Oktagon 42: Vlasto Čepo vs. Ion Taburceanu - výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Hlavným predzápasom na titulovom turnaji Oktagon 42 v Bratislave bol v sobotu súboj Vlasta Čepa s moldavským pästiarom Ionom Taburceanum. Slovenský bojovník prvé kolo ledva prežil, no v druhom súpera poslal k zemi a zmlátil na technický knokaut.

 

TURNAJANALÝZA a KURZYNAŽIVO

Vlasto Čepo (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 42: Bratislava - dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Pripomeňme si, že galavečer Oktagon 42 sa koná na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v sobotu 29. apríla 2023 od 18:00 hod. Vieme, že v hlavnom zápase budú bojovať o titul v perovej váhe Losene Keita a Jakub Tichota. No a predtým zažiari aj slovenský-srbský "El Chapo".

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 42 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vlastislav Čepo sa v Bratislave pokúsi potvrdiť výbornú formu z roku 2022, keď vyhral štyri z piatich zápasov proti moldavskému bojovníkovi menom Ion Taburceanu, pre ktorého to bude debut v Oktagon MMA.

Oktagon 42: Vlasto Čepo vs. Ion Taburceanu (middleweight) - analýza, stávky, kurzy a tip

Srbský rodák so slovenským pasom Vlasto Čepo (28) síce stále sníva o zápase s Matejom Peňázom, no predtým si zrejme musí odbiť niekoľko iných súbojov. Jeden z naišich najkvalitnejších bojovníkov v strednej i welterovej váhe posledných rokov absolvoval vlani aj niekoľko zahraničných vystúpení v rámci organizácie Centurion FC a v oboch prípadoch zvíťazil. Naposledy bojoval v decembri na Oktagon 37 proti Giovannimu Melillovi, ktorého zbil už v prvom kole.

Čepo je v prvom rade postojár, keďže má výrazný boxerský background, no stále viac dokazuje, že je neustále silnejší aj v grapplingu na zemi. Jeho celková bilancia v profi MMA je výborná: 11 výhier – 2 prehry. Má atraktívny bojový štýl a všetky zápasy chce rozhodnúť veľmi rýchlo.

V tom je veľmi podobný aj jeho víkendový protivník Ion Taburceanu. Moldavský postojár sa zmiešaným bojovým umeniam na profi úrovni venuje iba od roku 2019. Je to priamočiary postojár a striker, ktorý v klietke na nič nečaká. Iba nedávno, 10. marca, na turnaji Cage Fight Series v rakúskom Grazi knokautoval jedného z najlepších Rakúšanov Floriana Abergera už za dve minúty.

Krátka kariére, ale výborné výsledky a už aj celkom slušné skalpy robia z Moldavca nebezpečného a nepredvídateľného bojovníka. S bilanciou 6 výhier – 1 prehra vzbudzuje rešpekt. A či si ho zaslúži požívať, uvidíme v sobotu večer.

NAŠE TIPY: Stavte si v Tipsporte sipka

  • Čepo zvíťazí (kurz 1,40)
  • Čepo zvíťazí už v 1. kole (kurz 1,75)

Papierovým favoritom je Čepo, s čím súhlasia prakticky všetci stávkujúci v Tipsporte a my nebudeme protirečiť. Skúsenosťami a kvalitou by to slovenský bijec mal zvládnuť. Takže odporúčame tipovať jednotku.

TIPSPORT KURZY: ČEPO vs. TABURCEANU
ČEPO 1 (1,40) ⭐ Remíza X (45,00) TABURCEANU 2 (2,73)

Ak si však chcete predzápasovú stávku ozvláštniť a vylepšiť výsledky kurz, môžete si vsadiť aj na to, že Čepo zvíťazí už v prvom kole. Obaja borci väčšinou dlhšie ako jedno kolo v klietke nezostávajú a zrejme po sebe pôjdu od začiatku poriadne z ostra. Rozhodne si nenechajte ujsť živý prenos sipka

VÍŤAZ A KOLO PREDČASNÉHO UKONČENIA
ČEPO v 1. kole (1,75) ⭐ TABURCEANU v 1. kole (4,50)
ČEPO v 2. kole (6,00) TABURCEANU v 2. kole (8,00)
ČEPO v 3. kole (12,00) TABURCEANU v 3. kole (15,00)

Stavte si a sledujte Oktagon 42 naživo na Tipsporte!

Oktagon 42 LIVE: Ako sledovať zápas Čepo vs. Taburceanu naživo - PPV priamy prenos a online livestream zadarmo

Galavečer Oktagon 42 budete môcť opäť sledovať naživo prostredníctvom oficiálneho živého prenosu cez PPV (pay-per-view) platformu Oktagon.TV. Prístup si v predpredaji (do piatku 28.4.) zakúpite za 10,99 EUR.

Livestream zdarmo na TV Tipsport bol potvrdený, a tak sa všetci zákazníci Tipsportu opäť môžu tešiť na sledovanie Oktagonu tak, ako sú zvyknutí. Aby ste mohli tento prenos vidieť bez obmedzení, stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní pred podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz sipka ako nový zákazník dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagonu na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR. S tým si potom môžete vsadiť napr. na víťazsto Vlasta Čepa.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Matouš Kohout (Oktagon MMA)

Oktagon 42: Kohout vs. Ryšavý - analýza, kurzy, tip

Na bratislavskom turnaji Oktagon 42 sme tento víkend videli aj tento veľmi zaujímavý česko-slovenský súboj.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...