Oktagon 32: Kozma vs. Kníže - informácie, livestream a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Bude to súboj dvoch generácií a zároveň bitka možno najtvrdších bojovníkov v Oktagone. David Kozma bude obhajovať titul proti Petrovi Knížemu. Už túto sobotu 9. apríla.

INFORMÁCIEANALÝZA a TIP
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
LIVESTREAMVSTUPENKY

David Kozma s opaskom šampióna welterovej váhy Oktagon MMA. Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 32: 9,5/10

  • Dátum a miesto: 9. apríla 2022 od 18:00 hod, Ostrava, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia o výsledky: "Ružový panter" aj po piatykrát obhájil

Je to neuveriteľné, ale David Kozma zostáva stále šampiónom welterovej váhy Oktagon MMA. Vo veľkom zápase s Petrom Knížem napokon po piatich kolách uspel na body a veteránovi nedovolil siahnúť na titul. Kto sa mu postaví teraz? A existuje vôbec na domácej scéne niekto, kto by v súčasnosti dokázal Kozmu v jeho kategórii poraziť?

Tomášovi "Bolo" Melišovi sa podarilo umlčať veľkohubého Václava Mikuláška už v prvom kole. "Baba Jaga" po troch minútach zápasu v submisii kričal od bolesti a bolo rozhodnuté.

Česká hviezda Lucie Pudilová v Ostrave splnila úlohu favoritky a po troch kolách zdolala Caroline Yariwake da Cruz na body. Rovnako na body, i keď preňho netradične, zvíťazil aj Matěj Peňáz nad Giovannim Melillom. A Daniel Škvor zdolal Pavla Langera taktiež na body.

Jediné KO na hlavnej karte predviedol v ťažkej váhe svojský Američan Jeremy Kimball, ktorý "vypol" Nóra Thomasa Narma po necelých troch minútach.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledkov Oktagon 32 nájdete TU

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže - informácie, dátum a miesto

Dlhoočakávaný turnaj s veľkolepým titulovým zápasom. Oktagon 32 v Ostravev sobotu 9. apríla 2022 ponúkne nielen súboj Davida Kozmu s Petrom Knížem, ale aj mnoho ďalších neľútostných stretov. Všetko sa začína v tradičnom čase od 18:00 hod v Ostravar Aréne. Buďte pri tom. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 32 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 32: David Kozma vs. Petr Kníže - analýza, kurzy a tip

V rámci Oktagon MMA sa títo borci síce stretávajú prvýkrát, ale v minulosti už proti sebe bojovali v inej organizácii XFN. V decembri 2017 Petr Kníže porazil Davida Kozmu na body. Tentokrát sa karty rozdané inak.

Favoritom bude určite David Kozma (29), ktorý je od roku 2018 právoplatným šampiónom welterovej váhy v Oktagone a titul odvtedy obhájil už 4-krát. Opasok síce získal pomerne ľahko, keďže Gábor Boráros sa v osudnom zápase zranil, ale brániť ho musel poriadne krvavým spôsobom. So Samuelom Krištofičom, Maté Kertészom, Apollom Silvom i Bojanom Veličkovičom to boli neľútostné "vojny".

"Pink Panther" to však ustál a teraz sa môže revanšovať o generáciu staršiemu mužovi, na ktorého kedysi nestačil. Skvelý striker, ale aj grappler a doslova nezničiteľný bojovník Kozma má v MMA bilanciu 29 výhier (21 pred limitom) – 11 prehier. A tento víkend to chce zaokrúhliť na 30-ku.

Petr Kníže (44) naposledy bojoval v septembri 2021, keď porazil na body Kaika Brita. Muž, ktorý kedysi dávno bojoval aj proti Vémolovi, nemá na konte tak veľa profesionálnych zápasov ako jeho nadchádzajúci súper. Disponuje však životnými skúsenosťami, ktoré z neho urobili bojovníka, ktorý sa nikdy nevzdáva.

Napriek tomu, že po vážnom úraze je de facto invalid a bojuje takpovediac na jednej nohe, je obdivuhodné, s akou energiou dokáže ničiť svojich súperov. A to v postoji i na zemi. Od spomínanej prehry s Karlosom Vémolom v roku 2013, ktorá bola jediná, "Monster" neprehral ani jeden profi zápas a ťahá sériu 10 výhier v rade. Práve tá tvorí gro jeho skvelej bilancie 13–1.

Náš TIP: David Kozma zvíťazí (kurz 1,31sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si výsledok zápasu David Kozma vs. Petr Kníže v Tipsporte.

Kurzy hovoria jasnou rečou a doterajšia aktivita stávkarov na Tipsporte takisto. Viac ako 90 % tipujúcich dáva svoje peniaze na Kozmu. Je mladší, skúsenejší, fyzicky lepšie disponovaný aj o niečo vyšší. Navyše už viackrát ukázal, že dokáže ustáť aj také zápasy, v ktorých by niektorí bojovníci pre zranenia sami odstúpili.

Práve tieto vlastnosti, ktoré v posledných rokoch nadobudol, z neho robia favorita aj pri piatej obhajobe titulu šampióne welterovej váhy. Zápas sa s najväčšou pravdepodobnosťou skončí pred limitom a ako víťaza tipujeme Davida Kozmu.

Oktagon 32 - fight card, program, zápasy a výsledky

Fight card tohto ostravského podujatia obsahuje okrem výnimočného hlavného zápasu aj ďalšie "perličky". Veľmi zaujímavým a podľa všetkého aj tvrdým bude stret Václava Mikuláška s Tomášom "Bolom" Melišom v strednej váhe.

Tešiť sa môžeme aj na Luciu Pudilovú, ktorá naposledy kvôli nenaváženiu súperky nenastúpila, ale teraz sa postaví Brazílčanke Caroline Yariwake da Cruz.

No a, samozrejme, musíme spomenúť aj Matěja Peňáza, ktorý nám predvedie ďalší atraktívny súboj vo svojom dynamickom postojárskom štýle proti Talianovi Giovannimu Mellilovi. Peňáz doteraz všetky svoje zápasy na galavečeroch Oktagonu ukončil knokautom v prvom kole, niekedy už v prvej minúte, a ešte nikdy neprehral.

To však nie je všetko. V akcii uvidíme aj Daniela Škvora, Mateusza Strzelczyka, Filipa Maceka, Kamila Mindu a tiež slovenský ženský supertalent v bojových umeniach Moniku Chochlíkovú. Pozrite si kompletnú kartu zápasov:

OKTAGON 32 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Hlavná karta (Oktagon.TV)
Welterweight (o titul) David Kozma (BODY) vs. Petr Kníže
Middleweight Václav Mikulášek vs. Tomáš Meliš (SUB)
Bantamweight Lucie Pudilová (BODY) vs. Caroline Yariwake da Cruz
Middleweight Matěj Peňáz (BODY) vs. Giovanni Mellilo
Heavyweight Jeremy Kimball (KO) vs. Thomas Narmo
Light Heavyweight Pavol Langer vs. Daniel Škvor (BODY)
Prelims (TV Tipsport)
Welterweight Christian Jungwirth (TKO) vs. Mateusz Strzelczyk
Bantamweight
Filip Macek (SUB) vs. Ramon Martinez
Heavyweight Kamil Minda vs. Tadej Dajčman (BODY)
Lightweight Jakub Dohnal (BODY) vs. Iamik Furtado
Free Prelims (YouTube)
Strawweight Monika Chochlíková (BODY) vs. Alessandra Pajuelo

Sledujte naživo Oktagon 32 - PPV priamy prenos, livestream a free fight

Pozor! Galavečer Oktagon 32 bude prvým podujatie, v ktorom vyskúšajú organizátori zmenu vo vysielaní živých prenosov. Doteraz sme mohli na TV Tipsport sledovať prostredníctvom livestreamu všetky zápasy vrátane hlavnej karty. Tentokrát si však zákazníci Tipsportu pozrú na webe stávkovej kancelárie iba súboje na Prelims. Pravidlá zostávajú rovnaké – musíte byť v Tipsporte registrovaný a mať v priebehu posledných 30 dní pretipovaných aspoň 1,20 EUR.

Zápasy hlavnej karty však uvidíte iba po zakúpení prístupu k živému prenosu prostredníctvom PPV (pay-per-view) na oficiálnom webe Oktagon.TV. Jeho cena je v predpredaji 10,99 EUR, pričom v deň zápasu sa vyšplhá o niečo vyššie. Za rovnakú cenu si môžete kúpiť aj záznam z turnaja. Mesačné predplatné na Oktagon.TV môžete mať za výhodných 5,99 EUR.

Promotéri aj tentokrát vybrali jeden Free Fight (zápas zadarmo). Ten sa bude vysielať voľne pre všetkých prostredníctvom oficiálneho YouTube kanála Oktagon MMA. Tentokrát takto uvidíme práve mladú slovenskú bojovníčku Moniku Chochlíkovú, ktorá bude čeliť Peruánčanke Alessandre Pajuelo.

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže - vstupenky (lístky) do Ostravar Arény

Ak máte do Ostravy blízko, môžete si prísť podujatie Oktagon 32 pozrieť do Ostravar Arény aj na vlastné oči a zažiť neopakovateľnú atmosféru MMA galavečera. Vstupenky išli do predaja prostredníctvom siete ticketportal, avšak upozorňujeme, že sa veľmi rýchlo míňali. Ak sú vypredané, nájsť ich ešte teoreticky môžete v bazárovom predaji z druhej ruky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer Oktagon 32?

Galavečer Oktagon 32 sa koná 9. apríla 2022 na východe Českej republiky, v Ostrave so začiatkom v tradičnom čase od 18:00 hod.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom titulovom zápase na Oktagon 32?

V hlavnom zápase bude titul vo welterovej váhe už piatykrát obhajovať David Kozma. Jeho vyzývateľom je veterán Petr Kníže, ktorý ho už v minulosti porazil. Kompletný prehľad zápasov na fight card nájdete TU

3️⃣ Ako sa dá sledovať naživo Oktagon 32?

Možnosti a príležitosti, ako sledovať tento turnaj Oktagon 32 naživo, sa trochu zmenili. Stále ho nájdete v živom prenose online, avšak odporúčame si prečítať návod uvedený vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Monika Chochlíková

Monika Chochlíková: profil a zápasy slovenskej bojovníčky

Monika Chochlíková je pomerne výnimočný zjav v bojových umeniach 🥊 Má medzinárodné úspechy v thajskom boxe aj K1, rozbieha sa i v MMA a...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová - životopis a zápasy českej MMA bojovníčky

Preslávila sa ako prvá česká žena v slávnej organizácii UFC. Teraz píše v slávnej organizácii pokračovanie druhej časti svojho príbehu.