UFC 289: Nunes vs. Aldana (o titul) - info, karta, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dejiskom veľkého galavečera UFC 289 bol tento víkend kanadský Vancouver. Videli sme turnaj s titulovým zápasom v ženskej bantamovej váhe a ešte viac.

INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM
NUNES vs. ALDANA

Amanda Nunes (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 287: 9,3/10

  • Dátum a čas: 11. jún 2023, 01:00 hod
  • Miesto konania: Rogers Arena, Vancouver, Kanada
  • Stávkové príležitosti: kurzy vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Amanda Nunes opäť obhájila titul, Oliveira vyhral, Dvořák znova neuspel

Brazílska hviezda Amanda Nunes ostáva držiteľkou dvoch opaskov UFC. V súboji o titul v bantamovej váhe proti Irene Aldana po dlhých piatich kolách s jasnou prevahou splnila úlohu favoritky a obhájila. A Rogers Arénou znelo jej "And Still forever! Double champion for life!"

 

V ďalšom hviezdnom zápase si bývalý, a rádoby budúci, šampión ľahkej váhy Charles Oliveira porazil s Beneilom Dariushom hladko už po štyroch minútach prvéhé kola, keď ho ukončil technickým knokautom po niekoľkých tvrdých úderoch.

Nedarilo sa však českému bojovníkovi Davidovi Dvořákovi, ktorý ako favorit podľahol Stephenovi Ercegovi na body a zaznamenal už tretiu prehru v UFC za sebou.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 289 sipka

UFC 289: Nunes vs. Aldana - informácie, dátum a miesto

Jeden titulový zápas v ženskej bantamovej váhe, jeden hviezdny duel špičkových bojovníkov mužskej ľahkej váhy, jeden český fighter v akcii a množstvo ďalších zaujímavých mien. To je galavečer UFC 289, ktorý sa koná už tento víkend 11. júna 2023 od 01:00 hod SELČ v Rogers Aréne v kanadskom Vancouveri 3Kliknite sem, tipujte bez rizika a sledujte UFC 289 LIVE!

PREVIEW UFC 289
🥊 Hlavný zápas: Amanda Nunes – Irene Aldana (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 11. jún 2023, 01:00 hod
🌎 Miesto: Rogers Arena, Vancouver, Kanada
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 289: Amanda Nunes vs. Irene Aldana (o titul bantamweight) - analýza, stávky, kurzy a tip

Amanda Nunes (35) pred rokom získala späť svoj opasok šampiónky bantamovej váhy a teraz ju opäť čaká obhajoba. Brazílska hviezda je na to zvyknutá, takže si v podstate len ide splniť povinnosti. Po zaváhaní s Juliannou Pena, ktorá ju v roku 2021 prekvapila v submisii, si však musí dávať na svoje súperky väčší pozor. Zistila, že stále nie je neporaziteľná.

Dvojitá šampiónka UFC v bantamovej a perovej váhe má na konte množstvo rekordov, no najviac jej záleží na opaskoch. Rada by jedného dňa ukončila profesionálnu kariéru stále ako šampiónka. Jej bilancia je 22 výhier – 5 prehier. Na knokauty 13–2, v submisii 4–2 a na body 5–1. Áno, lepšie sa cíti v postoji, ale dobrá je aj v klinči.

Mexičanka Irene Aldana (35) na svoj prvý titul v UFC stále iba čaká. Dočkať by sa mohla už tento víkend, ale bude to mať ťažké. Aktuálne má za sebou dva víťazné zápasy. Naposledy bojovala v septembri minulého roku s Macy Chiasson, ktorú knokautovala parádnym vysokým body kickom.

Aj Irene je v prvom rade postojárka. Má výborné zvládnuté kickboxerské zručnosti a knokauty v pomere 8–2. Na druhej strane však ešte nikdy neprehrala ani na submisiu (3–0). Negatívnu bilanciu má na body (3–4), takže nepatrí medzi bojovníčky, ktoré by sa rady zdržiavali v klietke až do konca limitu. Celkovo má však veľmi dobre kariérne štatistiky 14 výhier a 6 prehier.

NÁŠ TIP: Amanda Nunes zvíťazí (kurz 1,27sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: NUNES vs. ALDANA
NUNES 1 (1,27) ⭐ Remíza X (50,00) ALDANA 2 (3,77)

Bookmakeri to vidia ako pomerne jasnú záležitosť pre obhajkyňu. Irene prakticky nemá Amandu čím prekvapiť. Tú totiž neprekvapí takmer nič a nikto. Spomínanej Julianne Pena sa to však podarilo v submisii. Aldana má nebezpečné údery v postoji. Musela by však trafiť veľmi dobre, čo zároveň znamená riskovať. Predpokladáme, že Nunes predvedie ďalší taktický a dominantný výkon, ktorý jej zabezpečí úspešnú obhajobu.

UFC 289 - fight card (karta), zápasy, bojovníci, program a výsledky

Okrem Amandy Nunes s Irene Aldana a tiež ďalšieho zápasu českého bojovníka Davida Dvořáka, je karta UFC 289 zaujímavá aj ďalšími menami. V prvom rade vďaka aktuálnej jednotke ľahkej váhy hviezdnemu Charlesovi Oliveirovi, ktorý bude čeliť štvorke divízie Beneilovi Dariushovi.

Medzi ďalšie ťaháky môžeme zaradiť napr. mená ako Dan Ige, Nassourdine Imavov či Miranda Maverick, ktorú vyzve domáca Kanaďanka Jasmine Jasudavicius. Predstavia sa i ďalší Kanaďania: Mike Malott, Marc-André Barriault, Aiemann Zahabi a Kyle Nelson.

UFC 289 - FIGHT CARD, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Women's Bantamweight 🏆 Amanda Nunes (BODY) 5(5:00) Irene Aldana
Lightweight Charles Oliveira (TKO) 1(4:10) Beneil Dariush
Welterweight Mike Malott (SUB) 2(1:06) Adam Fugitt
Featherweight Dan Ige (BODY) 3(5:00) Nate Landwehr
Middleweight Marc-André Barriault (BODY) 3(5:00) Eryk Anders
Preliminary card
Middleweight Nassourdine Imavov N/C Chris Curtis
Women's Flyweight Miranda Maverick 3(5:00) Jasmine Jasudavicius (BODY)
Bantamweight Aiemann Zahabi (KO) 1(1:04) Aori Qileng
Featherweight Kyle Nelson (BODY) 3(5:00) Blake Bilder
Early preliminary card
Flyweight David Dvořák 3(5:00) Stephen Erceg (BODY)
Women's Strawweight Diana Belbita (BODY) 3(5:00) Maria Oliveira

Ako a kde sledovať naživo UFC 289 - LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Ak patríte medzi fanúšikov, ktorí si takéto hviezdne turnaje navyše s účasťou českých či slovenských bojovníkov nenechajú ujsť, naživo môžete UFC 289 sledovať aj v televíznom priamom prenose na kanáli Premier Sport 1 v nedeľu (11.6.) od 04:00 hod. V rovnakom čase prenos nájdete aj na streamovacej službe VOYO.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna si budú môcť UFC opäť pozrieť naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Na to, aby ste si ho spustili vám stačí mať v priebehu uplynulého týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase podujatia na vašom hráčskom účte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník a okrem livestreamov zadarmo dostanete aj trojitý vstupný bonus, s ktorým si na víkendové UFC môžete vsadiť prakticky aj zadarmo a úplne bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa začína turnaj UFC 289?

UFC 289 štartuje v noci zo soboty na nedeľu 11. júna 2023 už od 01:00 hod zápasmi Early preliminary card. Hlavná karta a hlavné hviezdy prídu na rad od 04:00 ráno.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase na UFC 289?

O hlavný zápas UFC 289 sa postarajú dve ženy. Amanda Nunes bude obhajovať opasok šampiónky bantamovej váhy proti Irene Aldana.

3️⃣ Ako sa dá UFC 289 sledovať naživo?

Možností, ako si pozrieť tento galavečer naživo je veľa. Môžete si vybrať televíziu, online stream alebo dokonca livestream úplne zadarmo. Návod, ako sledovať UFC 289 LIVE nájdete na tomto mieste sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor

The Ultimate Fighter: McGregor vs. Chandler - program a zápasy

Conor McGregor a Michael Chandler sa postavia proti sebe v špeciálnej reality show The Ultimate Fighter. Ktorý tím napokon uspeje?

Clash of the Stars 5: The Champ is Here s bonusmi vo Fortune!

Clash of the Stars 5 - dátum, zápasy, informácie a výsledky

Česká organizácia Clash of the Stars✨ má za sebou ďalší turnaj. Galavečer s poradovým číslom 5 priniesol aj meno prvého šampióna❗