Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl - informácie, livestream a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dlhoočakávaný turnaj Oktagon 31, na ktorom bude Samuel Krištofič obhajovať opasok šampióne strednej váhy proti Patrikovi Kinclovi už klope na dvere. Kde a kedy sa uskutoční?

INFORMÁCIE - ANALÝZA a TIP - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Patrik Kincl - váženie Oktagon 31 Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 31: 9,4/10

  • Dátum a miesto: 26. februára 2022 od 18:00 hod, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizované: Patrik Kincl obral Piráta Krištofiča o opasok

Vyhrotený česko-slovenský titulový súboj v O2 Aréne sa skončil víťazstvom Patrika Kincla. Ten porazil dočasného slovenského šampióna pomerne dominantným spôsobom na body, keď mal jasnú prevahu minimálne v 4 z 5 kôl. Kincl je tak novým právoplatým šampiónom strednej váhy.

V súboji o dočasný titul v ľahkej váhe splnil Losene Keita úlohu papierového favorita a porazil slovenského mladíka Ronalda Paradeisera taktiež na body.

Naopak pred limitom sa skončili ďalšie dva zápasy na hlavnej karte. Alex Lohoré zmlátil Zdeňka Polívku na TKO už v prvom kole. Rovnako ako Vlasto Čepo, ktorý technickým knokautom zastavil Alexandra Silvu už po necelých troch minútach.

Na turnaji sa nepredstavila česká hviezda Lucie Pudilová, ktorej brazílska súperka pred zápasom nesplnila váhový limit.

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl - informácie, dátum a miesto

Bude to veľké. Samuel Krištofič si po zisku titulu dočasného šampióna strednej váhy na Štvanici môže svoju nadvládu oficiálne potvrdiť proti jednému z najlepších českých bojovníkov súčasnosti. Stojí proti nemu legionár z poľskej KSW Patrik Kincl. Galavečer Oktagon 31 sa uskutoční 26. februára 2022 od 18:00 hod v pražskej O2 Aréne a vy si to nechcete nechať ujsť! Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 31 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 31: Samuel Krištofič vs. Patrik Kincl - analýza, kurzy a tip

"Pirát" proti "Inšpektorovi" – aj takto môžeme nazvať prvú titulovú bitku v rámci Oktagon MMA v roku 2022. Vo vyhrotenom česko-slovenskom súboji sa stretnú dvaja obávaní a kontroverzní borci, ktorí patria k absolútnej národnej špičke vo svojom fachu.

Bratislavčan Samuel Krištofič (32) má za sebou skvelé výsledky. Vyhral štyrikrát v rade a neboli to ľahké zápasy. Od prehry s Davidom Kozmom v marci 2019 postupne zdolal Andreson De Queiroza Diniza, Roberta Pukača, Mateusza Strzelczyka, potom mal bojovať o titul s Karlosom Vémolom, ale namiesto neho dostal Marcina Naruszczku, zvládol aj jeho, získal opasok a teraz ho bude prvýkrát obhajovať.

"Pirát" je s bilanciou 14 výhier - 3 prehry jedným z najobávanejších fighterov na slovenskom bojovej scéne. Ešte nikdy neprehral pred časovým limitom. Je veľmi komplexným a nevyspytateľným bojovníkom, pretože dokáže útočiť na všetkých frontoch – v postoji, na zemi a výrazne zlepšil aj taktiku. Naposledy sme ho mohli vidieť boxovať proti Alexandrovi Cvernovi na premiérovom podujatí Fight Night Challenge v decembri minulého roka. Bola z toho remíza.

Patrik Kincl (32) si v Prahe vyskúša druhý titulový zápas v rade v priebehu 5 mesiacov. V septembri minulého roku totiž v KSW dostal šancu vyzvať mimoriadne nebezpečného Chorváta Roberta Soldiča, ktorému podľahol TKO. Odvtedy sme ho v klietke nevideli, iba v boxerskom ringu, podobne ako Krištofiča. Na rovnakom podujatí Fight Night Challenge totiž boxoval s Attilom Véghom. Prehral na body.

Rodák z Hradca Králové je mimoriadne skúseným bojovníkom, ktorý má v MMA na konte už 24 víťazstiev a k tomu 10 prehier. Môžeme ho považovať za strikera, pretože najčastejšie rozhoduje zápasy práve v postoji. Vie to však aj v grapplingu, takže výraznú slabinu nemá. V tomto zápase je výrazným papierovým favoritom.

TIP: Zápas sa skončí na body (kurz 2,20sipka Tipujte a sledujte naživo v Tipsporte!

Tipujeme rozhodnutie na body.

Kurz na víťazstvo Kincla v Tipsporte je 1,20, naopak Krištofiča bookmakeri označili kurzom 4,04. Až 80 % tipérov očakáva triumf českého bojovníka, čo by nebolo žiadnym prekvapením. Vzhľadom na jeho skúseností a kvalitu súperov, s ktorými sa stretáva na úrovni KSW, by Patrik Kincl mal zvíťaziť.

Aj slovenský borec však v posledných zápasoch ukázal, že sa vie pobiť veľmi odvážne. O to viac, ak ide o titul, ktorý teraz bude obhajovať. Tipujeme, že "Pirát" aj tentokrát vydrží, že nepadne predčasne a zápas sa rozhodne na body po piatich kolách.

Oktagon 31 - fight card, program, zápasy a výsledky

A teraz sa pozrime na kompletnú fight card tohto podujatia. Na jej vrchole stoja spomínaní Samuel Krištofič a Patrik Kincl. Ešte predtým sa však odohrá niekoľko ďalších elektrizujúcich zápasov.

V hlavnom predzápase sa predstaví Ronald Paradeiser proti Losene Keitovi. Prečítajte si našu analýzu a tip na výsledok tohto mimoriadne atraktívneho boja o dočasný titul v ľahkej váhe.

Hlavná časť programu ponúkne aj duel Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré. Špecialne sa tešíme aj na jediný ženský zápas na tomto turnaji, v ktorom by si česká hviezda Lucie Pudilová mala zmerať sily s Brazílčankou Priscilou De Souza. Tá však v piatok na vážení nesplnila hmotnostný limit a zápas je nateraz minimálne otázny.

Kompletný program, kartu zápasov a po skončení podujatia aj všetky výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

OKTAGON 31 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Hlavná karta
Middleweight (o titul) Samuel Krištofič vs. Patrik Kincl (BODY)
Lightweight (o dočasný titul) Ronald Paradeiser vs. Losene Keita (BODY)
Middleweight Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré (TKO)
Middleweight Vlasto Čepo (TKO) vs. Alexandre Silva
Prelims
Lightweight Jakub Bahník (TKO) vs. Jay Cucciniello
Middleweight
Jakub Běle vs. Naglis Kanišauskas (KO)
Welterweight Daniel Farkaš vs. Max Handanagić (SUB)
Lightweight Michal Nepraš vs. Vladimír Lengál (TKO)
Underground Early Prelims
Catchweight 75 kg Radek Roušal vs. Diega Scheck (BODY)
Free Prelims
Catchweight 70 kg Luděk Greguš vs. Marek Luštiak (TKO)

Ako sledovať naživo Oktagon 31 - livestream, priamy prenos, PPV a free fight

Galavečer Oktagon 31 budete môcť opäť sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a prístup k všetkým športovým prenosom na webe Tipsportu máte na mesiac zadarmo.

Ak sa zaregistrujete teraz, okrem prístupu k živým prenosom na sedem dní získate aj vstupný bonus 20 eur a vkladový bonus až do 4000 eur. To môžete pokojne využiť napr. pre natipovanie celej karty zápasov Oktagon 31.

Prístup ku kvalitnému online priamemu prenosu z podujatia si môžete zakúpiť na oficiálnom webe Oktagon.TV prostredníctvom PPV (pay-per-view). V predpredaji to máte iba za 9,99 eur. V deň konania turnaja už za 12,99 eur.

Organizácia Oktagon MMA opäť vybrala jeden Free Fight (zápas zadarmo), ktorý  odvysiela naživo prostredníctvom svojho YouTube kanálu a sociálnych sietí. Tentokrát to bude veľmi zaujímavá bitka Michal Nepraš vs. Daniel Bažant.

Sledujte Oktagon 31 naživo na TV Tipsport!

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj Oktagon 31?

Turnaj Oktagon 31 sa koná 26. februára 2022 v hlavnom meste Českej republiky, Prahe. A dokonca pod strechou modernej O2 Arény.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera Oktagon 31?

Vrcholom večera bude súboj o titul strednej váhy medzi úradujúcim šampiónom, Slovákom Samuelom Krištofičom a mimoriadne kvalitným vyzývateľom, Čechom Patrikom Kinclom. Kompletný prehľad zápasov na fight card nájdete TU.

3️⃣ Kde sa dá sledovať naživo Oktagon 31?

Podujatie Oktagon 31 môžete aj tentokrát sledovať naživo hneď niekoľkými spôsobmi. Návod nájdete vyššie v tomto článku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Ronald Paradeiser - Oktagon MMA

Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita - livestream a tip na výsledok

Na februárovom turnaji Oktagon 31 sa okrem iného opäť predstaví aj talentovaný slovenský fighter Ronald Paradeiser. Jeho súperom Guinejčan...

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....