UFC 287: Burns vs. Masvidal - analýza, kurzy a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aktualizované: Jedným z hlavných ťahákov turnaja UFC 287 na Veľkonočnú nedeľu bol aj stret Gilbert Burnsa s Jorgem Masvidalom. Zápas sa po troch kolách skončil víťazstvom Brazílčana Burnsa, čo zároveň po štvrtej prehre v rade Masvidal ukončil ako koniec svojej profesionálnej kariéry v MMA.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Gilbert Burns Foto: Profimedia

UFC 287 - informácie, termín a miesto

Práve v noci z Bielej soboty na Veľkonočnú nedeľu, 9. apríla 2023, sa v Miami na Floride uskutoční veľký číslovaný galavečer UFC 287, ktorého hlavným zápasom je odvetná bitka o titul v strednej váhe medzi Alexom Pereirom a Israelom Adesanyom, ale highlightovým súbojom je aj ten medzi Gilbertom Burnsom a Jorgem Masvidalom. Nezmeškajte to. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC 287 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 287: Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal (welterweight) - prognóza, analýza, stávky, kurzy, tip

Favoritom tohto stretu dvoch skúsených borcov je Gilbert Burns (36). Rodák z brazílskeho Rio de Janeiro, ktorý v UFC pôsobí už 9. rok a má za sebou aj jeden veľký nevydarený zápas o titul vo welterovej váhe. V roku 2021 podľahol Kamaru Usmanovi po technickom knokaute na začiatku tretieho kola. Odvtedy v slávnej organizácii nastúpil iba na tri zápasy. Naposledy v januári toho roku, keď na UFC 283 porazil Neila Magnyho.

Špičkový grappler, ktorý má niekoľko svetových titulov v jiu-jitsu, sa v profi MMA môže pochváliť výbornými číslami: 21 výhier – 5 prehier. Je to komplexný fighter, ktorý si poradí nie len na zemi, ale aj v postoji. Ešte nikdy ho nikto neporazil v submisii. Knokautovaný bol dvakrát.

Jorge Masvidal (38) bude v Miami bojovať vo svojej domovine, takže sa môže tešiť na veľkú podporu fanúšikov. Ostrieľaný postojár patri svojho času k najnebezpečnejším mužov v UFC, no titul šampióna nikdy nezískal. Aj dvakrát neúspešne bojoval o opasok s Kamaru Usmanom. V roku 2019 však po víťazstve nad Nateom Diazom získal aspoň symbolický titul "BMF" (Baddest Motherf...er) pre "najhoršieho muža" v organizácii.

Okrem toho, že "Gamebred", ako znie jeho prezývka, rád porušuje pravidlá a spoločenské normy, tiež v klietke bojuje ako zviera. V posledných rokoch si však bral tie najťažšie zápasy, v ktorých určite veľa zarobil, no od spomínaného víťazstva s Diazom má na konte tri prehry v rade. Naposledy v marci minulého roka v Las Vegas v "Zápase večera" prehral na body s Colbym Covingtonom. Profi bilancia Masvidala je 35 výhier – 16 prehier. Až 16-krát ukončil zápas knokautom, iba 2-krát v submisii a 17-krát vyhral na body.

TIP: Gilber Burns zvíťazí (kurz 1,20sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

TIPSPORT KURZY: BURNS vs. MASVIDAL
BURNS 1 (1,20) ⭐ Remíza X (45,00) MASVIDAL 2 (4,07)

Kurzy sú pomerne jednoznačné a až 90 % stávkujúcich v Tipsporte sa už teraz prikláňa k favorizovanému Burnsovi. Navyše, kurz v jeho prospech ešte postupne klesal. Zdá sa teda, že bookmakeri aj tipéri v tom majú jasno.

A nebudeme tomu protirečiť. "Durinho" je profesionál s vysokou disciplínou a dokonalou technikou, kým Masvidal často pôsobí ako pouličný bitkár, ktorý si potrebuje vyventilovať hnev. Na zemi, ale aj v postoji, bude mať Burns navrch. Tipujeme jednotku.

Ako sledovať naživo UFC 287: Burns vs. Masvidal - livestream online, priamy prenos v TV a oficiálne PPV

Televízny priamy prenos sa začína na Veľkonočnú nedeľu (9.4.) od 04:00 hod ráno na kanáli Premier Sport 1 a tiež v ponuke streamovacej služby VOYO. Vysielanie štartuje od zápasov hlavnej karty. Oficiálne PPV (UFC Fight Pass) si zase môžete kúpiť na webe organizácie.

Vy však môžete zápasy UFC 287 sledovať naživo aj celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu napr. na TV Tipsport. Ak ste registrovaným zákazníkom Tipsportu a máte v priebehu 30 dní pred týmto turnajom pretipovaných aspoň 1,20 EUR, prístup k živému prenosu máte otvorený bez obmedzení a naozaj celkom zadarmo.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu, s ktorým môžete tipovať UFC aj live stávky v podstate zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

Kamaru Usman

Kamaru Usman - najlepší v dejinách welterovej váhy

Bývalý šampión welterovej váhy v UFC patrí medzi tých absolútne najlepších zápasníkov sveta.

Israel Adesanya

Israel Adesanya - profil šampióna strednej váhy UFC

Vysoký Nigérijčan s novozélandským pasom je šampiónom strednej váhy v UFC a bezpochyby patrí medzi najlepších MMA bojovníkov súčasnosti.