Fight Night Challenge: Rytmus, Boráros, Végh aj Gáborík - info a dátum

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Premiérové podujatie našej novej organizácie bojových športov s názvom Fight Night Challenge sa uskutoční už v pondelok 27. decembra. Záver roka bude patriť súbojom známych osobností.

INFORMÁCIE - PRAVIDLÁ - CELEBRITY - ZÁPASY
RYTMUS vs. BORÁROS - GÁBORÍK a VALÁBIK
LIVESTREAM

Fight Night Challenge Foto: Fortuna

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge: 8,8/10

  • Dátum a miesto: 27. decembra 2021, Brno, Česká republika
  • Stávková ponuka: kurzy už nájdete vo viacerých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Végh porazil Kincla, Boráros zdolal Rytmusa, Krištofič remizoval s Cvernom

Hlavné zápasy na Fight Night Challenge sa skončili viac-menej podľa očakávaní. Attila Végh sa na svoj návrat v boxerských rukaviciach pripravil dobre a narýchlo dosadeného náhradníka Patrika Kincla v taktickom zápase porazil na body celkom s prehľadom.

Úlohu favorita splnil aj Gábor Boráros proti známemu raperovi Rytmusovi. Ten síce ukázal svetlé momenty, nesklamal, ale proti skúsenému bojovníkovi nemal veľké šance. Boráros si postrážil víťazstvo na body.

Ostro sledovaný zápas Samuela Krištofiča s o dve váhové kategórie ťažším Alexom Cvernom sa skončil remízou. Bol to vyrovnaný duel, v ktorom nechýbali viaceré tvrdé údery ani krv.

sipka Kompletné výsledky zápasov premiérového galavečera Fight Night Challenge

Fight Night Challenge - informácie, dátum a miesto

Celebrity zo šoubiznisu, známe mená zo sveta bojových športov, ale aj iné športové osobnosti v ringu podľa boxerských či MMA pravidiel. O tom budú turnaje novej organizácie Fight Night Challenge, ktorá na česko-slovenskú scénu prináša podobný populárny formát zo zahraničia. Premiérové podujatie v brnenskej Zoner BOBYHALL sa uskutoční už 27. decembra 2021 o 19:00 hod. A máme sa na čo tešiť. Kliknite sem a tipujte jednotlivé zápasy Fight Night Challenge aj s bonusom!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Fight Night Challenge - pravidlá box, MMA

Prvé štyri zápasy na turnaji prebehnú podľa tradičných pravidiel profesionálneho boxu. Zakázané sú údery za hlavu, údery hlavou, údery pod pás, údery lakťom a akékoľvek kopy. Hlavný zápas, v ktorom Attila Végh napokon nastúpi proti Patrikovi Kinclovi, sa bude odohrávať maximálne na 5 kôl po 3 minúty. Ostatné duely sú vypísané na 4 kolá po 3 minúty. V každom kole môže byť bojovník maximálne dvakrát počitaný, tretie počítanie znamená koniec.

Fight Night Challenge - celebrity a osobnosti: Rytmus, Čistychov, Moloch, Laky Royal, Frayer, Separ, Majk Spirit

Sviatočný galavečer Fight Night Challenge v pondelok 27. decembra by mal byť iba začiatkom. Evency a Spartakus Fight Gym ako organizátori sľubujú, že rozbehnú tradíciu pravidelných eventov s rôznymi známymi osobnosťami.

Tentokrát sa na turnaji predstavia slovenské hip-hopové osobnosti ako Moloch Vlavo (Denis Domaracký) so svojským prominentným barberom Laky Royal (Lukáš Vlačuha), a tiež Čis T (Čistychov alias Daniel Chládek) proti kontroverznému hudobníkovi s prezývkou Frayer Flexking (Andreas Stolárik). Do budúcnosti sa už sľúbili aj ďalší slovenskí raperi ako napr. Separ či Majk Spirit.

FNC: Végh vs. Kincl - program, zápasy, fight card (výsledky)

Oficiálne potvrdených zatiaľ máme šesť zápasov. Okrem hlavného súboja, v ktorom sa predstavia dvaja bývalí šampióni Bellatoru Attila Végh a Patrik Kincl, púta najväčšiu pozornosť verejnosti zrejme súboj rappera Patrika Vrbovského, teda Rytmusa, proti prvému šampiónovi v histórii Oktagon MMA Gáborovi Borárosovi.

Dodatočne promotéri oznámili aj veľké prekvapenie a to účasť Samuela Krištofiča, ktorý sa v boxerskom zápase postaví ťažkotonážnikovi Alexandrovi Cvernovi.

FIGHT NIGHT CHALLENGE - PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Box Attila Végh (body) vs. Patrik Kincl
Box Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Gábor Boráros (body)
Box Samuel Krištofič remíza Alexander Cverna
Box Moloch Vlavo vs. Laky Royal (body)
Box Čis T vs. Frayer Flexking (KO)
Box Jakub Gazdík (body) vs. Denis Farkaš
Box Michal Plesník (body) vs. Michal Ryba

Box: Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Gábor Boráros - kurzy a tip

Najväčšou šoubiznizosovou osobnosťou na celej akcii je určite Patrik Vrbovský. Rytmus sa do boxerského ringu nepostaví prvýkrát. S kamarátmi zo sveta bojových športov už niekoľko rokov trénuje a navyše v roku 2018 na akcii XFN boxoval v česko-slovenskom súboji raperov s Otakarom Petřinom alias Marpom, no prehral.

„Po zápase s Marpom neustále trénujem s profesionálmi, ktorí to vedia. Ísť do ringu je ten najkrajší pocit,” uviedol Rytmus na oficiálnej tlačovej konferencii k FNC 10. decembra. Už tam to medzi niektorými účastníkmi poriadne vrelo.

Proti Rytmusovi bude tentokrát stáť milovaný aj nenávidený Gábor Boráros. Už pomerne skúsený slovenský MMA zápasník je trochu kontroverznou osobnosťou v tomto športe.

Víťaz prvej série Oktagon Výzvy a prvý oficiálny šampión organizácie Oktagon MMA sa v posledných dvoch rokoch v klietke trápi. Život mu skomplikovali aj zranenia a stále bojuje s návratom na víťaznú vlnu. V boxe si však impulzívny fighter môže napraviť chuť.

TIP: Gábor Boráros zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si vo Fortune

Tipnite si na víťazstvo Gábora Borárosa vo Fortune!

Favoritom tohto súboja je logicky Gábor Boráros, ktorý má s bojovými umeniami podstatne lepšie skúsenosti ako jeho súpera. Napriek tomu, že Rytmus už tiež nie je celkom "zelenáčom", Gábora poznáme z klietok MMA ako poriadne tvrdého a nekompromisného chlapíka, ktorý dokáže ísť cez bolesť i cez krv. Mal by to určite vyhrať. Snáď sa chlapci nedohodnú na remíze.

Marián Gáborík a Boris Valábik na Fight Night Challenge

Na galavečera sa predstaví aj slovenská bývalá hokejová superhviezda z NHL Marián Gáborík. "Trenčiansky express" nehráva hokej už od roku 2018, kedy skončil kvôli zdravotným problémom. Víťaz Stanley Cupu z roku 2014 v drese Los Angeles Kings potvrdil účasť, no nebude boxovať. Spolu s Borisom Valábikom, ktorý sa objavil aj na stare downoch, budú moderátormi celej akcie. Valábik s Gáborík sú v súčasnosti známi aj vďaka svojmu úspešnému podcastu a televíznej šou Boris a Brambor.

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo - livestream, PPV, priamy prenos a vstupenky

Premiérový galavečer Fight Night Challenge budete môže 27. decembra sledovať naživo iba prostredníctvom jediného oficiálneho livestreamu predávaného ako PPV (pay-per-view) na stránke Fight-Live.TV už za 9,99 eur.

Priamy prenos v televízii nenájdete, avšak oficiálnym partnerom podujatia je stávková kancelária Fortuna, ktorá zvykne turnaje z bojových športov vysielať naživo aj prostredníctvom svojej Fortuna TV. Zatiaľ takúto informáciu potvrdenú nemáme, odporúčame však s blížiacim sa turnajom sledovať informácie a web Fortuny.

Práve tam už teraz nájdete vypísanú ponuku kurzov na všetky potvrdené zápasy na FNC. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a na tento turnaj si môžete staviť bez rizika až za 80 eur.

Za predpokladu, že si turnaj v Brne chcete pozrieť osobne na vlastné oči, vstupenky si môžete zakúpiť prostredníctvom portálu predpredaj.sk. Pri vstupe na akékoľvek kultúrne akcie podobného typu však v Českej republike platia dve podmienky - musíte sa preukázať dokladom o plnom očkovaní alebo o prekonaní koronavírusu v posledných 180 dňoch.

Stavte si teraz na Fight Night Challenge až za 80 eur bez rizika!

1️⃣  Kedy a kde sa uskutoční premiérový turnaj Fight Night Challenge?

Organizátori napokon za dejisko prvého turnaja novovzniknutej organizácie Fight Night Challenge vybrali známu a osvedčenú Zoner BOBBYHALL arénu v Brne. Galavečer sa uskutoční v pondelok 27. decembra 2021 od 19:00 hod.

2️⃣  Kto bude bojovať na Fight Night Challenge?

Hlavným zápasom podujatia mal byť pôvodne boxerský súboj Attila Végh vs. Emanuel Newton. Američan však napokon pre pozitívny test na koronavírus do Európy nepriletel. Proti Véghovi sa postaví český borec Patrik Kincl. Na turnaji však uvidíme boxovať aj Samuela Krištofiča s Alexandrom Cvernom, slovenského rapera Rytmusa proti Gáborovi Borárosovi a mnoho ďalších. Kompletnú fight card nájdete TU.

3️⃣   Ako sa dá sledovať Fight Night Challenge naživo?

Livestream či priamy prenos z tohto turnaja bude dostupný online. Prístup k nemu si môžete zakúpiť prostredníctvom PPV. Návod, ako sledovať FNC naživo nájdete vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Gábor Boráros - OKTAGON MMA

Gábor Boráros - historicky prvý šampión Oktagonu

Šampión Oktagon Výzvy a prvá skutočná hviezda organizácie Oktagon MMA ⭐ Prečítajte si príbeh svojského a neprehliadnuteľného slovenského...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.