UFC Fight Night: Buday vs. Parisian – výsledok a video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Slovenský bojovník v ťažkej váhe Martin Buday tento víkend v Las Vegas nastúpil na svoj štvrtý zápas v UFC. Jeho súperom bol Josh Parisian, ktorý však nemal najmenšiu šancu. "Badys" ho zneškodnil už v prvom kole, keď ho zaľahol, nasadil kimuru na ľavé rameno a bolo vymaľované.

 

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Martin Buday (UFC) Foto: Profimedia

UFC on ESPN 51 – informácie, dátum, čas a miesto

Tento víkend je v Las Vegas na programe turnaj z kategórie UFC Fight Night označovaný aj ako UFC on ESPN 51 či UFC Vegas 78. Koná sa v sobotu 12. augusta 2023 od 22:00 hod v UFC Apex Centre. Jeho hlavným zápasom je bitka vo welterovej váhe Vicente Luque vs. Rafael dos Anjos. Nás však bude zaujímať v prvom rade zápas Martina Budaya s Joshom Parisianom v ťažkej váhe. Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si bez rizika a sledujte UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Josh Parisian vs. Martin Buday (heavyweight) – analýza, kurzy, tip

Američan Josh Parisian (34) vstúpil do UFC v roku 2020 taktiež cez Dana White's Contender Series a jeho výsledky sú zatiaľ ako na hojdačke: prehra, víťazstvo, prehra, víťazstvo a naposledy vo februári tohto roku opäť prehra s Jamalom Poguesom. V profi MMA má celkovú bilanciu 15 výhier – 6 prehier. Je to striker, knokauter s mimoriadne ťažkými ranami.

Slabinou Parisiana, ako to už býva v ťažkej váhe, však môže byť kondícia. Ak sa unaví v prvých kolách a nerozhodne zápas, neskôr je to preňho veľmi ťažké. V prípade, že zápas dospeje až do časového limitu, väčšinou prehráva.

JOSH PARISIAN 🇺🇸 POROVNANIE MARTIN BUDAY 🇸🇰
15–6 celková bilancia 12–1
11–2 KO/TKO 7–0
2–1 submisia 1–0
2–3 na body 4–1
34 rokov vek 31 rokov
193 cm výška 195 cm
120 kg váha 120 kg

Martin Buday (31) má v UFC za sebou vynikajúci štart, keď vyhral tri z troch úvodných zápasov. Doposiaľ porazil Chrisa Barnetta, Lukasza Brzeskiho a Jaka Colliera. Neboli to síce jednoznačné zdrvujúce víťazstvá, ale poradil si. Dvojmetrový a vyše stokilový Trnavčan si tak vybudoval renomé, na ktorom si každý jeho ďalší súpera chce zlepšiť svoju vlastnú reputáciu.

"Badys" je však v tomto zápase pomerne výraznym papierovým favoritom a to chce jednoznačne potvrdiť. V ťažkej váhe ešte nikdy neprehral zápas pred limitom. Má bilanciu 12 výhier – 1 prehra. Poraziť ho dokázal na body v roku 2017 iba španielsky bojovník Juan Espino, ktorý ešte pred dvoma rokmi taktiež pôsobil v UFC. Tvrdé päste, kopy a silná postava robia z Budaya veľmi ťažkú prekážku pre každého.

NÁŠ TIP: Stavte si a sledujte naživo vo Fortune sipka

  • Ako sme už spomenuli, v zápasoch ťažkej váhe často rozhoduje kondícia. Najmä v prípade, že nepríde knokaut v prvej polovici súboja. Potom sa títo veľkí a ťažkí chlapi musia spoľahnúť na to, čo majú natrénované. Buday v posledných zápasoch dokázal, že takéto zápasy zvláda, i keď po poslednom víťazstve svoje "kardio" sám kritizoval. Vie však umne šetriť sily a vydržať na nohách, aj keď mu pomaly dochádza šťava. Parisian naopak nie. Berieme to ako hlavný faktor, ktorý hovorí v prospech Slováka. Tipujeme víťazstvo Budaya!
FORTUNA KURZY: PARISIAN vs. BUDAY
PARISIAN 1 (2,76) Remíza X (45,00) BUDAY 2 (1,45) ⭐

Sledujte UFC: Parisian vs. Buday naživo – LIVE stream online, TV priamy prenos a PPV

Priamy prenos z tohto turnaja prinesie v noci zo soboty na nedeľu 13. augusta 2023 od 01:00 hod televízia Premier Sport 1 a tiež streamovacia služba VOYO, kde si celý záznam môžete pozrieť aj kedykoľvek neskôr. Oba kanály sú však platené rovnako ako oficiálny PPV (pay-per-view) online stream UFC Fight Pass.

Zadarmo si UFC s Martinom Budayom môžete pozrieť vďaka livestreamu na Fortuna TV. Ak ste registrovaným zákazníkom tejto stávkovej kancelárie, stačí mať v priebehu tohto týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v noci na nedeľu na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník sipka okrem širokej ponuky športových prenosov zadarmo na vás čaká okamžitý vstupný bonus v podobe stávky bez rizika až za 30 EUR a k tomu možnosť uplatniť si aj stávkový kredit 30 EUR a 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Najväčšie víťazstvo? Ako Klein roztrhal papierové predpoklady

Ľudovít Klein si v siedmom zápase v UFC pripísal štvrté víťazstvu, už štvrtý zápas bez prehry v rade a celkovo predviedol zrejme najlepší...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor - najlepšie zarábajúci bojovník UFC

Koľko zarábajú bojovníci v UFC? McGregor, Klein, Buday a ďalší

UFC✨ je najkvalitnejšou, najpopulárnejšou a najprestížnejšou MMA organizáciou sveta. Koľko však zarábajú jej najväčšie hviezdy a koľko...