ste si zabezpečili prístup k športovým livestreamom na niekoľko mesiacov dopredu.

V televízii priamy prenos nebude, ale kvalitný Full HD prenos si môžete, samozrejme, zakúpiť ako PPV (pay-per-view) na oficiálnej platforme Oktagon.TV. V predpredaji vás to vyjde za 10,99 EUR, v deň podujatia za 13,99 EUR.

Otvárací zápas turnaja bude Oktagon opäť streamovať prostredníctvom svojich kanálov ako Facebook či YouTube celkom zadarmo pre všetkých. O aký konkrétny zápas pôjde, však zatiaľ nevieme.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer Oktagon 35?

Turnaj Oktagon 35 je naplánovaný na 17. septembra 2022 so začiatkom od 18:00 hod v moravskej metropole – Brno. Všetko prebehne pod strechou Winning Group Arény.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na Oktagon 35?

V hlavnom zápase Oktagon 35 sa bude bojovať o titul v strednej váhe. Domáceho obhajcu Patrika Kincla vyzve Francúz Alex Lohoré, ktorý už jednu titulovú bitku pred dvoma rokmi prehral. Pozrite si kompletnú fight card turnaja sipka

3️⃣ Ako sledovať Oktagon 35 naživo?

Aj tentokrát máte niekoľko možností, ako si pozrieť galavečer Oktagon MMA naživo. Okrem toho, že sú stále v predaji aj vstupenky, priamy prenos či livestream môžete sledovať aj z pohodlia vášho domova. Návod, ako si pozrieť Oktagon 35 naživo sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Karlos Vémola

Karlos Vémola je nový šampión poloťažkej váhy Oktagon MMA

V sobotu 23. júla sme na pražskej Štvanici spoznali nového šampióna poloťažkej váhy česko-slovenskej organizácie Oktagon MMA ⭐ Je to Karlos...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.