Ďalší zápas Lajoša Kleina UFC dnes naživo na TV Tipsport a Voyo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ľudovít Klein sa v sobotu po ôsmy krát postaví do klietky v rámci slávnej UFC. Pre jeho nového súpera to bude debut v tejto organizácii. Nenechajte si to ujsť. V tomto článku vám prinášame návod, kedy, ako a kde si to môžete pozrieť naživo.

DÁTUM A ČAS ZÁPASU
TV TipsportVOYOUFC Fight Pass

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night 238: Klein vs. Cunningham – informácie, dátum, čas a miesto

Turnaj UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev, označený podľa hlavného zápasu, sa začína v sobotu 2. marca 2024 už od 19:00 h SEČ. Je to teda pre nás veľmi prijateľný čas. Nemusíme ponocovať ani vstávať extrémne skoro v nedeľu ráno. Ľudovít Klein navyše po zmene súpera, keďže jeho pôvodný náprotivok Joel Alvaraze odstúpil a nahradil ho debutantn A.J. Cunningham, nastúpi už v druhom zápase od začiatku galavečera, čo by malo byť zhruba okolo 19:30 až 19:50 h.

sipka Kliknite sem, stavte si a sledujte Kleina v UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Karta turnaja je pomerne atraktívna, nájdeme na nej niekoľko mien z top 15 rebríčkov jednotlivých divízií. Tých, ktorí majú prehľad, určite zaujalo aj meno Shamil Gaziev v hlavnom súboji proti Jairzinhovi Rozenstruikovi. Gaziev iba v decembri pri svojom debute v ťažkej váhe zbil slovenského zápasníka Martina Budaya.

Kompletné informácie a fight card turnaja UFC Fight Night 238 sipka

Klein v UFC: Live stream zadarmo na Tipsport TV

Exkluzívne práve na vysielanie livestreamov z UFC má tento rok na Slovensku zatiaľ iba stávková kancelárie Tipsport. A tak si aj tento turnaj s Lajošom Kleinom môžete v sobotu večer vychutnať naživo celkom zadarmo na Tipsport TV sipka Stačí, ak máte za posledných 30 dní pretipované aspoň 1,20 eur – to je jediná podmienka na prístup k prenosom.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete tu a teraz, získate všetky športové livestreamy vrátane UFC na prvých 7 dní zdarma a bez ďalších podmienok. A čo viac, čaká na vás kredit v hodnote 20 eur, s ktorým si môžete okamžite vsadiť na Kleina aj ďalšie víkendové zápasy.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Priamy prenos jedine na Voyo

Aj keď sme v minulosti boli zvyknutí na to, že priame prenosy z UFC vysielala pravidelne televízia Premier Sport, v tomto prípade uvidíme turnaj s Ľudovítom Kleinom iba cez platenú streamovaciu službu Voyo. Mesačné predplatné vás vyjde na 5,99 eur a okrem širokej ponuky športových prenosov tam nájdete aj filmy, seriály a rôzne obľúbené relácie. Výhodou je možnosť prehrať si rôzne programe kedykoľvek neskôr zo záznamu.

UFC Fight Pass: PPV online

Poslednou možnosťou, ako si pozrieť UFC, je kedykoľvek oficiálne PPV (pay-per-view). Prístup si zakúpite a prenos spustíte na platforme UFC Fight Pass, prípadne už aj cez mobilnú aplikáciu. Zaplatiť si môžete aj predplatné, jeden turnaj alebo dokonca časť fight karty konkrétneho turnaja.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Lajoš Klein má náhradného súpera, zápas sa uskutoční

Doslova niekoľko hodín pred svojím ôsmym zápasom v UFC spoznal Ľudovít Klein meno nového súpera. Bude ním americký debutant A.J....

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Stav si na Lajoša Kleina vo Fortune a hraj o 20x 100 eur!

Klein vs. Cunningham na Fortune: kurzy, tipy a súťaž o 100 eur

Jednou z hlavných udalostí tohto víkendu pre slovenských MMA fanúšikov je ďalší zápas Lajoša Kleina v UFC. Stavte si na jeho víťazstvo s...