Ako sledovať UFC 289 – LIVE stream zadarmo a TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slávna UFC si na tento víkend pripravila ďalší veľký číslovaný turnaj. Koná sa v kanadskom Vancouveri, má titulový zápas a v hre je aj český fighter. V článku vám poradíme, ako

FORTUNA TV ZADARMO
PREMIER SPORT 1UFC FIGHT PASS

David Dvořák (UFC 289) Foto: Profimedia

David Dvořák na UFC 289 – informácie, dátum, čas a miesto

Rogers Arena vo Vancouveri bude v noci zo soboty na nedeľu dejiskom veľkého galavečera UFC 289. Podujatia sa začína od 01:00 hod po polnoci v nedeľu 11. júna 2023. Kliknite sem, stavte si bez rizika až za 30 eur a sledujte UFC 289 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Český bojovník David Dvořák na svoj zápas proti Stephenovi Ercegovi nastúpi už okolo 01:30 v rámci karty "Early prelims". Nasleduje Preliminary card a hlavý program zápasov, ktorý vyvrcholí titulovou bitkou medzi Amandou Nunes a Irene Aldana, príde na rad od 04:00 hod.

Pozrite si kompletný program, informácie a kurzy k UFC 289 sipka

Návod, ako sledovať UFC 289 na Fortuna TV – LIVE stream online zadarmo

Zákazníci popredných slovenských stávkových kancelárií sú stále vo výhode. Všetky turnaje UFC totiž môžu stále sledovať úplne zadarmo. Výnimkou nie je ani UFC 289. Livestream zadarmo prostredníctvom Fortuna TV je dostupný pre všetkých riadne registrovaných hráčov. Stačí mať v priebehu uplynulého týždňa vsadený aspoň jeden tiket a v čase konania podujatia na hráčskom účte aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz ako nový zákazník a môžete sa tešiť na trojitý bonus, ktorý obsahuje stávkový kredit 30 EUR k vášmu prvému vkladu, prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a tiež 30 free spinov do Fortuna kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Pozrite si UFC 289: Nunes vs. Aldana naživo na Premier Sport 1 a VOYO – priamy prenos v televízii (TV)

Priamy prenos na televíznom kanáli Premier Sport 1 sa začína v nedeľu 11. júna od 04:00 hod a v rovnakom čase ho bude vysielať aj aj streamovacia služba VOYO, kde sa neskôr dostanete aj ku kompletnému záznamu. Samozrejmosťou sú slovenský či český komentátor a spolukomentátor.

Kúpte si oficiálne PPV na UFC 289 – LIVE cez UFC Fight Pass alebo UFC app

Ak by vám nevyhovovali, resp. ste nemohli využiť vyššie spomenúte možnosti, ako sledovať UFC 289 naživo, stále je tu univerzálna alternatíva UFC Fight Pass. Tradičný PPV (pay-per-view) prístup si kúpite na oficiálnom webe organizácie alebo si stiahnite UFC aplikáciu, kde môžete taktiež za poplatok sledovať všetky eventy naživo či zo záznamu vo vašom mobilnom zariadení kdekoľvek a kedykoľvek.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Dvořák (UFC)

UFC 289: Dvořák vs. Erceg - termín zápasu, prognóza, tip

Cez víkend si odkrútil ďalší zápas v UFC aj David Dvořák✌ Český "hrobár" však na galavečeri UFC 289 podľahol nahrádníkovi Stephenovi...

RFA 11: Lutterbach vs. Benko

RFA 11: Lutterbach vs. Benko o titul – info, zápasy, výsledky

V sobotu sa v Bratislave bojovalo až o dva tituly organizácie Real Fight Arena.

Clash of the Stars 5

Sledujte a tipujte Clash of the Stars 5 - livestream a kurzy

Prvý titulový zápas so slovenskou účasťou, množstvo influencerov, množstvo zvláštných osobností a stále dostatok bizarností ✌