Klein vs. Cunningham na Fortune: kurzy, tipy a súťaž o 100 eur

Jednou z hlavných udalostí tohto víkendu pre slovenských MMA fanúšikov je ďalší zápas Lajoša Kleina v UFC. Využite špeciálnu akciu Fortuny a stavte si na jeho víťazstvo.

⭐ FORTUNA
KurzyTipySúťaž

Stav si na Lajoša Kleina vo Fortune a hraj o 20x 100 eur! Foto: Fortuna

UFC Fight Night 238: Klein vs. Cunningham

Pôvodným súperom Ľudovíta Kleina na turnaji UFC Fight Night 238 v Las Vegas mal byť Španiel Joel Alvarez. Ten však nastúpiť nemôže. Slovenský bojovník sa tak v sobotu 2. marca 2024 postaví proti Američanovi A.J. Cunninghamovi, pre ktorého to bude premiéra v UFC. Turnaj v UFC APEX centre sa začína už o 19:00 hod.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na Lajoša Kleina aj bez rizika

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fortuna: Základné kurzy, odvodené stávky a live stávky

Najširšiu kurzovú ponuku na zápas Kleina s Cunninghamom má stávková kancelária Fortuna, ktorej je Lajoš tvárou. Podľa bookmakerov je Slovák s kurzom 1,10 vysokým favoritom. Na víťazstvo jeho súpera by ste si mohli staviť s vysokým kurzom 5,90, ale nie je to veľmi pravdepodobný výsledok.

Fortuna: Klein vs. Cunningham – základné kurzy

K zápasu je vypísaných aj 25 ďalších odvodených stávok. Tradične si môžete vsadiť na počet kôl, spôsob ukončenia a kombinácie týchto možností s konkrétnym víťazom.

Okrem toho bude mať Fortuna v priebehu zápasu v ponuke aj výber live stávok na aktuálne udalosti v klietke. Livestream tu síce nenájdete, ale priebeh zápasu budete môcť sledovať aspoň v cez textovo-graficky live tracking.

Livestream zadarmo zo zápasu Klein vs. Cunningham nájdete tu »

Fortuna: Klein vs. Cunningham – odvodené stávky

Čo tipovať na zápas Klein vs. Cunningham (UFC)

Určite odporúčame tipovať jednotku. Ľudovít Klein sa síce niekoľko mesiacov pripravoval na iného súpera, ale ten mal podstatne väčšie kvality a skúsenosti. A.J. Cunningham taktiež má svoju silu, je to pomerne komplexný bojovník, ale v UFC ešte nestál a keďže naskočil ako náhradník na poslednú chvíľu, nemohol sa na Kleina konkrétne pripraviť.

Pokiaľ ide o ďalšie možnosti, vybrali by sme stávku na to, že zápas pôjde minimálne do druhého kola. Bookmakeri vo Fortune vidia ako veľmi pravdepodobné Kleinove víťazstvo KO/TKO. Nie je to vylúčené, môže to byť aj celkom dynamická prestrelka, no pokojne by to mohlo ísť aj do rozhodnutia na body.

  • Víťaz zápasu: Klein (kurz 1,10)
  • Počet zahájených kôl: Viac ako 1,5 (kurz 1,50)

sipka Stavte si vo Fortune hneď teraz aj bez rizika až za 30 eur

Stav si na Lajoša vo Fortune a hraj o 20x 100 eur

Stávková kancelária Fortuna teraz zároveň prichádza so špeciálnou akciou, ktorou je súťaž o dvadsať 100-eurových odmien. Prebieha iba tento týždeň od 27. februára do 3. marca 2024. Podmienky sú jednoduché:

  • Tipnite si na Kleina alebo akýkoľvek iný zápas zo sekcie "Bojové športy".
  • Minimálny kurz vášho tiketu musí byť aspoň 1,50.
  • Minimálny vklad na tiket musí byť aspoň 10 eur.
  • Odkaz (link) na tento tiket vložte na webe Fortuny pod článok o tejto akcii »

Takto podaný tiket, ktorý vložíte do komentárov pod spomínaný článok, je zapojený do žrebovania o 20-krát 100 eur. Platí, že čím viac tiketov v priebehu súťažného obdobia do hry zapojíte, tým väčšiu šancu na výhru máte.

Ak ešte nemáte účet vo Fortune, zaregistrujte sa tu a teraz sipka ako vstupný bonus dostanete prvú stávku bez rizika až za 30 eur, v závislosti od vášho prvého vkladu na účet, a čaká na vás aj 30 free spinov v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev - karta a zápasy

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev – výsledky

Už túto sobotu môžete sledovať turnaj UFC Fight Night 238, na ktorom sa v hlavnom zápase predstavia Jairzinho Rozenstruik a Shamil Gaziev.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 - aktualizácia a výsledky

Na turnaji Oktagon 54 sa v titulovom zápase predstaví český zápasník ▶️ Patrik Kincl a poľský postojár Wawrzyniak. Odštartuje aj pyramídový...