Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk – info, dátum, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Konečne sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému boxerskému súboju. Tyson Fury sa skutočne stretne v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom. Prečítajte si, kedy sa bude súboj konať, za akých podmienok a kto má väčšie šance na víťazstvo.

TYSON FURY 🆚 OLEKSANDR USYK
Dátum a miestoFight cardPriamy prenos

Ring Fire: Fury vs. Usyk Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Fury vs. Usyk: 9,8/10

  • Termín: 18. máj 2024
  • Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Ring Fire: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk – informácie, dátum a miesto konania (preview)

Po tom, čo Oleksandr Usyk obhájil tituly v ťažkej váhe v odvete s Anthonym Joshuom aj Danielom Duboisom, sa spoza znova prihlásil Tyson Fury. Neporazený šampión, ktorý najprv oznámil koniec kariéry, no potom sa vrátil do zápasu s Derekom Chisorom aj exhibície s Francisom Ngannoum, je stále držiteľom titulu WBC v ťažkej váhe, no chce aj všetky ostatné opasky.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte tento zápas aj bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

❗Dlho sa špekulovalo o tom, či sa tento zápas vôbec uskutoční, napokon sa obe strany dohodli na sobote 17. februára 2024. Tyson Fury sa však zhruba dva týždne pred týmto dátumom zranil v tréningovom zápase s chorvátskym boxerom Agronom Smakicim. Museli mu zašívať ranu nad pravým okom a zápas sa musel posunúť.

Nový dátum je 18. máj 2024, dejiskom zostáva pôvodne vybraná Kingdom Aréna v Rijáde v Saudskej Arábii. Promotér Turki Alalshikh prezradil, že tentokrát by ani jeden zo zápasníkov nemal zo súboja vycúvať. Obaja boxeri totižto podpísali zmluvu, ktorá ich zaväzuje k nástupu do zápasu – pokiaľ by sa tak nestalo, zápasníci by museli zaplatiť pokutu 10 miliónov dolárov.

PREVIEW RING FIRE: FURY vs. USYK
🥊️ Hlavný zápas: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk
(o tituly WBA Super, WBC, WBO, IBF, IBO, The Ring v ťažkej váhe)
🗓️ Termín: 18. máj 2024
🌍 Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
▶️ Naživo: DAZN (PPV)

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk (o svetové tituly v ťažkej váhe) – analýza, stávky, kurzy a tip

Ak by sme v tejto chvíli mali vysloviť akúkoľvek prognózu, zrejme by sme vsadili na Tysona Furyho (34-0-1). Prečo? Pretože 34-ročný Angličan je od Usyka o takmer 15 centimetrov vyšší, má takmer o 20 centimetrov dlhší dosah a jeho štýl sa doposiaľ javil ako neprekonateľný.

Oleksandr Usyk (20-0) síce už neraz ukázal, že vie veľmi dobre bojovať aj proti vyššiemu boxerovi, lenže Fury nie je Joshua ani nikto iný. Proti tejto britskej prekážke by musel byť Ukrajinec ešte pozornejší, pretože v prípade "Gypsy Kinga" sa nedá hovoriť ani o tom, že by mal hendikep v rýchlosti či výdrži. Napriek svojej postave dokáže Fury v ringu neskutočné veci.

POROVNANIE TYSON FURY 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 OLEKSANDR USYK 🇺🇦
Tituly v ťažkej váhe WBC WBO, IBF, WBA, IBO, The Ring
Vek 35 rokov 37 rokov
Bilancia 34-0-1 21-0
Knokauty 24 14
Výška 206 cm 191 cm
Dosah 216 cm 198 cm
Postoj ortodoxný južná tlapa

Kurzy na tento zápas sú pomerne vyrovnané, miernym papierovým favoritom je aj podľa bookmakerov Fury. Mohla by to byť opäť dlhá 12-kolová bitka, ktorú by rozuzlili bodoví rozhodcovia. Ale taktiež to môže ukončiť aj jeden presne trafený úder niekedy vo vyššom kole, keď už únava oslabí obranu či sústredenie bojovníkov.

Nech to vyzerá akokoľvek, Fury je stále o dva roky mladší a na konte má o 14 zápasov a o 10 knokautov viac ako starší Ukrajinec s prezývkou "The Cat". Brit dokáže vyhrávať zápasy vďaka skúsenostiam aj svojej veľkosti, ktorú dokáže v ringu výborne využívať vo svoj prospech. Je veľmi ťažké vyviesť ho z rovnováhy či ho dokonca poslať k zemi.

NÁŠ TIP: Tyson Fury zvíťazí (kurz 1,89sipka Stavte si vo Fortune!

  • Vzhľadom na vyššie zmienené skutočnosti z nášho pohľadu skutočne vidíme ako favorita Furyho. Motivácia bude obrovská na oboch stranách, Usyk je taktiež vynikajúci boxer, no ak chce Tyson odísť konečne do dôchodku ako skutočný kráľ, potrebuje sa rozlúčiť so všetkými opaskami na svojich pleciach. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: FURY vs. USYK
FURY 1 (1,89) ⭐ Remíza 0 (17,50) USYK 2 (2,04)

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Fight card: Fury vs. Usyk – karta, program, zápasy, výsledky

Na karte zápasov tohto turnaja nájdeme aj ďalšie dva titulové súboje. V super featherweight sa o tituly IBF a IBO pobijú Jai Opetaia a Mairis Briedis. Joe Cordina a Anthony Cacace sa pobijú v cruiserweight o opasok IBF.

Kompletný prehľad všetkých zápasov a zainteresovaných bojovníkov nájdete v tabuľke nižšie. Po skončení turnaja ju, samozrejme, aktualizujeme o výsledky.

RING FIRE: FURY vs. USYK
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY

Heavyweight
(WBA Super, WBC, WBO, IBF, IBO, The Ring)

Tyson Fury 🏆 Oleksandr Usyk
Super featherweight
(IBF, IBO)
Jai Opetaia 🏆 Mairis Briedis
Cruiserweight
(IBF)
Joe Cordina 🏆 Anthony Cacace
Cruiserweight Sergey Kovalev vs. Robin Sirwan Safar
Heavyweight Bakhodir Jalolov vs. ???
Featherweight Isaac Lowe vs. Hasibullah Ahmadi
Heavyweight Moses Itauma vs. Ilja Mezencev
Cruiserweight David Nyika vs. ???

Ako sledovať naživo box Fury vs. Usyk – LIVE stream, TV priamy prenos, PPV online

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos si môžete zakúpiť a sledovať na globálnej platforme DAZN. V zahraničí ho bude vysielať aj TNT Sports Box Office či televízni operátori Sky a Virgin na spoplatnených kanáloch.

O tom, či sa zápasu ujme aj niektorá zo slovenských televízií, zatiaľ nemáme žiadne potvrdené informácie. Avšak v prípade takýchto veľkých duelov, navyše s účasťou Tysona Furyho, to prakticky vždy bolo v priamom prenose aj na našich obrazovkách.

Livestreamy na weboch stávkových kancelárií nečakajte. Takéto prestížne zápasy totiž predávajú vysielacie práva za veľké peniaze výhradne televíznym alebo streamovacím spoločnostiam. Na webe Fortuny však nájdete širokú ponuku odvodených stávok na tento zápas a chýbať určite nebudú ani atraktívne live stávky. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a na Furyho či Usyka si môžete vsadiť aj bez rizika až za 30 eur. Navyše si môžete uplatniť tiež 30 free spinov v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční zápas v ťažkej váhe Fury vs. Usyk?

Tento veľký megazápas v boxe, v ktorom sa bude bojovať o štyri hlavné svetové tituly v ťažkej váhe, medzi dvoma neporazenými šampiónmi Tysonom Furym a Oleksandrom Usykom, sa uskutoční napokon 18. mája 2024. Dejiskom je Kingdom Aréna v Rijáde v Saudskej Arábii.

2️⃣ Kde sa dá sledovať box Fury vs. Usyk naživo?

Živý prenos z tohto boxerského galavečera bude dostupný online prostredníctvom platených PPV platforiem a do úvahy prichádza aj TV priamy prenos. Viac informácií o tom, ako a kde môžete zápas Fury vs. Usyk sledovať live, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez

UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas❗ Už túto sobotu nastúpi v rámci UFC v Las Vegas proti novému súperovi AJ...