Kde sledovať UFC 279 NAŽIVO - live stream, priamy prenos, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC si na tento víkend pre nás pripravila parádny program. V Las Vegas to odpáli turnajom, ktorý vyvrcholí súbojom Nata Diaza proti Tonymu Fergusonovi. Toto si nenechajte ujsť!

DÁTUM, ČAS, UPÚTAVKA
FORTUNA TVPREMIER SPORT a VOYOUFC FIGHT PASS
KARTA a VIDEO

Dana White, prezident UFC Foto: ČTK/AP/Amy Kaplan

UFC 279: Diaz vs. Ferguson - dátum a čas konania, upútavka (trailer)

Problémový Nate Diaz sa vracia do klietky po viac ako roku. Po niekoľkých škandalóznych udalostiach pred turnajom sa napokon postaví Tonymu Fergusonovi. Takýto zápas neuvidíte každý víkend. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 279 naživo na Fortuna TV!

Galavečer sa koná v Las Vegas, takže musíme rátať s veľkým časovým posunom. Turnaj odštartuje kartou Early Prelims presne o polnoci zo soboty 11. septembra na nedeľu 12. septembra 2022. Do druhej časti programu by sa mal prehupnúť okolo 02:00 nad ránom, keď prídu na rad zápasy Prelims. No a hlavná karta, na ktorú sme všetci zvedaví najviac, má plánovaný začiatok od 04:00 hod v nedeľu (12.9.) ráno.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať UFC 279: Diaz vs Ferguson ZADARMO - livestream online na Fortuna TV

Vďaka stávkovej kancelárii Fortuna môžete aj na Slovensku sledovať všetky turnaje UFC naživo kdekoľvek, na akomkoľvek mobilnom zariadení a dokonca celkom zadarmo. A to vďaka jej vlastnej platforme Fortuna TV, ktorá do svojho širokého repertoáru livestreamov nemohla nezaradiť aj top MMA organizáciu sveta.

Na to, aby ste si mohli takýmto spôsobom jednoducho pozrieť livestream z UFC 279 zadarmo, potrebujete byť v prvom rade registrovaným zákazníkom, mať v uplynulom týždni vsadený minimálne jeden tiket v akejkoľvek hodnote a tiež akýkoľvek kladný zostatok na účte, stačí aj pár centov. Ak náhodou nespĺňate hneď prvú podmienku, ste dokonca vo výhode. Kliknite SEM a zaregistrujete sa vo Fortune hneď teraz!

Za to dostanete ako nový zákazník okamžitý prístup k livestreamom a tiež trojitý vstupný bonus v podobe kreditu na stávky 30 EUR, stávky bez rizika do 30 EUR a tiež 30 free spinov do online kasína. Ak by vám športové tipovanie nestačilo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC 279 naživo - priamy prenos na Premier Sport 1 a VOYO

Je tu však aj ďalšia možnosť. Nie je to však celkom zadarmo. V prípade, že máte u svojho televízneho operátora platený športový kanál Premier Sport 1, v nedeľu 12. septembra si nastavte skorý ranný budík na 04:00 hod a zapnite televíziu. Priamy prenos z hlavnej karty UFC 279 sa začína.

Naživo prinesie tento turnaj aj slovenská streamovacia platforma VOYO, avšak ani tá nie je zadarmo. Mesačné predplatné vás vyjde na 5,99 EUR. Jej výhodou je, že tu všetky športové prenosy nájdete neskôr aj v zázname.

UFC 279 LIVE - živé vysielanie cez UFC Fight Pass (PPV)

Najlepšia svetová MMA organizácia, samozrejme, distribuuje priamy prenos zo svojho turnaja aj prostredníctvom vlastného oficiálneho kanálu. Tým je platená PPV (pay-per-view) platforma UFC Fight Pass, ktorá funguje celosvetovo. Zakúpiť si môžete konkrétny turnaj, konkrétnu časť fight card alebo niekoľkomesačné predplatné.

UFC 279: Škandál, hromadná bitka, nesplnený váhový limit a veľké zmeny na fight card + video

Ak sa práve rozhodujete, či sa vám cez víkend kvôli UFC oplatí ponocovať alebo v nedeľu ráno skoro vstávať, tak vám pripomenieme, o čom tento turnaj bude. V prvom rade to bude návrat zlého muža, ktorý je kontroverzný premožiteľ Conora McGregora, Nate Diaz. Ten sa už aj s ďalšími borcami ako Khamzat Chimaev, Kevin Holland a pod. stihol vo štvrtok na hoteli v Las Vegas zapojiť do škandalóznej hromadnej bitky, po ktorej musel prezident Dana White zrušiť aj oficiálnu tlačovú konferenčiu.

Na oficiálnom vážení Chimaev, pôvodný súper Diaza, nesplnil váhový limit o celé tri kilá. Pričom ani zďaleka nebol jediný, ktorý pred týmto turnajom neurobil váhu. V jeho prípade to však bolo až trestuhodné. Na základe toho všetkého sa potom organizátori rozhodli upraviť zloženie troch hlavných zápasov turnaja a všetko bude napokon inak, ako to vyzeralo sipka pozrite si upravenú fight card UFC 279

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Kamil Minda vs. Tomáš Možný (RFA 4)

RFA 4 Košice: Minda vs. Možný - informácie, dátum, kurzy

Organizácia RFA oznámila turnaj s poradovým číslom 4✨ Ten sa uskutoční v košickej Steel Aréne a má byť skutočne veľkolepý❗ Prečítajte si...