Oktagon 42: Kohout vs. Ryšavý - analýza, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Na bratislavskom turnaji Oktagon 42 sme tento víkend videli  aj veľmi zaujímavý česko-slovenský súboj, v ktorom Karol Ryšavý porazil na body Matouša Kohouta.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Matouš Kohout (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 42: Bratislava - informácie, preview (dátum a čas)

Už aj európsky známa česko-slovenská organizácia Oktagon MMA sa opäť vracia do Bratislavy. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v sobotu 29. apríla 2023 vypukne jeden z najväčších turnajov roka. Oktagon 42 bude o titulovom zápas v perovej váhe, ale aj o mnohých ďalších súbojoch, ktoré budú baviť fanúšikov. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Oktagon 42 NAŽIVO!

Stavte si na Oktagon 42 a sledujte zápasy naživo na Tipsporte!

Jedným z týchto pikantných súbojov je i stret aktuálnej štvorky a päťky v ľahkej váhe, Matouša Kohouta s Karolom Ryšavým. Prečítajte si našu analýzu, pozrite si kurzy,  stavte si na výsledok a sledujte to celé naživo sipka

Oktagon 42: Matouš Kohout vs. Karol Ryšavý (lightweight) - analýza, kurzy a tip

Stále sa zlepšujúci český postojár Matouš Kohout (30) má v poslednom období veľmi dobrú formu a zaslúžene stúpa v rebríčku nahor. Od roku 2021 sa môže pýšiť bilanciou 4 výhry – 1 prehra. Naposledy bojoval v decembri na turnaji Oktagon 38, kde porazil Jana Malacha.

Celková profesionálna bilancia bývalého thajského boxera s príznačnou prezývkou "Mighty Rooster" v MMA je 7 výhier – 5 prehier. Začiatku v zmiešaných bojových umeniach mal rozpačité, no v posledných rokoch je naozaj skvelý. Kohout má však stále jednu výraznú – boj na zemi. Tak, ako je v postoji takmer neporaziteľný, je v grapplingu veľmi zraniteľný.

To si určite uvedomuje slovenský bojovník Karol Ryšavý (30), ktorý to bude chcieť pred domácim publikom určite využiť. No ortodoxní postojári taktiež nie sú úplne jeho šálkou kávy. Vie sa s nimi natrápiť. Na druhej strane "Bomby" ale nepatrí medzi tých, ktorí by si to v klietke nevedeli rozdať poriadne na päste.

Naposledy však s takýmto pästiarom Vladimírom Lengálom na turnaji Fabriq MMA prehral. Skončil so zlomenou čeľusťou už po dvoch minútach zápasu, absolvoval operáciu a až teraz je konečne pripravený vrátiť sa. Ryšavý je v MMA skúsenejší a štatistiky aj úspešnejší ako Kohout. Jeho čísla sú 11 výhier – 5 prehier. Je pomerne komplexným typom bojovníka. No zvládne ďalšiu konfrontáciu zoči-voči tvrdému strikerovi?

NÁŠ TIP: Kohout zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: KOHOUT vs. RYŠAVÝ
KOHOUT 1 (1,65) ⭐ Remíza X (45,00) RYŠAVÝ 2 (2,11)

Podľa bookmakerov je miernym favoritom Kohout a podľa stávkujúcich v Tipsporte je Kohout pomerne jasným favoritom. Až 84 % tipérov dáva na tiket jeho víťazstvo. Čo hovorí v jeho prospech? Dynamika thajského boxera a aktuálna forma. Navyše, nie je to isté, ale Ryšavý môže mať po poslednom zranení v určitých momentoch aj psychický blok. Hlava sa občas nedá oklamať.

"Bomby" môže uspieť tak, že dostane zápas na zem. Inak to bude on, kto dostane bomby. Z tohto pohľadu sa teda aj my prikláňame k tomu, že zvíťazí český bojovník. Ale bude to vyrovnaný zápas.

Sledujte naživo zápas Kohout - Ryšavý na Oktagon 42 sipka LIVE stream zadarmo, PPV priamy prenos

Oficiálny živý prenos z turnaja Oktagon 42 si môžete opäť pozrieť prostredníctvom známej platenej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV už za 10,99 EUR v predpredaji.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport však aj tento galavečer uvidia celý naživo úplne zadarmo. Livestream na TV Tipsport bude dostupný pre všetkých, ktorý v priebehu 30 dní pred týmto podujatím online pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz a vďaka okamžitému prístupu ku všetkým športovým prenosom z TV Tipsport na prvých sedem dní úplne zadarmo a bez podmienok, môžete sledovať víkendový Oktagon 42 naživo aj vy. No a ako darček dostanete aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 EUR. Využiť ho potom môžete aj na live stávky počas sledovania turnaja.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Losene Keita (Oktagon MMA)

Oktagon 42: Bratislava - dátum, informácie, zápasy, výsledky

Veľkolepý bojový galavečer v Bratislave❗✨ Oktagon 42 priniesol na Slovensko množstvo skvelých súbojov.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...