UFC 299: O'Malley na kvalitne obsadenom turnaji v Miami obhájil titul v bantamovej váhe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend bol na programe veľký číslovaný galavečer UFC 299. Turnaj ponúkol titulový zápas a množstvo ďalších vysoko kvalitných súbojov na trojdielnej fight karte. Prečítajte si najdôležitejšie informácie a pozrite si kompletné výsledky.

Sean OMalley obhájil titul UFC! Foto: Profimedia

O'MALLEY OBHÁJIL TITUL
InformácieAnalýzaLivestream


Hodnotenie UFC 299: 9,3/10

  • Termín: 10. marec 2024, 00:00 h
  • Miesto: Kaseya Center, Miami, Florida, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Informácie o turnaji UFC 299: dátum, čas a miesto

Mimoriadne nabitý bojový galavečer UFC s číslom 299 sa bude konať v noci zo soboty na nedeľu 10. marca 2024 v aréne Kaseya Center v Miami na Floride. V hlavnom zápase uvidíme boj o titul v bantamovej váhe medzi obhajcom Seanom O'Malleym a vyzývateľom Marlonom Verom, ktorý je pre oboch už druhým vzájomným súbojom v UFC. Začiatok podujatia je na pláne presne o polnoci, hlavná karta by mala prísť na rad od 04:00 h ráno. Nenechajte si to ujsť.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 299: O'MALLEY vs. VERA 2
🥊 Hlavný zápas: Sean O'Malley vs. Marlon Vera (o titul)
🗓️ Termín: 10. marec 2024, 00:00 h (04:00 h)
🌎 Miesto: Kaseya Center, Miami, Florida, USA
▶️ Naživo: Tipsport TV | Voyo | UFC Fight Pass

Sean O'Malley vs. Marlon Vera (o titul v bantamovej váhe): analýza, kurzy a tip na výsledok

Extravagantný búrlivák a showman Sean O'Malley (29) je šampiónom bantamovej váhy od augusta minulého roku, keď v Bostone v najlepšom výkone roka knokautoval Aljamaina Sterlinga. Hviezda rodáka z Montany s prezývkou "Sugar" teda aktuálne žiari na maximum, no tento agilný postojár s bilanciou 17 výhier – 1 prehra nosí aj skutočnú MMA kvalitu.

Ekvádorčan Marlon Vera (31) o titul v UFC zatiaľ iba sníva. Rozhodne patrí medzi špičku, no v kľúčových chvíľach vždy prehral. Jeho výhodou môže byť všestrannosť. Na konte 23 výhier, 8 prehier a 1 remízu, no ani raz ešte neprehral pred limitom. Za to však nemá dobré čísla v dlhých zápasoch na body. Aj on naposledy bojoval v auguste v Bostone, kde porazil Pedra Munhoza.

Marlon Vera (UFC) Foto: Profimedia

NÁŠ TIP: Vera zvíťazí (kurz 2,88sipka Stavte si v Tipsporte

  • Podľa bookmakerov je favoritom O'Malley, no Vera ho už raz porazil. V roku 2020 ho knokautoval už v prvom kole. Aj keď by obaja mali disponovať komplexnými zručnosťami, ekvádorský fighter svoje majstrovstvo v jiu-jitsu v klietke dokáže demonštrovať častejšie. A je rovnaké dobrý aj v postoji. Možno to bude prekvapenia, no my cítime príchod nového šampióna UFC a tipujeme dvojku.

TIPSPORT KURZY: O'MALLEY vs. VERA
O'MALLEY 1 (1,35)
Remíza X (45,00) VERA 2 (2,88) ⭐

Fight card: karta, zápasy, program a výsledky – O'Malley obhájil titul

Poďme sa pozrieť bližšie na kartu zápasov. Tá odštartovala zaujímavým ženským škótsko-ukrajinským súbojom medzi Joanne Wood a Marynou Moroz, v ktorom sa z víťazstva po "split decision" tešila bojovníčka z Ostrovov. Na Early Prelims sme potom videli ako Robelis Despaigne v ťažkej váhe za 18 sekúnd knokautoval Josha Parisiana aj to ako Michael Pereira za 61 sekúnd doslova "uškrtil" Michala Oleksiejczuka.

V ďalšej časti išla kvalita ešte viac nahor. Videli sme víťazstvá na body Kylera Phillipsa aj Mateusza Gamrota. V pútavom ženskom zápase Ketlyn Cerminara podľahla Maycee Barber takisto na body, no napokon prišla na rad bitka v ťažkej váhe medzi Curtisom Blaydesom a Jailtonom Almeidom, ktorú Blaydes ukončil 36 sekúnd po štarte druhého kola sériu zdrvujúcich knokautových pästných úderov.

Hlavná karta bola už úplne našľapaná. Začala sa rusko-čínskym stretom, v ktorom Petr Yan zdolal Songa Yadonga na body. Jack Della Maddalena potom knokautoval Gilberta Burnsa 17 sekúnd pred časovým limitom po parádnom kolene a dorezní lakťami. Kevina Hollanda porazil na body Michael Page.

V najlepšom ocenenom zápase večera, ktorý bol hlavným predzápasom turnaja, Dustin Poirier knokautom obhájil úlohu favorita proti Benoitovi Saint Denisovi a potom to prišlo...

Titulový zápas Sean O'Malley proti Marlonovi Verovi ponúkol plné 5-kolové bojové predstavenie. Obhajca v ňom mal ale navrch prakticky od začiatku. O'Malley bol dominantnejší, aktívnejší a nebezpečnejší v každom kole, i keď taktiež aj inkasoval. V jednom z najlepších výkonov večera tak napokon po zvíťazil na body jednomyseľným a jednoznačným rozhodnutím všetkých arbitrov 50:45, 50:45 a 50:44.

sipka Kliknite sem a tipujte slávnu UFC v Tipsporte

UFC 299
FIGHT CARD, PROGRAM, VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight
Sean O'Malley (BODY) 5(5:00) Marlon Vera
Lightweight
Dustin Poirier (KO) 2(2:32) Benoit Saint Denis
Welterweight
Kevin Holland 3(5:00) Michael Page (BODY)
Welterweight
Gilbert Burns 3(3:43) Jack Della Maddalena (KO)
Bantamweight
Petr Yan (BODY) 3(5:00) Song Yadong
Preliminary card
Heavyweight
Curtis Blaydes (KO) 2(0:36)
Jailton Almeida
Women's Flyweight
Katlyn Cerminara 3(5:00) Maycee Barber (BODY)
Lightweight
Mateusz Gamrot (BODY) 3(5:00)
Rafael dos Anjos
Bantamweight
Pedro Munhoz 3(5:00)
Kyler Phillips (BODY)
Early preliminary card
Light Heavyweight
Ion Cutelaba 3(5:00)
Philipe Lins (BODY)
Middleweight Michel Pereira (TSUB) 1(1:01) Michal Oleksiejczuk
Heavyweight Robelis Despaigne (TKO) 1(0:18) Josh Parisian
Flyweight C.J. Vergara 3(5:00) Assu Almabayev (BODY)
Women's Flyweight Joanne Wood (BODY) 3(5:00) Maryna Moroz

Live stream online a TV priamy prenos UFC 299

Priamy prenos z tohto turnaja nájdete opäť v ponuke internetovej televízie, resp. streamovacej služby Voyo. Kúpiť si, samozrejme, môžete aj oficiálny PPV (pay-per-view) prenos cez UFC Fight Pass.

My však jednoznačne odporúčame livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Ak ste registrovaným zákazníkom tejto slovenskej stávkovej kancelárie, stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 eur. Ak sa zaregistrujete teraz ako nový zákazník, máte športové streamy sprístupnené okamžite na prvých 7 dní a k tomu dostanete zadarmo aj kredit v hodnote 20 eur, ktorý môžete hneď pretipovať.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa začína turnaj UFC 299?

Galavečer UFC 299 sa začína presne o polnoci zo soboty na nedeľu 10. marca 2024. Program hlavnej karty príde na rad skoro ráno od 04:00 hod. Časový posun je spôsobený zámorskou lokalizáciou podujatia, ktoré sa koná v Miami.

2️⃣ Kde sledovať UFC 299 naživo?

Turnaj UFC 299 si môžete pozrieť naživo prostredníctvom internetu. K dispozícii sú platené prenosy, ale aj livestream úplne zadarmo. Návod, ako sa k nemu dostanete, si prečítajte vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Knockout Chaos: Joshua vs. Ngannou

Boxerský zápas Anthony Joshua vs. Francis Ngannou sa skončil veľmi rýchlo

Zdá sa, že box má nového hviezdneho protagonistu. Po tom, čo sa MMA legenda Francis Ngannou postavil Furymu, teraz vyzval aj Joshuu. Ako...

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Ľudovít Klein (UFC)

Lajoš Klein po dominantnom víťazstve vyzval známeho bojovníka

Zmena súpera na poslednú chvíľu väčšinou MMA zápasníkom príliš nevonia, no Ľudovítovi Kleinovi tentokrát prišla vhod. Debutanta doslova...