UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC. V súboji s Jakeom Collierom síce v prvom kole ťahal jasne za kratší koniec, no vo zvyšku zápasu mal viac sily a lepšiu kondíciu i bojovnosť. Po troch kolách teda vyhral zaslúžene na body.

Martin Buday (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Martin Buday vs. Jake Collier - informácie, dátum, analýza, kurzy a tip na výsledok

Zápas ťažkej váhy medzi Martinom Budayom a Jakeom Collierom bol potvrdený na víkend 29. – 30. apríla 2023. Pôjde o turnaj UFC Fight Night 223, ktorého hlavným zápasom bude duel v bantamovej váhe Song Yadong vs. Ricky Simón. Podujatie sa uskutoční v UFC Apex Centre v Las Vegas zrejme v tradičnom čase od 22:00 hod.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si bez rizika a sledujte UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

MARTIN BUDAY 🇸🇰 POROVNANIE JAKE COLLIER 🇺🇸
11–1 celková bilancia 13–8
7–0 KO/TKO 5–4
1–0 submisia 4–1
3–1 na body 4–3
31 rokov vek 34 rokov
195 cm výška 191 cm
120 kg váha 120 kg
komplexný bojový štýl komplexný

Martin Buday (31) je stále nováčikom v UFC, no už teraz sa radí medzi veľmi obávaných bojovníkov v heavyweight divízii. Za sebou má zatiaľ dva víťazné zápasy. Porazil Chrisa Barnetta aj Lukasza Brzeskiho, i keď v druhom prípade bol výsledok trochu kontroverzný. "Badys" patrí ku komplexným bojovníkom, no v klietke rád rozhoduje zápasy v postoji.

Bývalý úspešný grappler, ktorý má na konte aj titul ťažkej váhy v Oktagon MMA, prehral vo svojej kariére jediný profesionálny zápas. S bilanciou 11–1 naháňa strach aj v najlepšej MMA súťaži sveta. Na svojho prvého veľkého súpera však stále čaká. Ešte predtým bude musieť rodák z Nitry zvládnuť aj iných borcov, aby dokázal, že na dôležité zápasy skutočne má.


Američan Jake Collier (34) síce nepatrí k najväčším hviezdam UFC, no v elitnej organizácii pôsobí už osem rokov. Otec troch synov z Missouri v roku 2020 prestúpil z poloťažkej do ťažkej váhy, no zatiaľ sa mu v tejto divízii príliš nedarí. Zo šiestich zápasov vyhral iba dva. Naposledy podľahol Chrisovi Barnettovi aj Andreiovi Arlovskimu.

Celkovo má "The Prototype" na konte 13 víťazstiev a 8 prehier. Je to komplexný fighter s dobrou výškou, no teraz so 120 kilogramami v ťažkej váhe možno trochu horším pohybom. Naposledy sa tešil z výhry v januári 2022, keď v Las Vegas vo "Výkone večera" porazil silného Chasea Shermana po submisii už v prvom kole.

TIP: Martin Buday zvíťazí (kurz 1,50sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: BUDAY vs. COLLIER
BUDAY 1 (1,50) Remíza X (45,00) COLLIER 2 (2,45)

Slovenský bojovník je papierovým favoritom, keďže jeho štatistiky a výsledky hovoria jasnou rečou. Okrem toho je od svojho súpera aj o niečo vyšší, čo by mu malo dať výhodu v jeho obľúbených postojárskych výmenách.

Keďže ide o dvoch naozaj veľkých chlapov neočakávame, že sa zápas bude odohrávať na zemi, no treba si dať pozor. Collier totiž veľkého Shermana dostal na "rear-naked choke". Tipujeme však jednotku.

Ako sledovať naživo zápas UFC: Buday vs. Collier - priamy prenos v TV, livestream online, PPV

Zápas Martina Budaya v UFC si naše televízie nenechajú ujsť. Priamy prenos prinesie v sobotu (29.4.) od 23:00 hod Premier Sport 1 a tiež na streamovacej službe VOYO.

Stávková kancelária Fortuna už teraz avizuje, že zápas prinesie naživo prostredníctvom livestreamu cez svoju platformu Fortuna TV. Registrovaní zákazníci si ho budú môcť pozrieť opäť zadarmo. Stačí mať v priebehu 7 dní pred podujatím vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase vysielania živého prenosu na hráčskom účte kladný finančný zostatok (aspoň pár centov).

Ak ešte účet vo Fortune nemáte, kliknite sem a zaregistrujte sa hneď teraz sipka dostanete prístup ku všetkým športovým livestreamom z ponuky vrátane UFC a tiež tri vstupné bonusy: 30 EUR kredit + 30 EUR stávka bez rizika a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.