UFC: Lajoš Klein má náhradného súpera, zápas sa uskutoční

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jeho zápas v Las Vegas sa nezruší. Doslova niekoľko hodín pred svojím ôsmym štartom v UFC spoznal Ľudovít Klein po zrušení súboja s Joelom Alvarezom meno nového súpera. Bude ním americký debutant A.J. Cunningham. Aké sú šance slovenského bojovníka v tejto konfrontácii?

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev – informácie, dátum, miesto

Blížiaci sa turnaj z kategórie Fight Night s poradovým číslom 238 sa uskutoční v sobotu 2. marca 2024 v známom UFC APEX centre v Enterprise v metropolitnej oblasti Las Vegas. Začiatok je naplánovaný už na 19:00 h SEČ. Program hlavnej karty odštartuje od 22:00 h a vyvrcholí okolo polnoci.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si na Lajoša Kleina a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 238
🥊️ Sledovaný zápas: Ľudovít Klein vs. AJ Cunningham
🗓️ Dátum a čas: 2. marec 2024, 19:00 h
🌎 Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, USA
▶️ Priamy prenos: Tipsport TV | Voyo | UFC Fight Pass

V hlavnom zápase uvidíme bitku v ťažkej váhe medzi ostrieľaným Jairzinho Rozenstruikom zo Surinamu a nováčikom ruským nováčikom s bahrajnským pasom Shamilom Gazievom, ktorý v premiére nedávno totálne prevalcoval Slováka Martina Budaya. Zápas Ľudovíta Kleina by mal prísť na rad zhruba okolo 21:30 h ako vrchol karty Prelims.

UFC: Lajoš Klein vs. AJ Cunningham – nový súper, analýza a kurzy

Slovenský bojovník Ľudovít Klein (29) má momentálne v UFC veľmi dobré obdobie. Po vlaňajšom augustovom víťazstve nad Ignaciom Bahamondesom zaznamenal štvrtý zápas bez prehry za sebou, čo ho môže posunúť k väčším výzvam, lepším súperom aj vyšším zárobkom. Obtiažnosť sa však stupňuje.

Rodák z Nových Zámkov má v profi MMA stále vynikajúce čísla 20 výhier – 4 prehry – 1 remíza. Nerozhodne sa skončil jeho zápas s Jaiom Herbertom takmer presne pred rokom. Lajoš sa stále snaží prebojovať do elitnej pätnástky v ľahkej váhe, no na to ešte potrebuje niekoľko veľkých víťazstiev. Dobrou správou však je, že sa stále zlepšuje takticky i technicky a to v postoji aj na zemi.

🇸🇰 ĽUDOVÍT KLEIN POROVNANIE A.J. CUNNINGHAM 🇺🇸
20–4–1
celková bilancia 11–3
8–1
KO/TKO 4–1
8–2
submisia 4–0
4–1–1
na body 3–2
29 rokov
vek 29 rokov
173 cm
výška 178 cm
70 kg
váha 66 kg
komplexný
bojový štýl komplexný

Američan A.J. Cunningham (29) prijal účasť v tomto zápase ako náhradník doslova pár dní pred štartom. Bude to preňho zároveň debut v UFC, takže do toho dá určite všetko. Je to bývalý šampión menšej organizácie Attitude MMA Fights, ktorý vlani neuspel v kvalifikačnom turnaji Dana White's Contender Series, kde dostal v druhom kole knokaut od Stevena Nguyena.

Pomerne komplexný bojovník s bilanciou 11 výhier – 3 prehry pôsobí okrem ľahkej aj v perovej váhe. Ešte nikdy neprehral po submisii (4–0) a v poslednom zápase v decembri minulého roka na turnaji Real Deal Championships 9 knokautoval Justica Lampereza už v prvom kole. V minulosti sa predstavil aj na podnikoch Fury FC či LFA. Okrem toho má pomerne bohaté skúsenosti aj z amatérskej MMA.

NÁŠ TIP: Klein zvíťazí (kurz 1,12sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: KLEIN vs. CUNNINGHAM
KLEIN 1 (1,12) ⭐ Remíza X (45,00) CUNNINGHAM 2 (5,31)
  • Vzhľadom na to, že Cunningham naskakuje do zápasu pomerne neskoro a Klein sa dlhodobo pripravoval na o takmer 15 cm vyššieho Joela Alvareza, ktorý je špičkovým majstrom v brazílskom jiu-jitsu a na zemi absolútne dominuje, predpokladáme, že Slovák túto prekážku zvládne. Cunningham je určite ľahší súper ako Alvarez. Súhlasia s tým aj bookmakeri, ktorí vidia Lajoša ako jasného favorita.

Kde sledovať naživo Lajoša Kleina v UFC tento víkend: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Priamy prenos z víkendového UFC s Lajošom Kleinom si budete môcť v sobotu večer pozrieť prostredníctvom platenej televízie Premier Sport. Naživo turnaj pobeží aj cez streamovaciu službu Voyo. K dispozícii je, samozrejme, aj oficiálne PPV (pay-per-view), ktoré si môžete kúpiť a sledovať na platforme UFC Fight Pass alebo cez UFC aplikáciu.

Úplne zadarmo môžete sledovať livestream na Tipsport TV sipka Stačí mať aktívny účet a v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 eur a v prístupe k vysielaniu vám nič nebráni. Ak ešte konte v Tipsporte nemáte, zaregistrujte sa teraz a okrem všetkých športových prenosov, ktoré dostanete na prvých 7 dní okamžite zadarmo bez akýchkoľvek ďalších podmienok, na vás čaká aj vstupný kredit v hodnote 20 eur na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 - aktualizácia a výsledky

Na turnaji Oktagon 54 sa v titulovom zápase predstaví český zápasník ▶️ Patrik Kincl a poľský postojár Wawrzyniak. Odštartuje aj pyramídový...