Oktagon 40 (GameChanger): Úškrt vs. Van Suijdam - kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na prvom turnaji Tipsport GameChanger v rámci galavečera Oktagon 40 v Ostrave sa predstaví aj slovenský fighter Radovan Úškrt. Má šancu uspieť? Prečítajte si našu analýzu jeho zápasu, pozrite si kurzy, stavte si a sledujte to naživo.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Radovan Úškrt vs. Melvin van Suijdam (Oktagon 40) Foto: Profimedia

Oktagon 40: GameChanger - informácie, dátum a miesto

V sobotu 4. marca 2023 sa v ostravskej Ostravar Aréne o 18:00 hod začne galavečer Oktagon 40, ktorý bude prvým kolom pyramídového turnaja o celkovú odmenu 1 milión eur. Ide o vyraďovaciu súťaž, v ktorej na začiatku bojujú nasadení i nenasadení bojovníci. Favoritov je veľa, šancu má každý, ale iba polovica z nich sa dostane do ďalšieho levelu. Kliknite sem, stavte si na Tipsport GameChanger s bonusom a sledujte zápasy naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V Ostrave uvidíme množstvo domácich i zahraničných hviezd známych z organizácie Oktagon MMA, ale aj nové tváre. Bojovať budú David Kozma, Samuel Krištofič, Apollo Silva, Christian Jungwirth, Máté Kertész či Bojan Veličković. Jedným z dvoch Slovákov v GameChangeri bude i Radovan Úškrt. Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 40 sipka

Oktagon 40: Radovan Úškrt vs. Melvin van Suijdam - analýza, kurzy a tip

Radovan Úškrt (31) má za sebou už niekoľko dobrých zápasov v Oktagone a patrí medzi veľmi nádejné osobnosti tejto domácej organizácie. V minulosti síce prehral dôležité súboje so Samuelom Krištofičom a Mátém Kertészom, no vlani zdolal Denisa Kurdinova i Ole Magnora a ohlásil tak návrat vo veľkej kvalite.

Zverenec Ilju Škondriča má aj kvôli zraneniam a iným prerušeniam kariéry doteraz v profi MMA na konte iba 10 zápasov, no s výbornou bilanciou 7 víťazstiev – 3 prehry. Všetko vyhral knokautom, takže jeho štýl bude divákov baviť, kdekoľvek sa ukáže.


Melvin van Suijdam (39) je nebezpečne pôsobiaci holandsky veterán, ktorý sa profi MMA venuje od roku 2010. Je to skvelý grappler aj kickboxer, takže ho nedokáže prekvapiť takmer nič. Má už na konte niekoľko úspechov a skúsenosti z organizácií ako WFL, LFL, Brave, SFC a pod.

Holanďanova bilancia v kariére profesionálneho bojovníka je 11 výhier – 6 prehier. Rodák z mesta Almere je vyzicky taker identicky stavaný ako Úškrt. Môžeme teda očakávať veľmi tvrdý a vyrovnaný boj. Kto je v ňom favoritom?

Náš TIP: Radovan Úškrt zvíťazí (kurz 1,70sipka Stavte si v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: ÚŠKRT vs. VAN SUIJDAM
ÚŠKRT 1 (1,70) ⭐ VAN SUIJDAM 2 (2,03)

Podľa bookmakerov v stávkovej kancelárie je miernym favoritom Úškrt. A rovnaký názor majú aj tipéri, až 80 % vsádza peniaze na víťazstvo Slováka. Má skúsenosti z ťažších zápasov, no bude si musieť poradiť s obranou pri pokusoch Van Suijdama o takedowny. Na druhej strane môžeme vidieť aj celkom slušnú kickboxerskú prestrelku. Úškrt je však lepším knokauterom.

Sledujte Oktagon 40, Tipsport GameChanger (Úškrt vs. Van Suijdam) NAŽIVO - livestream online, priamy prenos, PPV

Turnaj Oktagon 40 v Ostrave budete môcť sledovať naživo opäť prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) streamu na známej platforme Oktagon.TV. Prístup si môžete v predpredaji zakúpiť už za 10,99 EUR.

Keďže ide o projekt Tipsportu, všetky zápasy budú zároveň vysielané aj prostredníctvom livestreamu zadarmo na TV Tipsport. Sledovať ich takto môžu všetci registrovaní zákazníci tejto stávkovej kancelárie, ktorí v priebehu predchádzajúcich 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete tu a teraz ako nový zákazník sipka okrem livestreamov zadarmo okamžite a bez podmienok na prvých 7 dní dostanete aj vstupný bonus k vášmu prvému vkladu až do výšky 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...