UFC Kansas City: Holloway vs. Allen - info, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po Veľkej noci prichádza UFC do Kansas City. Turnaj v Missouri sa nesie v znamení súbojov najmä vo featherweight divízii. Prečítajte si našu analýzu hlavného zápasu, stavte si na výsledok a sledujte zápasy naživo.

INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM
HOLLOWAY vs. ALLENEDWARDS vs. PUDILOVÁ

Max Holloway (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Kansas City: 9,1/10

  • Dátum a čas: 15. apríl 2023, 23:30 hod
  • Miesto konania: T-Mobile Center, Kansas City, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Holloway splnil úlohu favorita, Pudilová kontroverzne prehrala

Hlavný zápas na turnaji v Kansas City napokon vyhral skúsenejší papierový favorit Max Holloway. Bývalý šampión mal v postojárskej päťkolovej bitke s húževnatým Britom Arnoldom Allenom prevahu na celkové aj signifikantné údery prakticky v každom kole. Rozhodcovia mu tak bez problémov prisúdili víťazstvo na body 49:46, 49:46 a 48:47.

V predzápase ukončil Edson Barboza svojho súpera Billyho Quarantilla knokautovým kolenom už po 2 minútach a 37 sekundách. Podobne rýchlo sa na hlavnej karte skončil aj súboj v poloťažkej váhe, kde Ion Cutelaba uštedril Tannerovi Boserovi technický knokaut po sérii úderov už po 2 minútach a 5 sekundách.

Veľkou kontroverziou sa skončil otvárací zápas celého turnaja, v ktorom sa predviedla česká hviezda Lucie Pudilová. Po prvé, jej súperka Joselyne Edwards pred zápasom ani nesplnila váhový limit. No to, čo sa udialo v klietke, šokovalo všetkých, ktorí zápas videli.

Bol to vyrovnaný postojársky duel, kde však väčšina zainteresovaných videla miernu prevahu Pudilovej. Rozhodcovia však mali iný názor. Na prekvapenie všetkých vrátane slávnych komentátorov UFC po split decision (29:28, 29:28 a 28:29) prisúdili výhru Edwardsovej.

Už počas prenosu zaznelo, že Češka určite vyhrala prvé aj druhé kolo. Tretie rozhodne nebolo jasne v prospech Panamčanky. Oficiálne štatistiky na webe UFC podľa signifikatných úderov však naznačujú, že Pudilová bola lepšia iba v druhom kole, zatiaľ čo Edwardsová vyhrala prvé a tretie. Každopádne nad tým zostáva visieť otáznik.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Kansas City sipka

UFC on ESPN: Holloway vs. Allen - informácie, dátum a miesto

V sobotu 15. apríla 2023 polhodinu pred polnocou sa aréna T-Mobile Center v americkom Kansas City v šáte Missouri rozozvučí úvodom galavečera UFC Fight Night, ktorý tentoraz nesie označenie UFC on ESPN 44 s hlavným zápasom medzi Maxom Hollowayom a Arnoldom Allenom. Ide o špičkový súboj aktuálnej dvojky a štvorky perovej váhy, z ktorého môže vzísť ašpirant na titul. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Kansas City NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC on ESPN 44
🥊 Hlavný zápas: Max Holloway – Arnold Allen
🗓️ Dátum a čas: 15. apríl 2023, 23:30 hod
🌎 Miesto: T-Mobile Center, Kansas City, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Max Holloway vs. Arnold Allen (featherweight) - analýza, stávky, kurzy a tip

Havajčan Max Holloway (31) je bývalým šampiónom featherweight divízie a niekoľkonásobným rekordérom UFC v rôznych štatistikách. Do análov sa zapísal najmä jeho zápas s Calvinom Kattarom v roku 2021. Okrem toho v roku 2017 získal aj ocenenie "Fighter of the Year" a na konte má tiež titul z organizácie X-1 World Events.

Rodák z Honolulu získal má v profesionálnej MMA kariére bilanciu 23 výhier – 7 prehier. Je to striker, ktorý ešte nikdy nebol knokautovaný (10–0) a pred limitom prehral iba jeden zápas svoj prvý interim titul v perovej váhe UFC získal v roku 2016, potvrdil ho a trikrát obbájil. V roku 2019 sa neúspešne pokúšal aj o opasok z ľahkej váhy.

Jeho osudným rivalom sa však stal hviezdny Alexander Volkanovski, ktorý ho v roku 2019 obral o titul vo featherweight divízii a ani v dvoch ďalších odvetných zápasoch sa na tom nič nezmenilo.

Britský sympaťák Arnold Allen (29) zatiaľ také veľké bitky za sebou nemá, no je na najlepšej ceste, aby podobné úspechy dosiahol. V UFC pôsobí od roku 2015 a má za sebou 10 zápasov bez jedinej prehry. Celkovo v kariére má na konte 19 výhier a 1 prehru. Porazil ho iba Poliak Marcin Wrzosek ešte v roku 2014 v organizácii Cage Warriors.

Allen je pomerne komplexným bojovníkom, ktorý má za sebou aj profi zápasy v kickboxe. Ešte nikdy neprehral pred limitom. Patrí medzi najlepších fighterov UFC, ktorí zatiaľ nemajú titul, no rýchlosť, akou stúpa rebríčkom, ho predurčuje stať sa šampiónom už čoskoro. Ak porazí Hollowaya, môže byť ďalším vyzývateľom Volkanovskiho.

NÁŠ TIP: Arnold Allen zvíťazí (kurz 2,51sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: HOLLOWAY vs. ALLEN
HOLLOWAY 1 (1,53) Remíza X (45,00) ALLEN 2 (2,51) ⭐

Pomerne výrazným papierovým favoritom je podľa bookmakerov Holloway. Hovoria za to jeho bohaté skúsenosti z tých najťažších a najväčších zápasov. My však tentokrát veríme Allenovi. Jeho neporaziteľnosť na tejto scéne má svoj dôvod. Je dobrý na zemi aj v postoji a cestu na vrchol v perovej váhe má dokonale odstupňovanú. Hooker, Kattar a teraz padne aj Holloway. Tipujeme dvojku s parádnym kurzom 2,51.

UFC Fight Night: Joselyne Edwards vs. Lucie Pudilová - český zápas

V Kansas City sa predstaví aj česká hviezda Lucie Pudilová, ktorá v klietke s Panamčankou Joselyne Edwards podľa všetkého otvorí celý galavečer. Rodáčka z Příbrami sa vrátila do UFC vlani víťazne a na tejto vlne chce rozhodne zostať. Opäť je favoritkou, no musí to potvrdiť. Ako to dopadne?

Prečítajte si našu analýzu zápasu Edwards vs. Pudilová sipka

UFC Kansas City - fight card, zápasy, bojovníci, program a výsledky

Priblížme si teraz to najpútavejšie z karty zápasov v Kansas City. Hlavný súboj Max Holloway vs. Arnold Allen sme si rozobrali. Predskokanov im budú robiť taktiež borci z perovej váhy Edson Barboza a Billy Quarantillo. Tešiť sa môžeme aj na americko-ruskú bitku v poloťažkej váhe medzi Dustinom Jacobym a Azamatom Murzakanovom. No a sily si zmerajú tiež Tanner Boser a Ion Cutelaba.

Rozhodne zaujme aj stret dvoch kvalitných borcov z bantamovej váhy Pedor Munhoz vs. Chris Gutierrez. Predstaví sa milovaný i nenávidený tvrďas Clay Guida. Pobijú sa tiež aktuálna štvorka a päťka flyweight divízie Brandon Royval a Matheus Nicolau.

No a čakajú nás aj tri ženské zápasy. Ten prvý hneď na začiatku medzi Luciou Pudilovou a Joselyne Edwards sme už spomenuli. V klietke sa proti sebe postavia aj dve Brazílčanky Bruna Brasil a Denise Gomes. A baviť bude aj kanadsko-venezuelská dvojica dievčat Gillian Robertson vs. Piera Rodriguez. To všetko uvidíme dnes v noci na turnaji UFC on ESPN 44 sipka

UFC on ESPN 44 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Max Holloway (BODY) 5(5:00) Arnold Allen
Featherweight Edson Barboza (KO) 1(2:37) Billy Quarantillo
Light Heavyweight Dustin Jacoby 3(5:00) Azamat Murzakanov (BODY)
Light Heavyweight Ion Cutelaba (TKO) 1(2:05) Tanner Boser
Bantamweight Pedro Munoz (BODY) 3(5:00) Chris Gutierrez
Lightweight Clay Guida 3(5:00) Rafa Garcia (BODY)
Preliminary card
Featherweight Bill Algeo (SUB) 2(1:40) T.J. Brown
Flyweight Brandon Royval (KO) 1(2:09) Matheus Nicolau
Light Heavyweight Zak Cummings (TKO) 3(4:13) Ed Herman
Women's Strawweight Gillian Robertson (SUB) 2(4:21) Piera Rodriguez
Lightweight Lando Vannata 3(5:00) Daniel Zellhuber (BODY)
Women's Strawweight Bruna Brasil 2(2:42)
Denise Gomes (TKO)
Bantamweight Aaron Phillips 3(5:00) Gaston Bolanos (BODY)
Catchweight 136,5 lb Joselyne Edwards (BODY) 3(5:00) Lucie Pudilová

Kde sledovať UFC on ESPN 44: Holloway vs. Allen NAŽIVO - livestream zadarmo, priamy prenos a PPV

Priamy prenos na televíznom kanáli Premier Sport 1 sa začína v sobotu 15.4. od 23:30 hod, teda celkom od začiatku podujatia. V rovnakom čase si turnaj môžete pustiť naživo aj cez streamovaciu službu VOYO. Zakúpiť si tiež môžete oficiálne PPV (UFC Fight Pass).

Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, môžete si zápas UFC z Kansas City pozrieť celkom zadarmo prostredníctvom online livestreamu na Fortuna TV. Stačí si počas týždňa vsadiť aspoň jeden akýkoľvek tiket a v sobotu večer mať na svojom tipérskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz a získate okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom z ponuky Fortuna TV, vstupný bonus 30 EUR, stávku bez rizika až do 30 EUR a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová - životopis a zápasy českej MMA bojovníčky

Preslávila sa ako prvá česká žena v slávnej organizácii UFC. Teraz píše v slávnej organizácii pokračovanie druhej časti svojho príbehu.

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅