Oktagon 53: Oberhausen – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Z anglického Newcastlu zamieril Oktagon MMA do už známeho nemeckého Oberhausenu. Bojovalo sa tu aj o titul. Videli sme opäť množstvo lokálnych hviezd, známe české mená aj jedného zaujímavého slovenského debutanta.

DALISDA 🆚 DOURTHE
InformácieVýsledkyLivestream

Katharinda Dalisda (MMA) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja Oktagon 53: 9,1/10

  • Dátum: sobota 10. február 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Rudolf Weber Arena, Oberhausen, Nemecko
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 53: výsledky

Dalisda obhájila titul v slamovej váhe

Nemecká šampiónka Katharina Dalisda sa stretla v hlavnom zápase o opasok s Francúzskou Evou Dourthe. Domáca bojovníčka si postrážila prvé dve kolá, ktoré išli na jej stranu. Súperka zase dominovala v treťom kole. Po štvrtom kole bol stav vyrovnaný pri dvoch bodových rozhodcoch. Do piateho kola vstúpila Dalisda s jasný cieľom, po krátkej chvíli dostala súperku na zem, kde ju udržala až do konca piateho kola. Nemka zvládla posledné kolo technicky aj silovo, zápas vyhrala na body a obhájila tak titul šampiónky slamovej váhy.

dalisda-obhajila-titul-sampionky.jpg
Foto: Oktagon MMA

Dulatov zlikvidoval Gréka Palaiologosa

Nemecký zápasník s tvrdými päsťami Islam Dulatov potvrdil svoju povesť a súboj so statočným Grékom absolútne ovládol. Po Ioannisovi Palaiologosovi išiel priamo a od prvých sekúnd ho zasypával ranami. V určitom momente Dualtov trafil nechcene gréckeho zápasníka do slabín, ten prestal zápasiť a od Nemca schytal ešte niekoľko tvrdých rán.

Po kontrole videa rozhodcami bol zákrok vyhodnotený ako neúmyselný faul a zápas mohol ísť ďalej. Dulatov pokračoval v nátlaku, poslednú minútu pred koncom zlikvidoval gréckeho zápasníka kolenom a rozhodca súboj ukončil. Dulatov si pripísal víťazstvo na TKO v prvom kole.

dulatov.jpg
Foto: Oktagon MMA

Tomáš Votava prehral svoj prvý profesionálny MMA zápas

Nemecký zápasník Emir-Can Al a Slovák Tomáš Votava sa stretli vo svojom debutovom profesionálnom zápase. Al prezývaný “Turecký býk“ tlačil na Votavu od prvých sekúnd zápasu. Slovenský zápasník sa síce v prvej minúte súboja usmieval, úsmev sa ale definitívne rozplynul po tvrdých ranách, ktoré inkasoval v postoji. Nemec následne vzal Votavu na zem, prišiel ground and pound a Emir-Can Al si pripísal výhru na TKO.

votava-prehral-svoj-prvy-profi-mma-zapas.jpg
Foto: Oktagon MMA

Brož zdolal v náročnom zápase Crosbyho na body

Český zápasník Miroslav Brož ukázal v zápase s anglickým fighterom Crosbym obrovské nasadenie a motiváciu. V prvom kole svojho súpera nešetril od prvých sekúnd a v súboji dominoval. Prvé kolo tak išlo na stranu Broža. Druhé kolo sa nieslo v rovnako rýchlom tempe, ale v druhej polovici časového limitu dostal Crosby súpera na zem, kde ho držal dlho pod sebou a pokúsil sa ho aj uškrtiť.

Do tretieho kola vstúpili zápasníci s vyrovnaným počtom bodov, Crosby dostal Broža opäť na zem, kde ho udržal niekoľko minút. Dve minúty pred koncom sa ale dostal český fighter opäť do postoja a uštedril britskému zápasníkovi niekoľko dobre mierených rán aj zdvihákov. Práve Brožove záverečné nasadenie presvedčilo bodových rozhodcov a zápas vďaka tomu veľmi tesne vyhral na body.

Bezprostredne po súboji Brož povedal, že nezvíťazil a podľa neho to mala byť remíza. Nakoniec šokoval tým, že by chcel svoju kariéru čoskoro ukončiť a do zápasu vyzval nemeckého bojovníka Christiana Eckerlina.

bro-zviazil-nad-crosbym.jpg
Foto: Oktagon MMA

Oktagon 53: Dalisda vs. Dourthe – informácie, termín, miesto (kedy a kde)

Druhý turnaj organizácie Oktagon MMA v tomto roku sa koná v nemeckom Oberhausene. Galavečer s poradovým číslom 53 je na programe v sobotu 10. februára 2024 so začiatkom v tradičnom čase od 18:00 hod. Dejiskom eventu je Rudolf Weber Aréna, kde už Oktagon zavítal aj v minulosti. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 53 LIVE sipka

A koho na turnaji uvidíme? V hlavnom zápase bude domáca šampiónka Katharina Dalisda obhajovať titul v slamovej váhe proti Francúzke Eve Dourthe. Predstavia sa známe české mená ako Miroslav Brož, Jan Malach, Jaroslav Pokorný, Jan Fajk, Jakub Batfalský, ale aj slovenský debutant Tomáš Votava. Nositeľom kvality bude i ostrieľaný Grék Ioannis Palaiologos, ktorý vyzve Nemca Islama Dulatova.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 53
🥊️ Hlavný zápas: Katharina Dalisda vs. Eva Dourthe
🗓️ Termín: Sobota, 10. február 2024, 18:00 h
🌍 Miesto: Rudolf Weber Arena, Oberhausen, GER
▶️ Livestream: TV Tipsport | Oktagon.TV | Premier Sport 4

Oktagon 53: Katharina Dalisda vs. Eva Dourthe (o titul strawweight) – analýza, kurzy a tip

Nemecká hviezda Katharina Dalisda debutovala v Oktagon MMA v októbri 2022 a po necelom roku už vlani v septembri získala titul, keď vo svojom rodnom Frankfurte porazila Austrálčanku Jacintu Austin.

Skúsená bojovníčka s prezývkou "Tigress" má v profi kariére zatiaľ veľmi peknú bilanciu 10 výhier – 3 prehry. Väčšinu zápasov Dalisda dotiahla do víťazného konca na body, no vlani dvakrát vyhrala pred limitom, keďže stihla ukončiť súperky knokautom a submisiou v treťom kole.


Katharina Dalisda a Eva Dourthe sa už stretli v roku 2021 v nemeckej organizácii NFC. A Nemka zvíťazila na body.


Skúsená Francúzka Eva Dourthe je bývalou šampiónkou organizácie European Beatdown. Na starom kontinente si prešla mnohými podnikmi, až v dcembri minulého roka okúsila Oktagon MMA aj ona.

Lepšie ako v postoji sa cíti na zemi, je veľmi vytrvalá, na konte má množstvo dlhých zápasov, no iba tri z trinástich profesionálnych štartov zakončila pred časovým limitom. Jej bilancia je 8 výhier – 5 prehier. Vlani sa vrátila do klietky prvýkrát od prehry s Dalisdou a vyhrala tri súboje v rade.

NÁŠ TIP: Katharina Dalisda zvíťazí (kurz 1,37sipka Stavte si v Tipsporte

  • Môže to byť naozaj výborný ženský zápas. Pokojne aj jeden z najlepších v rámci organizácie doteraz. Všetko nasvedčuje tomu, že by to malo byť dlhé. Diváci si prídu na svoje. Alebo obhajkyňa vytiahne svoje novonadobudnuté zbrane a ukončí to predčasne aj tretíkrát v rade? Tak či onak, tipujeme jednotku.
TIPSPORT KURZY: DALISDA vs. DOURTHE
DALISDA 1 (1,37) ⭐ Remíza X (45,00)
DOURTHE 2 (2,90)

Oktagon 53: Miroslav Brož vs. Tom Crosby

Český "Inkvizítor" Miroslav Brož naposledy v máji minulého roka porazil Roba Pukača. Vyliečil sa zo zranenia a po šiestich víťazstvách v rade má chuť na ďalšie. Britský "Viking" Tom Crosby je vynikajúci grappler, ale aj nečakane nebezpečný knokauter. Toto sľubuje poriadne tvrdú prestrelku.

sipka Ako to dopadne? Stavte si v Tipsporte

Oktagon 53: Emir–Can Al vs. Tomáš Votava

Nemecká amatérska jednotka strednej váhy Emir–Can Al je milovníkom dlhých zápasov a na vstup do profi MMA sa nesmierne teší. Rovnako ako Slovák Tomáš Votava, ktorý má naopak rád rýchlo ukončené bitky. Votava má tvrdé päste, ale aj výborné jiu-jitsu.

sipka Čo rozhodne v tomto zápase? Tipnite si a sledujte v Tipsporte

Tipujte a sledujte Oktagon 53 na Tipsporte!

Oktagon 53: Oberhausen – fight card, program, zápasy, bojovníci (výsledky)

Poďme sa teda na kartu tohto turnaja pozrieť ešte raz zblízka. Začať by to mali Free Prelims zápasom Čech Jakub Batfalský s Nemcom Samim Zarabim. Hneď potom prídu na rad Tomáš Votava a Emir–Can Al. Nasledovať budú tri zápasy s českou účasťou, ktoré sľubujú skvelú show.

Hlavný program odštartuje bitkou nemeckého bojovníka Cihada Akipu s veleskúeným Chorvátom Ivicom Truščekom. Tento zápas môže dvíhať divákov zo sedadiel. Potom sa predstaví aktuálna päťka strednej váhy Hojat Khajevand proti Davidovi Zawadovi. Miroslav Brož ponúkne ďalšiu divokú prestreliu s Tomom Crosbym. A príde na rad vysoko kvalitný predzápas s Islamom Dulatovom a Ioannisom Palaiologosom.

Záver galavečera bude o titulovom súboji medzi Katharinou Dalisda a Evou Dourthe.

OKTAGON 53
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
Title fight
Strawweight Katharina Dalisda (BODY) 5(5:00)
Eva Dourthe
Main card
Welterweight Islam Dulatov (TKO) 1(4:59) Ioannis Palaiologos
Welterweight Miroslav Brož (BODY) 3(5:00) Tom Crosby
Middleweight Hojat Khajevand 3(4:24) David Zawada (SUB)
Welterweight Cihad Akipa 2(2:22) Ivica Trušček (SUB)
Prelims
Catchweight 74 kg Jan Malach (TKO) 2(3:01) Luka Milidragović
Featherweight Jaroslav Pokorný 3(5:00) Gjoni Palokaj (BODY)
Welterweight Endrit Brajshori (SUB) 2(0:47) Jan Fajk
Welterweight Emir–Can Al (TKO) 1(1:49) Tomáš Votava 🇸🇰
Free Prelims
Featherweight Sami Zarabi (BODY) 3(5:00) Jakub Batfalský

Ako sledovať naživo Oktagon 53 – LIVE stream zadarmo, PPV online, TV priamy prenos a YouTube

Ak chcete sledovať galavečer Oktagon 53 z Oberhausenu naživo na vašich obrazovkách, máte niekoľko možností. Oficiálny PPV (pay-per-view) priamy prenos si môžete zakúpiť aj spustiť na známej platforme Oktagon.TV. Podobne to pôjde aj na novom kanáli Premier Sport 4, musíte si však zaplatiť prístup. Otvárací zápas Free Prelims bude opäť vysielaný zdarma pre všetkých na YouTube.

Celý turnaj môžete sledovať aj cez livestream zadarmo na TV Tipsport sipka Spustia si ho všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 eur. Ale dostanete sa k nemu aj keď sa v Tipsporte zaregistrujete teraz. Každý nový zákazník má totiž prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagonu na prvých 7 dní zdarma a bez akýchkoľvek podmienok. A k tomu ešte dostanete aj kredit v hodnote 20 eur na prvé stávky. Iba tak, za dokončenie registrácie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa koná galavečer Oktagon 53?

Galavečer Oktagon 53 je na programe v sobotu 10. februára 2024 o 18:00 h v nemeckom Oberhausene, konkrétne pod strechou Arény Rudolfa Webera.

2️⃣ Koľko Slovákov nastúpi na turnaji Oktagon 53?

Na fight card turnaja Oktagon 53 je zatiaľ iba jeden Slovák. Je to debutant na profi úrovni Tomáš Votava. Kompletný program zápasov a neskôr aj výsledky nájdete tu »

3️⃣ Kde môžem sledovať Oktagon 53 naživo?

PPV stream, dokonca už aj TV prenos, no a najmä exkluzívny livestream online zadarmo. Oktagon 53 môžete sledovať naživo niekoľkými spôsobmi. Viac si o tom prečítajte v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Ring Fire: Fury vs. Usyk

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk – info, dátum, livestream

Konečne sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému boxerskému súboju 🥊️ Tyson Fury sa skutočne stretne v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom❗