Sledujte galavečer UFC 287 NAŽIVO: livestream a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu jeden z najväčších galavečer UFC v tomto roku. Na Florida sa pod váhou veľkých súbojov bude triasť zem. Odvetný zápas o titul Pereira vs. Adesanya. Neľútostný súboj Burns vs. Masvidal. A ešte viac. Sledujte to naživo!

DÁTUM, ČAS, MIESTO
LIVESTREAM ZADARMO
PRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

Alex Pereira (UFC šampión) Foto: Profimedia

UFC 287: Pereira vs. Adesanya 2 - dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Odvetný zápas o titul v strednej váhe medzi Alexom Pereirom a hviezdnym Israelom Adesanyom, ktorí chce svoj opasok späť, púta pozornosť celého sveta. Práve to bude vrchol víkendového veľkonočného galavečera UFC 287, ktorý sa koná v noci zo soboty 8. na nedeľu 9. apríla 2023 v Miami na Floride. Kliknite sem, stavte si úplne bez rizika a sledujte UFC 287 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pozornosť však pútajú aj ďalšie zápasy na fight card tohto podujatia. Najmä hlavní "predskokani" z welterovej váhy Gilbert Burns proti Jorgemu Masvidalovi. Ale bojovať uvidíte aj Roba Fonta, Kevina Hollanda, Kelvina Gasteluma, Geralda Meerschaerta a ďalších.

sipka Kompletný program, informácie a kurzy k UFC 287 nájdete TU

Fortuna TV: Ako sledovať UFC 287 cez online livestream zadarmo

Ak hádame správne, že si tento turnaj jednoducho nemôžete nechať ujsť, tak máme pre vás dobrú správu. Aj UFC 287 môžete, samozrejme, sledovať celkom zadarmo na webových stránkach najlepších slovenských stávkových kancelárií. Ak ste zákazníkom Fortuny, tak online livestream prostredníctvom Fortuna TV bude počas víkendovej noci pre vás pripravený.

Stačí, ak ste si v priebehu uplynulého týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania podujatia budete mať na vašom tipérskom konte finančný zostatok aspoň pár centov. Nič viac.

Nemáte ešte vytvorený účet? Tak sa vo Fortune zaregistrjete tu a teraz ako nový zákazník sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým livestreamom a ešte aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit + 30 EUR stávka bez rizika + 30 free spinov do Fortuna kasína. Takže môžete ihneď tipovať UFC 287 prakticky zadarmo aj bez stresu a možno sa i zabaviť.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Premier Sport 1 / VOYO: Pozrite si priamy prenos z UFC 287 v televízii

Televízny priamy prenos z UFC 287 bude v nedeľu (9.4.) od 04:00 hod ráno vysielať tradične kanál Premier Sport 1 aj streamovacia služba VOYO. Samozrejme, opäť s českým alebo slovenským komentátorom. No a ak by ste náhodou zaspali, na VOYO si to môžete pozrieť aj neskôr zo záznamu.

UFC Fight Pass: Sledujte zápas Pereira vs. Adesanya II cez oficiálne PPV

Nakoniec je tu aj oficiálne PPV (pay-per-view), ktoré určite poznáte pod názvom UFC Fight Pass. Je to medzinárodne vysielaný vlastný platený stream organizácie UFC, ktorý si môžete zakúpiť na jej webových stránkach. Je na vás, či si vyberiete celý turnaja, alebo iba konkrétnu časť z karty zápasov. Tu si zatiaľ môžete pozrieť záznam prvého zápasu medzi Adesanyom a Pereirom:

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅

Martin Fenin

Oktagon MMA: Martin Fenin vs. Kevin Pannewitz - dohodnuté

Bývalý český futbalový kanonier ⚽ Martin Fenin ⚽ dostal v rámci svojej prípravy na profi MMA prvú skutočnú výzvu. Spoznal meno súpera.