UFC on ESPN: Pudilová vs. Edwards - analýza a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZOVANÉ: Tento víkend sa po ôsmich mesiacoch do klietky v UFC vrátila aj česká hviezda Lucie Pudilová. Ale zo zápasu odišla smutná a nahnevaná. Celý svet totiž hovorí o tom, že ju rozhodcovia okradli o víťazstvo. Čo sa stalo? Prečítajte si v článku nižšie.

INFORMÁCIEANALÝZA a KURZYLIVESTREAM

Lucie Pudilová (UFC) Foto: Profimedia

Výsledok: Pudilová prehrala s Edwards po kontroverznom "split decision"

Už dávno sa po zápase UFC nezdvihla taká hromadná vlna nevôle ako cez víkend, keď rozhodcovia oznámili, že Lucie Pudilová prehráva zápas s Joselyne Edwards na body – split decision 28:29, 28:29, 29:28. V priamom prenose sa nestačili čudovať známi komentátori, legendy UFC Daniel Cormier a Michael Bisping. Čudovať sa nestačila ani Pudilová a jej tím a napokon zostal v šoku celý svet MMA.

Čo sa teda v nedeľu o polnoci v Kansas City stalo? Okrem iného zápas prebiehal ako "catchweight", keďže Joselyne v piatok ani nesplnila váhový limit. Bojovalo sa najmä v postoji, s minimálnymi alebo ubránenými pokusmi o takedown. Bol to vyrovnaný zápas, kde sa obe súperky vždy snažili držať bodovo na dosah.

V prvom kole Pudilová pustila na seba o niečo viac úderov, ale taktiež dostala Edwardsovú na zem, kde ju nejaký čas podržala s jasnou prevahou. V druhom kole už taktovku prebrala do rúk Lucie a okrem jedného vydareného takedownu Panamčanku aj preboxovala. Tretie kolo bolo opticky azda najvyrovnanejšie, Pudilovej nevyšli tri pokusy o takedown, keď sa snažila takto definitívne zlomiť zápas na svoju stranu. Zrejme tušila, že sa to môže skončiť akokoľvek.

Lenže odborná verejnosť, médiá aj prítomní komentátori to ešte pred záverečným verdiktom videli jasne v prospech českej bojovníčky. O to viac všetkých šokovalo rozhodnutie, keď prehrala tesne na body po "splite". Iba jeden z trojice rozhodcov totiž videl to, čo videl celý svet. Podľa oficiálnych štatistík na webe UFC však skutočne mala miernu prevahu Edwards. Avšak podľa aktivity a dominancie v klietke to tak nebolo.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night: Kansas City sipka

UFC on ESPN 44: Pudilová vs. Edwards - informácie, dátum, miesto

Na víkendovom turnaji UFC on ESPN: Holloway vs. Allen (UFC on ESPN 44), v sobotu 15. apríla 2023 v Kansas City, sa v klietke po dlhšej dobe opäť predstaví aj česká hviezda Lucie Pudilová. Je to jej druhý zápas po úspešnom návrate do slávnej organizácie a čeliť bude panamskej bojovníčke Joselyne Edwards. Zaregistrujte sa, stavte si úplne bez rizika a sledujte UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Joselyne Edwards vs. Lucie Pudilová (bantamweight) - analýza, prognóza, kurzy a tip

Kto je teda Joselyne Edwards (27)? Rodáčka z Panama City, ktorá má na konte tituly z organizácií King of the Cage aj Ultimate Combat Challenge. Zmluvu v UFC získala v roku 2021 a odvtedy medzi svetovou elitou absolvovala 5 zápasov s bilanciou 3 výhry a 2 prehry. Aktuálne má nábeh na sériu, keďže v minulom roku vyhrala dva zápasy v rade.

"La Pantera" trénuje v známom kalifornskom gyme Kings MMA, má fialový opasok v jiu-jitsu a dominuje aj v postoji. Ešte nikdy nebola knokautovaná, pred limitom prehrala iba jediná zápas a jej celkové štatistiky v profesionálnej kariére sú 12 výhier – 4 prehry.

JOSELYNE EDWARDS 🇵🇦 POROVNANIE LUCIE PUDILOVÁ 🇨🇿
12–4 celková bilancia 14–7
5–0 KO/TKO 3–0
3–1 submisia 2–1
4–3 na body 9–6
27 rokov vek 28 rokov
173 cm výška 173 cm
61 kg váha 61 kg
komplexný bojový štýl muay thai

Lucie Pudilová (28) je na česko-slovenskej scéne veľkým pojmom. Jednak pre to, že už má za sebou jednu anabázu v UFC, keď tam pôsobila v rokoch 2017 až 2020. Jednak kvôli skvelým výkonom v Oktagon MMA. A tiež ako šampiónka domácej organizácie GCF. To všetko je však teraz minulosťou, pretože je tu nová éra.

Příbramská strela, teda "Bullet", ako znie jej prezývka, sa pri svojom návrate do UFC pripravuje s trénermi Erdélyim a Kavanaghom ako komplexná fighterka. Jej signifikantným štýlom bol vždy boj v postoji, keďže má silný background v muay thai.

Za deväť rokov profesionálnej kariéry má na konte 14 výhier a 7 prehier. Nikto ju nedokázal knokautovať a podobne ako jej najbližšia súperka, aj Pudilová prehrala pred limitom doteraz iba jediný zápas. Avšak väčšinu svojich súbojov dotiahne až do konca na body.

NÁŠ TIP: Pudilová zvíťazí (kurz 1,67sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: EDWARDS vs. PUDILOVÁ
EDWARDS 1 (2,10) Remíza X (50,00) PUDILOVÁ 2 (1,67)

Miernou favoritkou je podľa bookmakerov Pudilová. Vo Fortune si na ňu môžete vsadiť s kurzom 1,67. No očakávajme vyrovnaný a tvrdý zápas, ktorý môže rozhodnúť jediný úder alebo až bodoví rozhodcovia. Na zemi zrejme môže byť lepšia Panamčanka, v postoji však Pudilová určite bude mať prevahu. Ak sa Lucie udrží v zápase čo najviac na nohách, zvíťazí. Chcete to vidieť naživo? sipka

Ako sledovať NAŽIVO UFC: Pudilová vs. Edwardsová - priamy prenos, PPV a livestream online zadarmo

Turnaj UFC on ESPN 44 bude za marom vysielať televízia ESPN, no a u nás tradične Premier Sport 1. Keďže Pudilová s Edwardsovou budú podľa všetkého otvárať turnaj, priamy prenos sa začína už v sobotu (15.4.) od 23:30 hod. A sledovať ho môžete aj cez streamovaciu službu VOYO. No a k dispozícii bude, samozrejme, aj oficiálne PPV (UFC Fight Pass).

Celkom zadarmo si však môžete zápas Lucie Pudilovej aj celý turnaj pozrieť prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie, mať v priebehu tohto týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v sobotu večer na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC s Pudilovou a tiež trojitý vstupný bonus, ktorý obsahuje kredit 30 EUR, stávku bez rizika za 30 EUR a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Max Holloway (UFC)

UFC Kansas City: Holloway vs. Allen - info, zápasy, výsledky

Po Veľkej noci prichádza UFC do Kansas City. Turnaj v Missouri sa nesie v znamení súbojov najmä vo featherweight divízii. Prečítajte si...

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...