Oktagon 53: Emir-Can Al vs. Votava – stávky, kurzy, naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj organizácie Oktagon 53 sa bude konať v sobotu 10. februára v nemeckom Oberhausene. V titulovom ženskom zápase uvidíte Katharinu Dalisdu s Evou Dourthe. Na turnaji sa predstaví aj slovenský zápasník Tomáš Votava, ktorý bude zápasiť s Emir-Can Alom.

Informácie
⭐ Emir-Can Al vs. Tomáš Votava
Livestream

Oktagon 53: Al vs Votava Foto: Oktagon MMA

Oktagon 53: kedy a kde bude turnaj (informácie, dátum a miesto)

Organizácia Oktagon MMA sa vracia do Nemecka a tentokrát zamieri do Rudolf Weber Areny v Oberhausene. Turnaj Oktagon 53 sa bude konať už túto sobotu 10. februára 2024. Slovensko bude mať tentokrát na fight card iba jedného reprezentanta Tomáša Votavu, ktorý bude zápasiť s nemeckým fighterom Emir-Can Alom.

sipka Stavte si na zápasy a sledujte turnaj Oktagon 53 na TV Tipsport!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase sa šampiónka slamovej váhy Katharina Dalisda pobije s Francúzkou Evou Dourthe. Zápasníčky sa už v klietke stretli v roku 2021, kedy vyhrala na body Dalisda. Nemecká zápasníčka porazila Dourthe na body.

Oktagon 53: Emir-Can Al vs. Tomáš Votava – analýza, kurzy, tip

Slovenský zápasník Tomáš Votava má tvrdé päste a základ v jiu-jitsu. Doposiaľ má za sebou v amatéroch 8 výhier a 6 prehier. Na turnaji Oktagon 53 ho čaká prvý profesionálny zápas. Sedem zo svojich amatérskych výhier ukončil Votava pred limitom, päťkrát KO a dvakrát vyhral na submisiu.

Nemecký zápasník Emir-Can Al prezývaný “The Turkish Bull” má za sebou doteraz taktiež iba amatérske MMA zápasy a jeho bilancia je 10 výhier a 7 prehier. Šesť víťazstiev prišlo až po skončení posledného kola.

NÁŠ TIP: Tomáš Votava zvíťazí (kurz 2,80) sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Obaja zápasníci si vo svojom prvom profesionálnom MMA zápase budú chcieť pripísať výhru. Papierové kurzy síce hovoria v prospech nemeckého borca Emira-Cana Ala, ale Slovák Tomáš Votava je silný v postoji a mohol by svojho protivníka ukončiť pred limitom.
TIPSPORT KURZY: EMRI-CAN AL vs. VOTAVA
EMRI-CAN AL 1 (1,38) Rremíza X (45,00) VOTAVA 2 (2,80) ⭐

Kde sledovať naživo Oktagon 53: Al vs. Votava – LIVE stream, priamy prenos a PPV

Turnaj Oktagon 53 môžete sledovať prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu. Cena PPV vás vyjde na 319 Kč (12,80 eur) a zakúpite si ho na oficiálnych stránkach organizácie Oktagon.TV. Platený priamy prenos si môžete spustiť aj na televíznom kanáli Premier Sport 4.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov exkluzívny livestream zadarmo na TV Tipsport. Stačí, ak máte v Tipsporte hráčske konto a počas posledných 30 dní ste pretipovali aspoň 1,20 eur. Alebo sa zaregistrujte teraz a prístup k živým prenosom máte na prvých sedem dní okamžite bez ďalších podmienok a dostanete aj 20 eur v kredite na vaše prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Katharinda Dalisda (MMA)

Oktagon 53: Oberhausen – informácie, fight card, výsledky

Z anglického Newcastlu zamieril Oktagon MMA do už známeho nemeckého Oberhausenu, kde sa bojovalo aj o titul.

oktagon-53-broz-vs.crosby.jpg

Oktagon 53: Brož vs. Crosby – analýza, kurzy, tip, livestream

Na turnaji Oktagon 53 sa na hlavnej karte predstaví aj český zápasník Miroslav Brož proti Vikingovi z Leedsu Tomovi Crosbymu.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.