UFC 299: Poirier vs. Saint Denis – špičkový zápas v ľahkej váhe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už v sobotu môžete sledovať ďalší turnaj UFC 299, čaká na vás nabitá karta plná skvelých zápasníkov. Nenechajte si ujsť zápas Dustina Poiriera s Benoîtom Saint Denisom. V článku vám prinášame analýzu a tipy.

Informácie
⭐ Poirier vs. Saint Denis
Livestream

UFC 299 - Poirier vs. Saint Denis Foto: Profimedia

Kedy a kde sa uskutoční turnaj UFC 299

Ďalší turnaj UFC 299 sa koná už tento víkend v noci zo soboty na nedeľu 10. marca 2024 v aréne Kaseya Center v Miami na Floride. V hlavnom súboji o titul v bantamovej váhe sa predstaví Sean O'Malley, ktorý bude obhajovať svoj opasok proti vyzývateľovi Marlonovi Verovi. V očakávanom zápase na 5x 5 minút sa stretnú bývalý dočasný šampión ľahkej váhy Dustin Poirier a Benoît Saint Denis. Turnaj sa začne o polnoci a hlavnú kartu môžete sledovať od 04:00 h ráno.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Dustin Poirier vs. Benoit Saint Denis: analýza, kurzy a tip na výsledok

Dustin Glenn Poirier (35) je bývalým dočasným šampiónom UFC v ľahkej váhe. Profesionálne začal zápasiť v roku 2009 a na konte má doposiaľ 29 víťazstiev a 8 prehier. “The Diamond” začínal v organizácii World Extreme Cagefighting, ktorá sa v októbri 2010 zlúčila práve s UFC. Svoj prvý zápas v tomto veľkom podniku Poirier absolvoval v januári 2011, kedy zvíťazil nad Joshom Grispim.

V apríli 2019 získal Poirier titul dočasného šampióna ľahkej váhy, keď porazil na body Maxa Hollowaya. Rodák z Louisiany je držiteľom čierneho pásu v brazílskom jiu-jitsu, má tvrdú ranu a je aj výborný boxer. Vo svojej zbierke má víťazstvá nad súpermi, ako sú Justin Gaethje, Eddie Alvarez, Dan Hooker, spomínaný Holloway a zdolal aj Conora McGregora.

V posledných dvoch rokoch Poirier nastúpil iba na 2 zápasy. V novembri 2022 mal fight s Michaelom Chandlerom, ktorého porazil v treťom kole v submisii po "rare-naked choke" a získal bonus za zápas večera. V rámci súboja o symbolický opasok "Baddest Motherfucker" sa stretol v klietke v rámci odvety s Justinom Gaethjom. Prehral na KO v 2. kole.

Benoît Saint Denis (28) je francúzsky zápasník, ktorý má profi bilanciu 13 výhier a iba 1 prehru. Saint Denis sa venoval od mala džudu, v ktorom získal čierny opasok. Predtým, ako začal svoju profesionálnu kariéru v MMA, pôsobil v Špeciálnej jednotke francúzskej armády.

Zmiešaným bojovým umeniam sa začal venovať v roku 2017 a tento šport ho natoľko zaujal, že sa v roku 2019 definitívne vydal na dráhu profesionála. Prvých osem zápasov vyhral a za dva roky získal pozvánku do UFC. Svoj debutový zápas v slávnej organizácii mal 30. októbra 2021, avšak v súboji s Elizeom Zaleski dos Santosom prehral na body.

Ďalších 5 zápasov v rade však zvíťazil. Svoj posledný súboj v novembri 2023, v ktorom čelil Mattovi Frevolovi, vyhral po knokaute v prvom kole. Francúz je hladný po ďalšom víťazstve a do zápasu s Poirierom vstupuje v plnej sile a nasadení.

NÁŠ TIP: Saint Denis zvíťazí (kurz 1,45sipka Stavte si v Tipsporte

  • Papierovým favoritom zápasu je Saint Denis, ktorý je, zdá sa, na vrchole svojich síl. Poirier toho za posledné dva roky veľa neodzápasil a Francúz bude pre neho určite veľkým sústom. Rodák z Nimes by mohol využiť svoje skúsenosti z džuda i jiu-jitsu a Poiriera ukončiť pred limitom. Nenechajte si to ujsť naživo »

TIPSPORT KURZY: POIRIER vs. SAINT DENIS
POIRIER 1 (2,72)
Remíza X (45,00) SAINT DENIS 2 (1,45) ⭐

Live stream online a TV priamy prenos UFC 299

Živý prenos z turnaja UFC 299 prináša streamovacia služba Voyo. Ak to nestihnete sledovať naživo, môžete si pozrieť záznam z archívu. K dispozícii je aj oficiálny PPV (pay-per-view) prenos, ktorý si zakúpite na stránkach UFC.

Livestream zadarmo môžete sledovať na Tipsport TV sipka stačí, ak ste registrovaným hráčom a počas uplynulých 30 dní ste pretipovali aspoň 1,20 eur. Pre nových zákazníkov má Tipsport všetky športové prenosy zadarmo na 7 dní a najmä stávkový kredit v hodnote 20 eur, ktorý sa dá okamžite pretipovať.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Knockout Chaos: Joshua vs. Ngannou

Boxerský zápas Anthony Joshua vs. Francis Ngannou sa skončil veľmi rýchlo

Zdá sa, že box má nového hviezdneho protagonistu. Po tom, čo sa MMA legenda Francis Ngannou postavil Furymu, teraz vyzval aj Joshuu. Ako...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Monika Chochlikova vs. Somratsamee

Rajadamnern World Series: Chochlíková v sobotu v Thajsku bojovala o svetový titul

Monika Chochlíková bojovala o oficiálny titul ikonického štadiónu Rajadamnern v Bangkoku.