Kde sledovať UFC 281 naživo - livestream zadarmo a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V noci zo soboty na nedeľu nás čaká jeden za najväčších Ultimate Fighting Championship turnajov v tomto roku. Sledujte galavečer UFC 281 naživo. V článku nájdete návod, ako a kde sledovať livestream celkom zadarmo.

INFORMÁCIE, DÁTUM, ČAS
LIVESTREAM ZADARMO
TELEVÍZIA – PAY-PER-VIEW

UFC opasok Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC 281: Adesanya vs. Pereira - dátum, čas, miesto

Presne o polnoci (stredoeurópskeho času) zo soboty 12. novembra na nedeľu 13. novembra 2022 odštartuje v New Yorku v Madison Square Garden prvá časť turnaja UFC 281. Hlavná karta, ktorá prinesie až dva titulové zápasy, je potom na programe od 04:00 hod ráno. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 281 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Tešiť sa môžete na ďalšiu obhajobu titulu Israela Adesanyu v strednej váhe, tentoraz proti Alexovi Pereirovi. Čerstvý status šampiónky ženskej slamovej váhy bude brániť Carla Esparza pred Zhang Weili. Síce nie o titul, ale podľa všetkého o účasť v budúcom titulovom zápase sa pobijú špičky ľahkej váhy Dustin Poirier a Michael Chandler.

sipka Pozrite si informácie, fight card a kurzy UFC 281

UFC 281 na Fortuna TV - sledujte online livestream úplne ZADARMO

Ako je známe, UFC turnaje u nás môžete sledovať aj prostredníctvom livestreamov na webe stávkových kancelárií. A tak tento víkend opäť odporúčame Fortuna TV, kde si ako registrovaný zákazník môžete vychutnať nabitý turnaj UFC 281 celkom zadarmo. Stačí, ak ste si v priebehu 7 dní predtým vsadili aspoň jeden tiket a zostalo vám na hráčskom konte aspoň pár centov.

Ak ešte váš herný účet vo Fortune nemáte sipka kliknite sem a registrujte sa hneď teraz. Ako nový zákazník dostanete nie len okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom, ale aj parádny trojitý vstupný bonus, ktorý vám dá iba Fortuna: 30 EUR kredit, 30 EUR stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Priamy prenos na Premier Sport 1 (VOYO) - UFC 281 naživo v televízii

Israela Adesanyu v Madison Square Garden si budete môcť pozrieť aj v priamom prenose na televíznom kanáli Premier Sport 1, ktorý UFC vysiela pravidelne. V programe je hlavná karta turnaja so začiatkom prenosu skoro ráno od 04:00 hod v nedeľu 13. novembra.

Rovnaký živý prenos si môžete v rovnakom čase pustiť aj prostredníctvom platenej streamovacej služby VOYO, ktorá okrem živého vysielania uchováva zo všetkých športových podujatí aj záznamy na neskoršie prehratie.

UFC 281 cez UFC Fight Pass - oficiálna PPV (pay-per-view) platforma

Napokon spomeňme aj ďalšiu alternatívu, ktorou je oficiálna platená PPV platforma UFC Fight Pass. Fanúšikovia UFC si takto môžu zakúpiť prístup k jednému turnaju, k vybranej konkrétnej časti turnaja alebo si výhodne predplatiť obsah z najlepšej svetovej MMA organizácie aj na niekoľko mesiacov.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

RFA 6

RFA 6: Ďatelinka vs. Humburger - informácie, karta, kurzy

Je tu v poradí šiesty oficiálny turnaj organizácie Real Fight Arena 🥊️ Už túto sobotu (12.11.) sa v Prievidzi koná nabitý galavečer RFA 6✨

Floyd Mayweather Jr. vs. Deji (Global Titans)

Global Titans: Mayweather vs. Deji - analýza, fight card a tip

Floyd Mayweather sa opäť postaví do ringu v exhibičnom zápase. Tentokrát proti youtuberovi Dejimu ✨ 🥊️ ktorému box chutí stále viac.