Global Titans: Mayweather vs. Deji - analýza, fight card a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Floyd Mayweather sa opäť postaví do ringu v exhibičnom zápase. Tentokrát proti youtuberovi Dejimu, ktorému box chutí stále viac. Prečítajte si všetky dôležité informácie o tomto podujatí v našom článku.

INFORMÁCIE
MAYWEATHER vs. DEJI
FIGHT CARDLIVESTREAM

Floyd Mayweather Jr. vs. Deji (Global Titans) Foto: Profimedia/Steve Marcus

Výsledky: Floyd Mayweather zvíťazil knokautom

Floyd Mayweather Jr. zostáva v boxe stále neporazený aj v rámci exhibícií. V súboji s Deji Olatunjim bol, samozrejme, obrovským favoritom. V 6. kole to skúsený profík ukončil. Deji dostal sériu úderov, po ktorých rozhodca musel odmávať koniec – technický knokaut v prospech Mayweathera.

V titulovom zápase na turnaji Global Titans sa tešil iba Jaider Herrera, ktorý v Super featherweight knokautoval Franklina Manzanillu v 5. kole. Ženský zápas Delfiny Persoon s Ikram Kerwat ukončili bez výsledku, keďže Persoon už v prvom kole zaútočila na súperku ležiacu na zemi.

Bobby Fish pri svojej profi premiére knokautoval Boatenga Prempeha v druhom kole. Zvyšené zápasy na fight card výsledky nemajú, keďže išlo o nebodované exhibície.

Global Titans: Floyd Mayweather Jr. vs. Deji (exhibícia) - informácie, dátum a miesto

Stále neporazená americká boxerská legenda Floyd Mayweather Jr. pokračuje v sérii svojich postprofesionálnych exhibičných súbojoch už tento víkend, v nedeľu 13. novembra 2022, v Dubaji proti britskému youtuberovi známemu ako Deji Olatunji. Galavečer s názvom "Global Titans", ktorého súčasťou je aj niekoľko profesionálnych boxerských zápasov vrátane jednej bitky o titul, začína v Coca-Cola Aréne už od 17:00 hodKliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

FLOYD MAYWEATHER JR. POROVNANIE DEJI OLATUNJI
45 rokov vek 25 rokov
Box: 50–0 bilancia Box: 1–0
27 knokauty 1
173 cm výška 175 cm
ortodoxný postoj southpaw

Box: Floyd Mayweather Jr. vs. Deji Olatunji - analýza, stávky, kurzy a tip

Floyd Mayweather Jr. je absolútnou legendou vo svojej váhovej kategórii. V profesionálnom boxe dosiahol krásnu okrúhlu bilanciu 50 zápasov – 50 výhier a svoju neporaziteľnosť zatiaľ rozvíja aj v lukratívnych exhibičných zápasoch, ktorým sa venuje už od roku 2018.

Dnes už 45-ročný "Money" sa môže pochváliť titulmi WBC, IBF, WBA, WBO, IBO, IBA aj The Ring. Naposledy boxoval v septembri v Japonsku proti Mikuru Asakurovi, ktorého knokautoval.

Deji Olatunji je veľmi úspešný britský influencer a mladší brat inej internetovej celebrity známej ako KSI. Do boxu začal trochu "fušovať" v roku 2018. Najprv si skúsil amatérsky duel s Jakeom Paulom a neskôr aj Vinnie Hackerom či Alexom Wassabim. Všetko však prehral.

Ale v auguste tohto roku v prvom profi zápase na podujatí v londýnskej O2 Aréne porazil amerického youtubera a herca Yousefa Saleha Erakata. Môžeme teda polemizovať o tom, či mu priznáme bilanciu 1–0 alebo 1–3.

Náš TIP: Mayweather zvíťazí (kurz 1,05sipka stavte si vo Fortune

Stavte si na výsledok zápasu Mayweather vs. Deji vo Fortune.

Áno, tento zápas je aj podľa kurzov taká tutovka, že sa naňho takmer ani neoplatí vsadiť. Každopádne, aj tak budeme odporúčať tip na Mayweathera, ktorý to musí vyhrať aj keby proti nemu boxoval Deji spolu s bratom. Takže tipujte jednotku a rovno si natipujte aj celú fight card, aby výsledný kurz aspoň stál za to. Ako noví zákazníci totiž vo Fortune dostanete voľnú stávku bez rizika až za 30 EUR.

Global Titans: Mayweather vs. Deji - fight card, účastníci, program, zápasy (výsledky)

A kto sa ešte okrem "Moneyho" a Dejiho v Dubaji predstaví? Bude to okrem iného aj Tommy Fury, nevlastný brat slávneho Tysona Furyho, ktorý mimochodom v decembri chystá veľký návrat. Uvidíme aj niekoľko profesionálnych debutantov, no a v divizíii "super featherweight" sa bude bojovať o medzinárodný titul WBC medzi Jaiderom Herrerom a Franklinom Manzanillom.

BOX: MAYWEATHER JR. vs. DEJI
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Catchweight
(exhibícia)
Floyd Mayweather Jr. (TKO) 6(8) Deji Olatunji
Light heavyweight
(exhibícia)
Tommy Fury 6 Paul Bamba
Super middleweight J'Hon Ingram 3 Koji Tanaka
Light heavyweight
(exhibícia)
Jack Fincham 4 Anthony Taylor
Super featherweight
(o titul WBC International)
Jaider Herrera (TKO) 5(10) Franklin Manzanilla
Preliminary card
Super featherweight
(o titul WBC Silver)
Delfine Persoon (NC) 1(10) Ikram Kerwat (NC)
Light heavyweight Bobby Fish (TKO) 2(4) Boateng Agyemang Prempeh

Návod, ako a kde sledovať box Mayweather vs. Deji NAŽIVO - priamy prenos, livestream onlin, PPV

Podujatie Global Titans nebude vysielané v bežnej káblovej televízii pravdepodobne nikde na svete. Exkluzívnymi vysielateľmi sú známa platená (PPV) platforma venujúca sa podobným boxerským akciám DAZN a tiež platená internetová televízia FITE TV.

Ani zákazníci slovenských stávkových kancelárií sa k zápasu Mayweathera s Dejim prostredníctvom online livestreamu zadarmo nedostanú. Kurzy na všetky zápasy však rozhodne nájdete vo Fortune a počas turnaja by mali byť k dispozícii aj atraktívne live stávky. Ak sa vo Fortune zaregistrujete ako nový zákazník, dostanete aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit, 30 EUR stávku bez rizika a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jake Paul

Jake Paul alias Problémové dieťa – životopis a kariéra v boxe

YouTuber, podcaster, herec, raper, influencer a boxer 🥊 Jake Paul je jednou z najznámejších osobností medzi mladými Američanmi.

RFA 6

RFA 6: Ďatelinka vs. Humburger - informácie, karta, kurzy

Je tu v poradí šiesty oficiálny turnaj organizácie Real Fight Arena 🥊️ Už túto sobotu (12.11.) sa v Prievidzi koná nabitý galavečer RFA 6✨

Vlasto Čepo - MMA zápasník

Centurion FC: Čepo vs. Zovak - info, dátum, kurzy, livestream

Slovenský bojovník Vlasto Čepo sa v novembri opäť predstaví na turnaji organizácie Centurion Fight Championship ⏩ Tentokrát na Malte☝