Lucie Pudilová v UFC NAŽIVO - livestream a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Chcete vidieť cez víkend bojovať Luciu Pudilovú v UFC? Prečítajte si, ako a kde môžete jej zápas a celý turnaj sledovať naživo.

DÁTUM a ČAS
FORTUNA TV ZADARMO
PREMIER SPORT 1UFC FIGHT PASS

Lucie Pudilová (UFC) Foto: Profimedia

UFC on ESPN 44 - dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Netradične v Kansas City, konkrétne v T-Mobile Center, sa v noci zo soboty 15. na nedeľu 16. apríla 2023 uskutoční galavečer UFC Fight Night, alebo UFC on ESPN, s hlavným zápasom Max Holloway vs. Arnold Allen. Bude to poriadna bitka. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si úplne bez rizika a sledujte UFC naživo!

No a v sobotu večer už pred polnocou sa na tom istom turnaji predstaví aj česká bojovníčka Lucie Pudilová, ktorá otvára program turnaja zápasom proti Panamčanka Joselyne Edwards. Dobrý dôvod zostať hore o niečo dlhšie.

sipka Kompletný program a informácie k UFC on ESPN 44

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fortuna TV: Ako sledovať UFC Fight Night: Pudilová vs. Edwards cez online livestream zadarmo

Pre všetkých zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna je tu opäť možnosť sledovať UFC cez víkend úplne zadarmo prostredníctvom online livestreamu na Fortuna TV. Všetko, čo preto musíte urobiť, je mať v priebehu uplynulého týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v sobotu večer na vašom tipérskom konte finančný zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník sipka získate prístup ku všetkým športovým prenosom z programu Fortuna TV, vstupný bonus 30 EUR, stávku bez rizika až do 30 EUR a tiež 30 free spinov do Fortuna kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Premier Sport 1 (VOYO): Sledujte priamy prenos zápasu Pudilová vs. Edwards (UFC) v televízii

Keďže ide o účasť českej bojovníčky, priamy prenos z turnaja UFC on ESPN 44 bude televízia Premier Sport 1 aj streamovacia služba VOYO vysielať už od začiatku. Program sa teda začína v sobotu (15.4.) od 23:30 hod. Ak by ste to nestihli, na VOYO si neskôr môžete pozrieť aj celý záznam z podujatia. Oba kanály (TV aj online) sú však spoplatnené.

UFC Fight Pass: Zakúpte si prístup k živému prenosu UFC Fight Night: Holloway vs. Allen cez oficiálne PPV

Organizácia ku každému svojmu turnaju predáva aj prístup ku svojmu vlastnému oficiálnemu PPV, ktoré je známe ako UFC Fight Pass. Ide o medzinárodnú platformu, ktorá vám umožňuje sledovať UFC naživo online z akejkoľvek krajiny sveta. Vybrať si môžete, či si zaplatíte celý turnaj alebo len konkrétnu časť fight card.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lucie Pudilová (UFC)

UFC on ESPN: Pudilová vs. Edwards - analýza a výsledok

Tento víkend sa po ôsmich mesiacoch do klietky v UFC vrátila aj česká hviezda Lucie Pudilová. Ale zo zápasu odišla smutná a nahnevaná.

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅

Václav Mikulášek (Oktagon MMA)

Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay - prognóza a kurzy

Václav Mikulášek vo nepredvídateľnom zápase so Slovákom Matyasom Viszlayom na turnaji Oktagon 41 v Liberci zvíťazil✌ Prestrelka vyústila do...