Boxerský zápas Anthony Joshua vs. Francis Ngannou sa skončil veľmi rýchlo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Zdá sa, že svet boxu má nového hviezdneho protagonistu. Po tom, čo sa MMA legenda Francis Ngannou postavil Tysonovi Furymu, teraz vyzval aj Anthonyho Joshuu. Ako to dopadlo sa dozviete v tomto článku.

Knockout Chaos: Joshua vs. Ngannou Foto: Profimedia

JOSHUA KNOKAUTOVAL NGANNOUA
InformácieAnalýzaLivestream


Hodnotenie boxu Joshua vs. Ngannou: 9,1/10

  • Termín: 8. – 9. marec 2024, 00:00 h
  • Miesto: Rijád, Saudská Arábia
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Knockout Chaos: Joshua vs. Ngannou – informácie, termín a miesto

Galavečer s podtitulom Knockout Chaos sa uskutoční už tento víkend v noci z piatka 8. marca na sobotu 9. marca 2024 v už známej Kingdom Aréne v Rijáde v Saudskej Arábii. Hlavný zápas je jasný, vrcholom programu bude profesionálny súboj medzi Anthony Joshuom a Francisom Ngannoum. To však nie je všetko.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si tento zápas aj bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW BOX: JOSHUA vs. NGANNOU
🥊 Hlavný zápas: Anthony Joshua – Francis Ngannou
🗓️ Termín: 8. – 9. marec 2024, 00:00 h SEČ
🌍 Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
📺 Livestream: DAZN (PPV)

Anthony Joshua vs. Francis Ngannou: Analýza, kurzy a tip na výsledok

Britský pästiar Anthony Joshua (34) naposledy boxoval 23. decembra 2023 práve tu v Rijáde proti Ottovi Wallinovi, ktorého po piatich kolách zbil natoľko, že jeho roh hodil uterák do ringu. Od dvoch trpkých titulových prehier s Oleksandrom Usykom to bol už jeho tretí víťazný zápas v rade. Predtým zdolal Jermaina Franklina (na body) a Roberta Heleniusa (KO).

Olympijský víťaz z Londýna 2012, premožiteľ Vladimira Klička a bývalý šampión ťažkej váhy sa takto snaží vrátiť späť na vrchol, odkiaľ ho zosadil práve Ukrajinec Usyk. Stále sa spomína Joshuov súboj s Tysonom Furym, no zatiaľ k tomu nedošlo. Dôvodov môže byť viac. Jedným z nich je možná práve sám A.J. Boxer s profi bilanciou 27–3 a 24 knokautami si zatiaľ trúfa na iných.

POROVNANIE ANTHONY JOSHUA 🇬🇧 FRANCIS NGANNOU 🇨🇲
Vek 34 rokov 37 rokov
Bilancia Box: 27–3 MMA: 17–3 / Box: 0–1
Knokauty 24–1 12–0 / 0
Výška 198 cm 193 cm
Dosah 208 cm 211 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Ex-šampión ťažkej váhy v UFC Francis Ngannou (37) sa vlani nechal vytiahnuť Tysonom Furym do exhibičného zápasu v boxe, ktorý sa taktiež konal práve v Kingdom Aréne v Rijáde. Po desiatich kolách síce prehral na body, tento súboj mu však zarobil milióny a otvoril mu cestu k ďalším. Nie je náhodou, že dnes stojí proti ďalšej svetovej boxerskej hviezde.

V MMA klietke má bilanciu 17–3 a nikto ho nedokázal ukončiť predčasne. Či sa mu tento status podarí udržať aj po víkende, sa dozvieme v sobotu nadránom. Je to každopádne obrovský, svalnatý a nebezpečne pôsobiaci chlap. Jeho fyzický stret s Joshuom bude určite divácky veľmi atraktívny.

NÁŠ TIP: Anthony Joshua zvíťazí (kurz 1,29sipka Stavte si vo Fortune!

  • A.J. má pomerne veľké ego, takže je ťažké predstaviť si, že by sa nechal v ringu poraziť bojovníkom MMA. Niektorí kritici Ngannoua naopak hovoria, že si do týchto zápasov ide iba zarobiť. Furyho však poslal na zem. Môže ublížiť aj Joshuovi. Napriek tomu si však nemyslíme, že skúsený britský boxer tento zápas prehrá. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: JOSHUA vs. NGANNOU
JOSHUA 1 (1,29) Remíza X (23,00) NGANNOU 2 (3,75)

Joshua vs. Ngannou Undercard: karta, program, zápasy a výsledky

Karta zápasov tohto galavečera bola mimoriadne nabitá. Okrem bitky Anthonyho Joshuu s Francisom Ngannoum, ktorá sa skončila už v druhom kole rezolútnym knokautom z päste bývalého svetového šampióna, boli čerešničkou aj dva titulové zápasy.

Najprv sa o opasok WBC v perovej váhe pobili úradujúci šampión Rey Vargas a jeho vyzývateľ Nick Ball. Po 12 kolách sa však rozhodcovia nedohodli na víťazovi, a tak sa tento súboj skončil vzácnou remízou. Môžeme očakávať odvetu.

Potom prišiel na rad dočasný titul WBO v ťažkej váhe. Držiteľ opasku Zhilei Zhang sa ho pokúsil obhájiť proti odhodlanému Josephovi Parkerovi, ale to sa mu nepodarilo. Novozélanďan potvrdil skvelú formu a väčšinovým rozhodnutím zvíťazil na body.

Na turnaji sa predstavil aj Roman Fury, mladší brat Tysona Furyho. Ten v rámci ťažkej váhy boxoval s Čechom Martinom Švarcom už na začiatku turnaja. A víťazne.

Mená všetkých boxerov, kompletný prehľad zápasov aj výsledky nájdete v tejto tabuľke:

BOX: JOSHUA vs. NGANNOU - UNDERCARD (VÝSLEDKY)
Heavyweight Anthony Joshua (KO) 2/10 Francis Ngannou
Heavyweight
WBO interim title
Zhilei Zhang (c) 12/12 Joseph Parker (BODY)
Featherweight
WBC title
Rey Vargas (c) 12/12
(REMÍZA)
Nick Ball
Lightweight Gavin Gwynne vs. Mark Chamberlain (TKO)
Heavyweight Justin Huni (BODY) vs. Kevin Lerena
Super Welterweight Jack McGann vs. Louis Greene (TKO)
Heavyweight Andrii Novytskyi (KO) vs. Juan Torres
Super Lightweight Ziyad Almaayouf (BODY) vs. Christian Lopez Flores
Heavyweight Roman Fury (BODY) vs. Martin Švarc

Ako sledovať naživo box Joshua vs. Ngannou – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Na našom území si tento zápas a celý turnaj pozriete jedine prostredníctvom PPV prenosu cez streamovaciu službu DAZN. Televízny priamy prenos neohlásila žiadny zo slovenských televízií ani platforma Voyo, ktorá sa zvykne významným bojovým podujatiam venovať.

Bojové športy sa však neraz objavia v ponuke livestreamov našich stávkových kancelárií. Potvrdené informácie o tom zatiaľ nemáme, no odporúčame to pre každý prípad sledovať. Fortuna má vypísanú pomerne širokú ponuku kurzov na tento zápas a určite príde aj s live stávkami v priebehu turnaja. Keď sa na jej webe teraz zaregistrujete ako nový zákazník, dostanete prvú stávku bez rizika až za 30 eur a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa koná zápas v boxe Anthony Joshua vs. Francis Ngannou?

Exhibičný zápas v boxe medzi bývalým šampiónom v ťažkej váhe Anthonym Joshuom a bývalým UFC šampiónom Francisom Ngannou sa bude konať v noci z piatka na sobotu 9. marca 2024.

2️⃣ Kde sledovať box Joshua vs. Ngannou naživo?

Možností, ako sledovať tento zápas naživo, na našom území nie je veľa. K dispozícii bude platený PPV prenos. Ako a kde sa k nemu dostať, si prečítajte v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ring Fire: Fury vs. Usyk

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk – info, dátum, livestream

Konečne sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému boxerskému súboju 🥊️ Tyson Fury sa skutočne stretne v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom❗

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...