Lajoš Klein po dominantnom víťazstve vyzval známeho bojovníka

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Zmena súpera na poslednú chvíľu väčšinou MMA zápasníkom príliš nevonia, no Ľudovítovi Kleinovi tentokrát prišla vhod. Debutanta A.J. Cunninghama v Las Vegas v sobotu doslova prevalcoval.

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC Vegas 87: Ľudovít Klein knokautoval nováčika AJ Cunninghama

Dvadsaťdeväťročný rodák z Nových Zámkov mal pôvodne bojovať proti jednému z najlepších pozemných fighterov v ľahkej váhe, ktorý bol od neho dokonca podstatne vyšší. Španiel Joel Alvarez však napokon nedostal víza, a tak musel odstúpiť. Organizátori prišli s Američanom A.J. Cunninghamom, ktorý síce predtým neprešiel cez kvalifikačný turnaj Dana White's Contender Series, ale bol na čakačke.

sipka Kliknite sem, tipujte UFC bez rizika a sledujte turnaje naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Dominantné 1. kolo a knokaut

Lajoš Klein mal poriadne tvrdú a svedomitú prípravu na silného Alvareza a to, čo natrénoval, chcel demonštrovať od začiatku zápasu aj proti Cunninghamovi. Okamžite po štarte vyrukoval s high kickom. Bol priamočiary, dynamický a agresívny. Triafal kombinácie, päste, kopy, jednoducho nedal súperovi dýchať.

Cunningham bol evidentne zaskočený, nevedel reagovať, nevedel nastaviť adekvátnu obranu a každý ďalší úder mu robil viditeľné problémy. Klein mal zápas jasne vo svojich rukách a už keď sa zdalo, že to pôjde do druhého kola, zhruba polminútu pred prestávkou Lajoš trafil tvrdý front kick, ktorým poslal súpera na zem a tam ho dokončil.

Rozhodca odmával 24 sekúnd pred koncom prvého kola technický knokaut. Slovenský bojovník si v ôsmom zápase v UFC pripísal piate víťazstvo (5–2–1). Jeho celková profesionálna bilancia je dnes 21 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

Ďalší zápas Klein vs. Pimblett? Slovák si vypýtal hviezdneho súpera

V rozhovore s Danielom Cormierom po zápase Klein na margo poznámky, že v každom zápase vyzerá lepší a lepší, odpovedal: "Vyzerám, pretože nasledujem svoje sny. Každý deň tvrdo trénujem. Mojím cieľom je jedného dňa získať titul a stať sa šampiónom."

Zároveň si priamo v klietke vypýtal aj boj o oficiálny rebríček top 15 v ľahkej váhe. Dokonca povedal aj meno súpera, ktorého chce vyzvať: "Paddy Pimblett síce nie je v top 15, ale je známy a bol by pre mňa výzvou. Chcem s ním bojovať. On alebo niekto priamo z najlepšej pätnástky."

Angličan Paddy Pimblett, ktorý je označovaný aj za nástupcu Conora McGregora, je v UFC zatiaľ neporazený s bilanciou 5–0. Jeho celkové kariérne štatistiky sú 21 výhier – 3 prehry. Na konte má už aj skalp legendárneho Tonyho Fergusona. Známy je aj tým, že po svojom zápase v Londýne kvôli samovražde kamaráta verejne vyhlásil, aby sa muži nebáli hovoriť nahlas o svojich trápeniach a požiadali o pomoc. Jeho slová obleteli svet.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev - karta a zápasy

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev – výsledky

Už túto sobotu môžete sledovať turnaj UFC Fight Night 238, na ktorom sa v hlavnom zápase predstavia Jairzinho Rozenstruik a Shamil Gaziev.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.