UFC Fight Night: Klein vs. Miller - Slovák odstúpil kvôli chorobe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Ľudovíta Kleina čakal na začiatku júna siedmy zápas v rámci UFC proti legendárnemu Jimovi Millerovi. Zhruba dva týždne pred turnajom však Slovák svoju účasť kvôli chorobe a ňou spôsobenému veľkému kondičnému výpadku musel odrieknuť.

INFORMÁCIEZÁPAS ZRUŠENÝLIVESTREAM

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC on ESPN 45 (Klein vs. Miller) - informácie, termín a miesto

Prvý júnový víkend (3. - 4.6.) sa v známej hale UFC Apex v Las Vegas koná turnaj z kategórie Fight Night s označením UFC on ESPN: Kara-France vs. Albazi podľa hlavného zápasu, resp. UFC on ESPN 46 podľa poradia. Zaregistrujte sa, stavte si celkom bez rizika a sledujte UFC on ESPN 45 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako už bolo prezradené, vrcholom večera by mal byť novozélandsko-iracký súboj v mušej váhe medzi Kai Kara-Francem a Amirom Albazim. No a práve tento deň na tomto podujatí bol okrem iných predbežne oznamený aj duel medzi Ľudovítom Kleinom a Jimom Millerom v ľahkej váhe. Žiaľ, neuskutoční sa...

UFC: Jim Miller vs. Ľudovít Klein (lightweight) ❌ zrušený zápas

Američan Jim Miller (39) je už vlastne veterán UFC. V tejto slávnej organizácii pôsobí už 15 rokov a preto niet divu, že je držiteľom mnohých rekordov najmä v ľahkej váhe. Titul však nikdy nezískal. Je však bývalým šampiónom organizácie Cage Fury Fighting Championships a aj United States Kickboxing Association.

Z toho by sa dalo prečítať, že Miller je kvalitným postojárom, no pravda je taká, že ešte lepší je na zemi, kde má bilanciu 19–3. Jeho celkové štatistiky v profesionálnej kariére činia 35 výhier a 17 prehier. Naposledy sa, vo februári tohto roku, podľahol Alexandrovi Hernandezovi. No vlani si pripísal dve víťazstvá. Zdolal Nikolasa Mottu a pri svojom debute vo welterovej váhe aj Donalda Cerroneho.

JIM MILLER 🇺🇸
POROVNANIE ĽUDOVÍT KLEIN 🇸🇰
35–17
celková bilancia 19–4–1
6–2
KO/TKO 8–1
19–3
submisia 8–2
10–12
na body 3–1
39 rokov
vek 28 rokov
173 cm výška 173 cm
70 kg váha 70 kg
grappler
bojový štýl komplexný

Stále mladý, no už pomerne skúsený slovenský bojovník Ľudovít Klein (28) naposledy bojoval v marci tohto roku, keď na turnaji UFC 286 v Londýne remizoval s Jaiom Herbertom. Predtým, vlani, si tiež pripísal dve výhry po sebe s Devonte Smithom a Masonom Jonesom.

Lajoš je komplexný bojovník, ktorý má výborné zvládnutý kickbox v postoji a zároveň nezaostáva ani na zemi. Nie je to síce vyhlásený grappler, no nenechá sa poraziť hocikým. Jeho profesionálna bilancia v MMA je stále vynikajúca 19 výhier – 4 prehry – 1 remíza. Rodák z Nových Zámkov patrí do známeho Spartakus Fight Gymu a jeho trénerom aj na zápasoch v UFC bol neraz legendárny Attila Végh.

ZMENA: Ľudovít Klein odstúpil, proti Jimovi Millerovi nastúpi náhradník Jared Gordon sipka Stavte si aj na tento zápas vo Fortune!

Ako sledovať naživo UFC: Klein vs. Miller - LIVE stream zadarmo, priamy prenos v TV a oficiálne PPV

UFC on ESPN 46 bude vysielať naživo televízia Premier Sport 1 a živý prenos nájdete aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO. Samozrejmosťou je oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, ktoré si môžete zakúpiť na webe organizácie.

Turnaj však budete môcť sledovať aj celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Platia iba dve jednoduché obvyklé podmienky – vsadiť si sedem dní predtým aspoň jeden ľubovoľný tiket a mať v daný večer na tipérskom účte aspoň minimálne finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz sipka získajte prístup ku všetkým športovým prenosom z ponuky vrátane UFC a tipujte bojové športy so vstupnými bonusmi zadarmo aj celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Dvořák (UFC)

UFC 289: Dvořák vs. Erceg - termín zápasu, prognóza, tip

Cez víkend si odkrútil ďalší zápas v UFC aj David Dvořák✌ Český "hrobár" však na galavečeri UFC 289 podľahol nahrádníkovi Stephenovi...

Tereza Bledá (UFC)

UFC on ESPN 47: Bledá vs. Fernandes - dátum, info, výsledky

Mladá česká hviezdička✨ Tereza Bledá tento víkend absolvovala svoj druhý zápas v UFC❗

Oktagon 44: Langer vs. Poppeck

Oktagon 44: Langer vs Poppeck a GameChanger - info a výsledky

Na turnaji Oktagon 44 v Oberhausene sa sme videli aj veľký súboj o titul v poloťažkej váhe s Pavlom Langerom.