Sledujte Oktagon 41 NAŽIVO - livestream zadarmo a PPV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Bitka dvoch šampiónov, návrat Terminátora a premiéra v Liberci. To je Oktagon 41, ktorý si cez víkend nesmiete nechať ujsť. Prečítajte si návod, kde a ako celý galavečer sledovať naživo dokonca i zadarmo.

TV TIPSPORTOKTAGON.TVYOUTUBE

sledujte-oktagon-41-naivo-livestream-zadarmo-a-ppv-prenos.jpg Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, termín, miesto

Organizácia Oktagon MMA prichádza vôbec prvýkrát do Liberca. V sobotu 15. apríla 2023 o 18:00 hod v miestnej hokejovej Home Credit Aréne vypukne turnaj Oktagon 41 s titulovým zápasom v bantamovej váhe Jonas Magard vs. Gustavo Lopez. Pripravte sa na to. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 41 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem hlavného zápasu dvoch šampiónov sa môžeme tešiť aj na návrat Karlosa Vémolu, ktorý sa na rozbeh v catchweight zápase postaví proti Al Matavaovi, ktorý mimochodom opäť nesplnil váhový limit. Z ďalších zaujímavých mien na fight card spomenieme Daniela Škvora, Václava Mikuláška, Petra Gabala či Slováka Matyasa Viszlaya.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja Oktagon 41

TV Tipsport: Sledujte Oktagon 41 online cez livestream zadarmo

Všetci zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport majú stále možnosť sledovať zápasy Oktagon MMA na jendotlivých turnajoch online celkom zadarmo. Livestream na TV Tipsport bude aj tentokrát voľne dostupný pre každého, ktorý v priebehu uplynulých 30 dní v Tipsporte pretipoval minimálne 1,20 EUR. To je jediná podmienka.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník sipka máte okamžitý prístup ku kompletnej ponuke športových prenosov na TV Tipsport na prvých sedem dní bez akýchkoľvek podmienok a tiež vstupný bonus 20 EUR k vášmu prvému vkladu.

Stavte si a sledujte Oktagon 41 naživo na Tipsporte!

Oktagon.TV: Ako si zakúpiť a sledovať Oktagon 41 cez oficiálne PPV

Galavečer Oktagon 41 môžete, samozrejme, sledovať aj prostrednítvom oficiálneho kanálu organizácie. Prístup k živému online vysielaniu na známej PPV platforme Oktagon.TV si môžete v predpredaji zakúpiť za 10,99 EUR. Dostanete skvelý Full HD prenos z celého podujatia vrátane všetkých zápasov, sprievodného programu i rozhovorov.

YouTube: Free Prelims, highlighty a oficiálne váženie Oktagon 41

Oktagon 41 sa taktiež začne otváracím "Free Prelims" zápasom vysielanom voľne pre všetkých na YouTube kanáli Oktagon MMA. Tentokrát to bude česko-poľský súboj Melvin Mané vs. Szymon Broncel. Pár dní po skončení turnaja na YouTube nájdete aj záznamy zo všetkých ostatných zápasov. Zatiaľ si pozrite video z oficiálneho váženia:

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Václav Mikulášek (Oktagon MMA)

Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay - prognóza a kurzy

Václav Mikulášek vo nepredvídateľnom zápase so Slovákom Matyasom Viszlayom na turnaji Oktagon 41 v Liberci zvíťazil✌ Prestrelka vyústila do...

Lucie Pudilová (UFC)

UFC on ESPN: Pudilová vs. Edwards - analýza a výsledok

Tento víkend sa po ôsmich mesiacoch do klietky v UFC vrátila aj česká hviezda Lucie Pudilová. Ale zo zápasu odišla smutná a nahnevaná.

Karlos Vémola (Oktagon MMA)

Oktagon 41: Vémola vs. Matavao - analýza, kurzy a tip

Česká MMA hviezda Karlos Vémola sa vrátil do klietky. Na rozbeh si vzal zápas z kategórie povinných✌ Splnil úlohu vysokého favorita?