UFC 289: Dvořák vs. Erceg - termín zápasu, prognóza, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aktualizácia: Cez víkend si odkrútil ďalší zápas v UFC aj David Dvořák. Český "hrobár" však na galavečeri UFC 289 podľahol nahrádníkovi Stephenovi Ercegovi na body.

TERMÍNKURZYNAŽIVO

David Dvořák (UFC) Foto: Profimedia

David Dvořák na UFC 289 - dátum, miesto a informácie

Na svoj šiesty zápas v rámci elitnej organizácie nastúpi český bojovník David Dvořák 11. júna 2023 na turnaji UFC 289. Pôvodne mal bojovať s Mattom Schnellom, no toho napokon nahradil debutant Stephen Erceg. Turnaj sa uskutoční tentoraz v Rogers Aréne vo Vancouveri. Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 289: David Dvořák vs. Stephen Erceg (flyweight) - analýza, kurzy a tip

Český "Undertaker" David Dvořák (30) po dvoch prehrách z minulého roku potrebuje v UFC konečne zvíťaziť. Aj on prehral s Nicolauom a v decembri potom s Manelom Kapem, čo mu výrazne pokazilo jeho skvelý štart v slávnej organizácii, kde sa uviedol trojzápasovou víťaznou sériou. Bývalý šampión organizácie GCF, ktorý nastúpil aj v rámci Oktagonu a XFN, teraz musí zvíťaziť.

Komplexný bojovník zo severozápadnej obce Hořice si na zemára od Mississippi trúfa. V prospech Dvořáka hovoria celkové štatistiky, 20 výhier – 5 prehier, jeho všestrannosť a tiež fakt, že v submisii ešte nikdy neprehral profesionálny zápas. To by mohol znamenať, že sa Schnellovi minimálne vyrovná a má aj zbrane navyše.

DAVID DVOŘÁK 🇨🇿 POROVNANIE STEPHEN ERCEG 🇦🇺
20–5 celková bilancia 9–1
8–1 KO/TKO 1–0
8–0 submisia 6–0
4–4 na body 2–1
30 rokov vek 27 rokov
165 cm výška 173 cm
57 kg váha 57 kg
komplexný bojový štýl grappler

Austrálčan Steve Erceg (27) bol hviezdou a šampiónom domácej organizácie Eternal MMA. Teraz ho čaká prvý zápas v slávnej UFC, čo je pre stále mladého bojovníka veľký míľnik v kariére. Prichádza vo výbornej forme, veď vyhral osem zápasov v rade a celkovo má v profi kariére na konte 9 výhier a iba 1 prehru.

"Astro Boy" z mesta Myaree je výborným grapplerom. Na zemi sa cíti ako ryba vo vode, na submisiu ho ešte nikto neporazil, naopak až šesťkrát vyhral týmto spôsobom. V postoji však môže mať problémy, pretože tento spôsob boja nepatrí medzi jeho domény.

TIP: David Dvořák zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si už teraz!

TIPSPORT KURZY: DVOŘÁK vs. ERCEG
DVOŘÁK 1 (1,35) ⭐ Remíza X (45,00) ERCEG 2 (2,98)

Dvořák sa síce pôvodne pripravoval a iného súpera, ale je to komplexný bojovník a preto sa určite dokáže pomerne ľahko prispôsobiť na štýl svojho protivníka. Erceg to bude hrať s najväčšou pravdepodobnosťou na zem, kde má najväčšiu silu. Širším arzenálom však disponuje Čech, preto tipujeme jeho víťazstvo. Pozrite si to naživo!

Ako sledovať naživo UFC 289: Dvořák vs. Schnell - priamy prenos, livestream online, PPV

Je to ešte ďaleko, no vieme, že priame prenosy z UFC pravidelne vysiela na našom území televízia Premier Sport a nájdete ich aj v ponuke streamovacej služby VOYO. Keď to bude oficiálne potvrdené, budeme vás na tomto mieste informovať. Samozrejme, k dispozícii určite bude aj medzinárodný PPV (pay-per-view) stream UFC Fight Pass.

Na webe stávkových kancelárií si však UFC turnaje môžete pozrieť naživo celkom zadarmo. Ak patríte k registrovaným zákazníkom Tipsportu, online livestream na TV Tipsport zo zápasu Dvořák vs. Erceg je avizovaný už teraz. Na prístup k nemu vám potom stačí splniť jediný jednoduchú podmienku – mať v priebehu 30 dní pred týmto poduajtím pretipované aspoň 1,20 EUR.

Nemáte ešte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU sipka čaká na vás okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom z ponuky a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu v podobe kreditu až do výške 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...