Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 - aktualizácia a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji Oktagon 54 sa v titulovom zápase predstaví český zápasník Patrik Kincl a poľský postojár Wawrzyniak. Odštartuje aj pyramídový turnaj Tipsport GameChanger v ľahkej váhe. Viac o turnaji, zápasoch a tipoch sa dočítate v článku.

🏆 KINCL 🆚 WAWRZYNIAK 🏆
InformácieFight card
LivestreamVstupenky

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie turnaja Oktagon 54: 9,5/10

  • Dátum: sobota 2. marec 2024, 18:00 h
  • Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, Česko
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Rony Paradeiser postúpil do štvrťfinále Tipsport GameChanger a Patrik Kincl obhájil titul šampióna strednej váhy

Slovenskému zápasníkovi Ronymu Paradeiserovi sa podarilo postúpiť do štvrťfinále pyramídy Tipsport GameChanger v ľahkej váhe. V semifinále porazil tureckého zápasníka Attila Korkmaza na split decision.

V prvom kole sa obaja zápasníci prestreľovali v postoji, Rony trafil súpera niekoľkokrát tvrdými údermi a podaril sa mu aj pekné naskočené koleno. Korkmaz ukázal v prvom kole prevahu a podľa rozhodcov získal kolo na svoju stranu.

Druhé kolo si pripísal pre seba Rony, aj vďaka parádnym naskočeným kolenám, ktoré venoval svojmu súperovi. V treťom kole dominoval Paradeiser a na svoje konto si pripísal víťazstvo na split decision. Rony sa dostal ako jediný zápasník spomedzi Slovákov a Čechov do štvrťfinále pyramídy Tipsport GameChanger.

rony-postpil-do-tvrfinle-tipsport-gamechanger.jpg
Foto: Oktagon MMA

Český zápasník Patrik Kincl porazil poľského zápasníka Piotra Wawrzyniaka v treťom kole hlavného zápasu, keď mu nasadil arm triangle. Kincl obhájil titul šampióna Oktagonu v strednej váhe.

kincl-obhjil-titul-ampina-strednej-vhy.jpg
Foto: Oktagon MMA

Dátum, čas a miesto: Kedy a kde sa uskutoční Oktagon 54?

Organizácia Oktagon MMA prichádza s 54. turnajom v poradí, ktorý sa bude konať v ostravskej Ostravar Aréne v sobotu 2. marca 2024. Program odštartuje už tradične o 18:00 hod a vyvrcholí titulovým zápasom o opasok šampióna v strednej váhe, kde sa proti sebe postavia obhajca Patrik Kincl a dočasný šampión Piotr Wawrzyniak.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 54 LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V Ostrave odštartuje aj druhý ročník unikátného pyramídového turnaja Tipsport GameChanger v ľahkej váhe. O titul šampióna GameChangeru sa pobije aj slovenský zápasník Ronald Paradeiser, český fighter Vladimír Lengál, či bývalý šampión KSW Daniel Torres.

PREVIEW OKTAGON 54
🥊️ Hlavný zápas: Patrik Kincl vs. Piotr Wawrzyniak (o titul)
🗓️ Termín: 2. marec 2024, 18:00 h
🌍 Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, ČR
▶️ Livestream: TV Tipsport | Oktagon.TV | Premier Sport 4

Analýza, kurzy a tip na titulový zápas Patrik Kincl vs. Piotr Wawrzyniak

Patrik Kincl (34) je šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA a svetová 46. v tejto hmotnostnej kategórii. Čaká naňho tretia obhajoba titulu. Pôvodne mal bojovať na konci minulého roka s Vlastom Čepom, avšak kvôli zlomenej očnici zo zápasu odstúpil a nahradil ho práve Wawrzyniak.

Rodák z Hradca Králové je momentálne najlepším zápasníkom Oktagonu naprieč všetkými váhami. V profi kariére má doposiaľ na konte 27 výhier a 10 prehier. Český “Inspektor” je komplexným bojovníkom, ktorý svoju taktiku stavia vždy na mieru súperovi. Zatiaľ čo Poliak využíva najmä silu a tvrdosť, Kincl ide po taktike a svojho protivníka bude chcieť nachytať na chybách a využiť jeho slabé stránky.

Medzi najsledovanejšie a najcennejšie Kinclove zápasy patrí porážka Karlosa Vémolu, ktorého zdolal na body na turnaji Oktagon 43 a obhájil tak titul šampióna strednej váhy.

Piotr Wawrzyniak (32) je skúsený poľský postojár, ktorý, ako sme uviedli vyššie, v decembri 2023 na turnaji Oktagon 51 nastúpil do titulového zápasu namiesto zraneného Kincla a porazil Čepa v treťom kole na technický knokaut. Získal tak titul dočasného šampióna, ktorý chce teraz premeniť na právoplatný.

Wawrzyniak trénuje v gyme Czerwony Smok v Poznani, kde sa pripravujú nielen špičkoví poľskí zápasníci, ale aj viaceré zahraničné hviezdy. Vo svetovom rebríčku FightMatrix sa Wawrzyniak pohybuje na 113. priečke strednej váhy a jeho profesionálna bilancia v MMA je 12 výhier a 5 prehier. Ešte nikdy nebol knokautovaný. Podarí sa to Kinclovi?

NÁŠ TIP: Patrik Kincl zvíťazí (kurz 1,38sipka Stavte si v Tipsporte

  • Český zápasník je papierovým favoritom a rozhodne sa svojho opasku nemieni vzdať. Kincl nechá v klietke všetko, aj keď preňho bude poľský postojár silným súperom. Zvíťaziť by mohol práve vďaka svojej spomínanej taktickej príprave a v jeho prospech hovoria aj všestranné schopnosti. Wawrzyniak je síce taktiež dobrý v postoji, ale na zemi je veľmi zraniteľný.
TIPSPORT KURZY: KINCL vs. WAWRZYNIAK
KINCL 1 (1,38) ⭐ Remíza X (45,00)
WAWRZYNIAK 2 (2,79)

Fight card: Tipsport GameChanger 2 osemfinále – program, zápasy, bojovníci a výsledky

Okrem titulového zápasu sa na galavečeri Oktagon 54 začne aj pyramídový turnaj Tipsport GameChanger 2 v ľahkej váhe. Medzi favoritov patrí slovenský zápasník Ronald Paradeiser, ktorý je aktuálnym šampiónom tejto divízie v Oktagone. V rámci pyramídy sa Rony postaví Attilovi Korkmazovi, držiteľovi dvoch európskych MMA titulov.

Na českého zápasníka Vladimíra Lengála čaká ťažký súper, svetová 39-ka a bývalý šampión KSW Daniel Torres. V rámci pyramídy sa predstaví aj fínsky zápasník Makwan Amirkhani, ktorý zápasil 9 rokov v UFC a v Ostrave sa bude bojovať s talentovaným Rakušanom Magom Machaevom.

OKTAGON 54 / TIPSPORT GAMECHANGER 2
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
🏆 Titulový zápas  🏆
Middleweight Patrik Kincl (submisia) 3. kolo, 1:50 Piotr Wawrzyniak
Tipsport GameChanger (osemfinále)
Lightweight Ronald Paradeiser (split DEC)

3. kolo, 5:00

Attila Korkmaz
Lightweight Makwan Amirkhani 3. kolo, 0:06 Mago Machaev (KO)
Lightweight Vladimír Lengál 3. kolo, 5:00 Daniel Torres (na body)
Lightweight Mateusz Legierski (submisia) 1. kolo, 4:38 Matouš Kohout
Lightweight Marcel Grabinski 3. kolo, 5:00 Acoidan Duque (split DEC)
Lightweight Hafeni Nafuka 3. kolo, 5:00 Predrag Bogdanović (na body)
Lightweight Akonne Wanliss zrušené Sahil Siraj
Prelims
Featherweight Radek Roušal zrušené Luke Neale
Tipsport GameChanger (rezervné zápasy)
Lightweight Jonas Ponet 3. kolo, 5:00 Lukasz Rajewski (split DEC)
Lightweight Miloš Janičić (TKO)
2. kolo, 1:23 Ebrahim Hosseinpour

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 54? LIVE stream zadarmo, PPV online a TV priamy prenos

Sledujte turnaj Oktagon 54 prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si zakúpite na oficiálnych stránkach Oktagon.TV. Priamy prenos nájdete aj na novom televíznom kanáli Premier Sport 4, musíte si však zaplatiť prístup.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream zadarmo na TV Tipsport. Živý prenos môžu sledovať všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 eur.

Ak účet nemáte, zaregistrujte sa teraz, pretože každý nový zákazník dostane prístup zadarmo ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagonu na prvých 7 dní zdarma a ešte aj kredit v hodnote 20 eur na prvé stávky.

Vstupenky na Oktagon 54 a Tipsport GameChanger - dostupnosť a cena

Turnaj Oktagon 54 sa blíži a vy si stále môžete zakúpiť lístky na oficiálnych stránkach Ticketportal. Na výber máte vstupenky v niekoľkých cenových reláciách, lacnejšie lístky vás výjdu na 590 Kć (23,30 EUR), 790 Kč (31,20 EUR) až do 1790 Kč (70,70 EUR). Najlepšie VIP miesta si môžete kúpiť v troch cenových kategóriách:

  • VIP Silver za 4 990 Kč (197 EUR)
  • VIP Gold za 7 490 Kč (296 EUR)
  • VIP Platinum za 12 450 Kč (493 EUR)

Tlačová konferencia a verejné váženie

Záznam z tlačovej konferencie a verejného váženia si môžete pozrieť na oficiálnom youtube Oktagonu MMA.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa koná turnaj Oktagon 54?

Turnaj Oktagon 54 sa bude konať v sobotu 2. marca 2024 o 18:00 h v Ostravar Aréne v Ostrave.

2️⃣ Kde môžem sledovať Oktagon 54 naživo?

Turnaj Oktagon 54 môžete sledovať naživo prostredníctvom PPV prenosu, ale aj na TV Premier Sport 4 a na TV Tipsport. Všetky informácie o živom vysielaní sa dočítate tu »

Tipujte a sledujte Oktagon 54 na Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez

UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas❗ Už túto sobotu nastúpi v rámci UFC v Las Vegas proti novému súperovi AJ...

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...