UFC 287: Pereira vs. Adesanya 2 - info, karta, výsledky a video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Veľká noc priniesla jeden z najväčších titulových zápasov v MMA tohto roka. Na UFC 287 sa v odvete stretli Alex Pereira a Israel Adesanya. Ako to dopadlo?

INFORMÁCIE – VÝSLEDKYLIVESTREAM
ALEX PEREIRA vs. ISRAEL ADESANYA
BURNS vs. MASVIDAL

Israel Adesanya vs. Alex Pereira (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 287: 9,6/10

  • Dátum a čas: 8. – 9. apríl 2023, 00:00 hod
  • Miesto konania: Miami-Dade Arena, Miami, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Adesanya je opäť šampión, Pereira knokautovaný

Israel Adesanya svoje veľkonočné "zmrtvýchvstanie" v strednej váhe zvládol dokonalo. V odvetnom súboji o titul knokautoval úradujúceho šampióna Alex Pereiru už v druhom kole. Brazílčan mal v tom momente paradoxne prevahu a bombardoval súpera pri pletive päsťami o kopmi. No Adesanya dokázal kontrovať parádnym pravým hákom, ktorým Pereiru odstavil a po pár bleskových dodatočných úderoch padol k zemi úplne vypnutý. Neuveriteľné KO z defenzívy a 50-tisícový bonus pre Israela Adesanyu za "výkon večera".

Gilbert Burns v hlavnom predzápase porazil Jorge Masvidala na body po troch kolách. Kontroverzný "Gamebred" po tejto prehre, ktorá bola už štvrtou v rade, ukončil svoju profesionálnu MMA kariéru.

Na hlavnej karte diváci videli aj "rýchly proces" Roba Fonta s Adrianom Yanezom, ktorý dostal technický knokaut už za necelé tri minúty. A krásny rozhodujúci úder zasadil v treťom kole najlepšieho zápasu večera Santiagovi Ponzinibbiovi aj Kevin Holland – priamy knokaut.

Kompletné výsledky turnaja UFC 287 si pozrite TU sipka

UFC 287: Pereira vs Adesanya 2 - informácie, preview, dátum a miesto

Ikonická 20-tisícová Miami-Dade Arena na Floride privíta v noci z Bielej soboty, 8. apríla, na Veľkonočnú nedeľu, 9. apríla 2023, mimoriadne očakávaný galavečer UFC 287. Turnaj púta najmä odvetným titulovým zápasom v strednej váhe medzi úradujúcim šampiónom Alexom Pereirom a hviezdnym Israelom Adesanyom, ktorý chce svoj opasok späť. To však ani zďaleka nie je všetko, čo program tohto skvelého večera prinesie. Kliknite sem, tipujte bez rizika a sledujte UFC 287 LIVE!

PREVIEW UFC 287
🥊 Hlavný zápas: Alex Pereira – Israel Adesanya (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 8. – 9. apríl 2023, 00:00 hod
🌎 Miesto: Miami-Dade Arena, Miami, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 287: Alex Pereira vs. Israel Adesanya 2 (middleweight) - o titul, analýza, stávky, kurzy a tip

Alex Pereira (35) sa v novembri minulého roka iba vo svojom štvrtom zápase v UFC stal prvým mužom, ktorý dokázal po šiestich úspešných obhajobách obrať Israela Adesanyu o titul v strednej váhe. Podarilo sa mu to po odvážnom výkone a nečakanom knokaute v piatom kole. Skvelý kickboxer a šampión prestížnej organizácie Glory tak zaznamenal svoj prvý významný úspech aj na poli zmiešaných bojových umení.

"Poatan", ako znie prezývka tohto nebezpečného Brazílčana, má pritom v MMA na konte stále iba 8 profesionálnych zápasov. Prvýkrát k tomuto bojovému športu pričuchol v roku 2015 v domácej organizácii Jungle Fight v Sao Paulo. Potom okúsil jeden zápas v LFA a okamžite dostal zmluvu v UFC, kde má zatiaľ na konte 4 zápasy, 4 víťazstvá a titul šampióna strednej váhy. Celkovo má Pereira v MMA kariére bilanciu 7–1, z toho 6 knokautov.

Israel Adesanya (33) sa zdal byť v strednej váhe neporaziteľný. Aj preto si v marci 2021 trúfol dokonca aj na šampióna poloťažkej divízie. No Jan Blachowicz jeho opovážlivosť uzemnil, porazil ho v piatich kolách. No v middleweight ho o opasok obrať nedokázali ani také mená ako Robert Whittaker, Marvin Vettori či Jared Cannonier. Až prišiel Alex Pereira.

Rodák z nigérijského Lagosu momentálne žijúci v Aucklande na Novom Zélande má taktiež za sebou veľmi úspešnú kariéru kickboxera a dokonca súťažne aj boxoval. V MMA má momentálne profi bilanciu 23–2 s 15 knokautami a pred UFC sa stal šampiónom aj v organizáciách AFC a Hex Fighting Series.

NÁŠ TIP: Israel Adesanya zvíťazí (kurz 1,67sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: PEREIRA vs. ADESANYA II
PEREIRA 1 (2,10) Remíza X (45,00) ADESANYA 2 (1,67) ⭐

Pereira a Adesanya sú až neuveriteľne podobní bojovníci. Obaja s výškou presne 193 centimetrov, obaja majú bohaté skúsenosti z kickboxu, majú podobný bojový štýl aj fyzičku. V novembri to bol veľmi vyrovnaný zápas a teraz to nebude inak. Samozrejme, pri takýchto strikeroch sa môže ľahko stať, že to rozhodne jedna dobre trafená rana či kop v akejkoľvek časti zápasu, preto je to veľmi ťažké prognózovať.

Miernym favoritom je Israel, ktorý má v MMA viac skúseností a odborníci očakávajú, že sa z predchádzajúcej prehry poučil a získané poznatky o Pereirovi a jeho spôsobe boje aplikoval do svedomitej prípravy pred odvetou, čo na Veľkú noc naplno demonštruje. Dávalo by to zmysel. Aj preto veríme, že "The Last Stylebender" sa vráti na svoj trón. Bude to však parádny zápas.

UFC 287: Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal (welterweight) - hlavný predzápas

Okrem hlavného zápasu o titul púta obrovskú pozornosť na tomto turnaji aj hlavný predzápas, v ktorom na seba narazia brazílsky svetový šampión v jiu-jitsu, Gilbert Burns, a "zlý muž" UFC s najrýchlejším knokautom v histórii organizácie, Jorge Masvidal. Ako vyzerajú prognózy tohto zápasu, kto má väčšie šance na víťazstvo a čo môžeme očakávať? Prečítajte si našu analýzu súboja Burns vs. Masvidal TU sipka

UFC 287: Miami - fight card (karta), zápasy, bojovníci, program a výsledky

Poďme sa teraz pozrieť na celú kartu zápasov UFC 287 komplexne. Spomenuli sme dva hlavné súboje, ktorými to v Miami vyvrcholí. No program je rozdelený až do troch častí.

Veľké mená uvidíme bojovať už na "Early prelims", kde sa predstavia Gerald Meerschaert či Cynthia Calvillo. "Prelims" potom ponúkne zápas s Kelvinom Gastelumom a Christom Curtisom, ale aj kvalitnú bitku v ženskej strawweight, no a predstaví sa aj Chris Barnett, bývalý súper Martina Budaya.

Hlavnú kartu by mal potom otvoriť súboj v bantamovej váhe Raul Rosas vs. Christian Rodriguez. Do klietky vstúpia aj hviezdni Kevin Holland či Rob Font, no a záver je už jasný. Kompletný program a výsledky všetkých zápasov UFC 287 nájdete v tejto tabuľke:

UFC 287 - FIGHT CARD, ZÁPASY, BOJOVNÍCI a VÝSLEDKY
Main card
Middleweight ⭐
(o titul)
Alex Pereira (c) 2(4:21) Israel Adesanya (KO)
Welterweight Gilbert Burns (BODY) 3(5:00) Jorge Masvidal
Bantamweight Rob Font (TKO) 1(2:57) Adrian Yanez
Welterweight Kevin Holland (KO) 3(3:16) Santiago Ponzinibbio
Catchweight 137 lb Raul Rosas Jr. 3(5:00) Christian Rodriguez (BODY)
Preliminary card
Middleweight Kelvin Gastelum (BODY) 3(5:00) Chris Curtis
Women's Strawweight Michelle Waterson 3(5:00) Luana Pinheiro (BODY)
Middleweight Gerald Meerschaert 1(3:15) Joe Pyfer (TKO)
Women's Strawweight Cynthia Calvillo 3(5:00) Lupita Godinez (BODY)
Early preliminary card
Catchweight 160 lb Ignacio Bahamondes (BODY) 3(5:00) Trey Ogden
Featherweight Shayilan Nuerdanbieke 2(0:36) Steve Garcia (KO)
Women's Strawweight Jasqueline Amorim 3(5:00) Sam Hughes (BODY)

Ako a kde sledovať UFC 287 LIVE (NAŽIVO) - livestream zadarmo, priamy prenos v TV a online PPV

Priamy prenos z galavečera UFC 287 budete môcť sledovať na Veľkonočnú nedeľu (9.4.) od 04:00 hod ráno na platenom televíznom kanáli Premier Sport 1 a takisto naživo cez streamovaciu službu VOYO, ktorá uchová aj záznam pre neskoršie pozretie. Dostupný bude v každom prípade aj UFC Fight Pass, teda oficiálne PPV (pay-per-view) na webe organizácie.

Registrovaní zákazníci stávkových kancelárií si u nás môžu UFC pozrieť naživo dokonca aj celkom zadarmo. Livestream na Fortuna TV je prístupný všetkým, ktorí si v priebehu siedmich dní pred týmto podujatím vsadia aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania turnaja (UFC 287) budú mať na svojom tipérskom konte akýkoľvek kladný finančný zostatok, stačí pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz sipka dostanete nie len okamžitý prístup ku všetkým livestreamom vrátane UFC, ale aj trojitý vstupný bonus, s ktorým môžete tipovať tento veľkonočný turnaj de facto zadarmo a celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa koná galavečer UFC 287?

UFC 287 sa koná na Veľkonočnú nedeľu 9. apríla 2023. Dejiskom je Miami-Dade Aréna na Floride, kde sa to všetko začne presne o polnoci.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase turnaja UFC 287?

Vrcholom galavečera UFC 287 bude odvetný súboj o titul v strednej váhe medzi čerstvým obhajcom Alexom Pereirom a bývalým niekoľkonásobným šampiónom Israelom Adesanyom. Kompletný program turnaja UFC 287 nájdete TU sipka

3️⃣ Kde môžete UFC 287 sledovať naživo v priamom prenose?

Televízny priamy prenos, online vysielanie, oficiálne pay-per-view, ale aj livestream zadarmo. UFC 287 môžete sledovať rôznymi spôsobmi. Návod, ako na to, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅