UFC Vegas 78: Luque vs. Dos Anjos – informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC sa vrátila späť do Las Vegas, kde sa tento víkend uskutočnil ďalší turnaj z kategórie Fight Night. V akcii sme videli aj ďalšieho Slováka.

LUQUE / DOS ANJOSPARISIAN / BUDAY
INFORMÁCIE – VÝSLEDKY – LIVESTREAM

Vicente Luque (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 9/10

  • Dátum a čas: 12. august 2023, 22:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzová ponuka: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Vicente Luque zvíťazil na body, Buday ukončil súpera v prvom kole

Brazílsky ladený hlavný súboj víkendového turnaja v Las Vegas vyhral Vicente Luque,  ktorý vo vyrovnanom zápase zdolal skúsenejšieho Rafaela dos Anjosa tesne na body 49:46, 48:47, 48:47.

O najlepšie výkony na turnaji sa postaralo niekoľko mužov i jedna žena:

Khalil Rountree Jr. knokautoval Chrisa Daukausa v súboji poloťažkej váhy už po 2 minútach a 40 sekundách. Iasmin Lucindo utiahla Polyana Vianu v submisii na "arm-triangle choke" v druhom kole.

Marcus McGhee uzavrel kartu Prelims skvelým knokautom, keď JP Buysa "vypol" jedným úderom v čase 2:19 min. Da'Mon Blackshear ukončil Jose Johnsona v prvom kole v submisii nevyriešiteľným "twisterom".

A netradične submisiou zvíťazil aj slovenský bojovník Martin Buday, ktorý veľkú prevahu nad Joshom Parisianom zavŕšil tak, že súpera svojou váhou pri pletive doslova prišpendlil k podlahe, nasadil "kimuru" a v čase 4:11 min v prvom kole bolo hotovo.

 

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Vegas 78 sipka

UFC Vegas 78: Luque vs. Dos Anjos – termín, čas, miesto, informácie (preview)

V sobotu 12. augusta 2023 o 22:00 hod sa v UFC Apex Centre v Las Vegas začína turnaj z kategórie Fight Night známy tiež ako UFC Vegas 78 či UFC on ESPN 51 s hlavným zápasom Vicente Luque vs. Rafael dos Anjos. Okrem týchto dvoch hrdinov a ďalších pútavých zápasov sa na galavečeri predstaví aj slovenský obor Martin Buday, ktorý bude v ťažkej váhe bojovať s Joshom Parisianom. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC VEGAS 78
🥊️ Hlavný zápas: Vicente Luque – Rafael dos Anjos
🗓️ Dátum a čas: 12. august 2023, 22:00 hod
🌎 Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream: Fortuna TVTipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Vicente Luque vs. Rafael dos Anjos (welterweight) – analýza, kurzy, stávky

Americko-brazílsky fighter Vicente Luque (31) s príznačnou prezývkou "The Silent Assassin" ide do tohto zápasu s cieľom prerušiť rozbiehajúcu sa sériu prehier. Vlani totiž podľahol Belalovi Muhammadovi a Geoffovi Nealovi.

"Tichý zabijak" z New Jersey sa radí medzi komplexných bojovníkov a jeho zápasy vlastné tiché vôbec nebývajú, je to často poriadne krvavá nakladačka. Jeho celková profi bilancia je 21 výhier – 9 prehier – 1 remíza. Napriek tomu, že je skvelý v postoji (11–1) aj na zemi (8–2), má veľmi negatívne čísla v zápasoch na body (2–6).

Ak je Luque americko-brazílsky bojovník, Rafael dos Anjos (38) je potom brazílsko-americký fighter. Narodil sa v oblasti Rio de Janeiro a kým sa nedostal pod ochranné krídla trénera brazílskeho jiu-jitsu Daniela Matheusa, bol problémovým pouličným bitkárom. Bojové umenia mu teda zmenili život. V roku 2003 sa stal dokonca v jiu-jitsu majstrom sveta.

S MMA na profesionálnej úrovni začal v roku 2004 a dnes má na konte už 46 zápasov s bilanciou 32 výhier – 14 prehier. Jeho doménou je, samozrejme, boj na zemi, kde ešte nikdy neprehral (11–0). V postoji už taký jednoznačný nie je. Naposledy v decembri minulého roka porazil Bryana Barberenu, no predtým ho knokatuoval Rafael Fiziev. Pravdou je, že v UFC nemá zatiaľ príliš presvedčivé výsledky.

NÁŠ TIP: Luque zvíťazí (kurz 2,01sipka Stavte si vo Fortune!

  • Luque je veľmi komplexný, ktorý v ostrom zápase nestál už celý rok a naposledy nemal ani ideálnu formu. Dos Anjos je svetová extratrieda v submisii, avšak s výraznými slabinami v postoji. Fyzicky sú na tom obaja podobne. Očakáva sa vyrovnaný zápas. Luque sa bude musieť vyhýbať takedownom, no inak disponuje komplexnejším arzenálom zručností a preto tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: LUQUE vs. DOS ANJOS
LUQUE 1 (2,01) ⭐ Remíza X (40,00) DOS ANJOS 2 (1,80)

UFC Fight Night: Josh Parisian vs. Martin Buday (heavyweight)

Martin Buday (31) môže tento víkend v UFC zaznamenať už štvrté víťazstvo v rade a má na to všetky predpoklady. Podľa kurzov aj odborníkov je Josh Parisian (34) preňho prechodnou prekážkou. Nebude to však jednoduché.

Aj na tento zápas si môžete vo Fortune vsadiť celkom bez rizika sipka

UFC Vegas 78 (UFC on ESPN 51) – fight card, program, zápasy a výsledky

Okrem Luqueho s Dos Anjosom a Martina Budaya sa na fight card turnaja nachádzajú aj ďalšie zaujímaví mená. Na hlavnej karte napr. rozhodne zaujme zápas dvoch drsňákov v poloťažkej váhe Khalil Rountree Jr. vs. Chris Daukaus. Upútať nás môže aj brazílsky žensky zápas Polyana Viana vs. Iasmin Lucindo. To však ani zďaleka nie je všetko. Sledujte turnaj naživo sipka

UFC VEGAS 78: LUQUE vs. DOS ANJOS
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
Main card
Welterweight Vicente Luque (BODY) 5(5:00) Rafael dos Anjos
Featherweight Cub Swanson (BODY) 3(5:00)
Hakeem Dawodu
Light Heavyweight Khalil Rountree Jr. (TKO) 1(2:40)
Chris Daukaus
Women's Strawweight Polyana Viana 2(3:42) Iasmin Lucindo (SUB)
Middleweight A.J. Dobson (BODY) 3(5:00)
Tafon Nchukwi
Middleweight Josh Fremd (BODY) 3(5:00) Jamie Pickett
Preliminary card
Bantamweight JP Buys 1(2:19) Marcus McGhee (KO)
Lightweight Terrance McKinney (TKO) 1(1:25) Mike Breeden
Featherweight Francis Marshall 1(4:48) Isaac Dulgarian (TKO)
Heavyweight Josh Parisian 1(4:11) Martin Buday (SUB)
Women's Strawweight Jaqueline Amorim (TKO) 3(3:41) Montserrat Ruiz
Bantamweight Da'Mon Blackshear (SUB) 1(3:47) Brady Hiestand
Women's Flyweight Juliana Miller (TKO) 1(3:41) Luana Santos

Návod, ako sledovať naživo UFC: Luque vs. Font (Parisian vs. Buday) – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Priamy prenos z víkendového turnaja bude vysielať televízia Premier Sport 1 a streamovacia služba VOYO v noci zo soboty 12.8. na nedeľu 13.8. a zakúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Úplne zadarmo však celý turnaj uvidíte na Fortuna TV. Prístup k online livestreamu majú všetci registrovaní zákazníci s aktívnym kontom, teda aspoň jedným vsadeným tiketom tento týždeň a kladným finančným zostatkom na účte.

Ak sa vo Fortuna zaregistrujete teraz ako nový zákazník sipka dostanete ako bonus aj prvú stávku bez rizika za 30 EUR a k tomu si po prvom vklade môžete uplatniť aj stávkový kredit v hodnote až 30 EUR a tiež 30 FREE spinov v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Najväčšie víťazstvo? Ako Klein roztrhal papierové predpoklady

Ľudovít Klein si v siedmom zápase v UFC pripísal štvrté víťazstvu, už štvrtý zápas bez prehry v rade a celkovo predviedol zrejme najlepší...

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.