Oktagon 40: Pirát vs. Lohoré (GameChanger) - info a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jubilejný 40. galavečer organizácie Oktagon MMA bude v Ostrave zároveň prvým kolom veľkého pyramídového turnaja Tipsport GameChanger o 1 milión eur. Pripravte sa na parádne zápasy.

INFORMÁCIE – VÝSLEDKY
SAMUEL KRIŠTOFIČ vs. ALEX LOHORÉ
VSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon 40: Pirát vs. Lohoré (GameChanger) - info a kurzy Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 40: 9,8/10

  • Dátum a čas: 4. marec 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: Ostravar Aréna, Ostrava
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Obaja Slováci vypadli, Kozma, Jungwirth a Veličković pokračujú

Po prvom kole pyramídy Tipsport GameChanger na turnaji Oktagon 40 v Ostrave už v boji o lukratívnu odmenu skončili obaja Slováci.

Samuel Krištofič v zdrvujúcej bitke s Francúzom Alexom Lohorém ustál aj to, čo by iných odrovnalo, nezvdával sa, no nemal najmenšiu šancu. Po troch kolách prehral na body a Lohoré sa tešil zaslúžene.

Podobne dopadol Radovan Úškrt, ktorého zápas s Holanďanom Melvinom van Suijdamom bol možno o niečo viac vyrovnaný, no aj tento slovenský zástupca ťahal za kratší koniec a prehral na body.

Na mále mal aj najväčší favorit celého turnaja český fighter David Kozma. Poliak Lukasz Siwiec ho v treťom kole zovrel do "rear-naked choke", z ktorého sa "Ružový Panter" takmer nedostal. Kozma napokon vyhral na body iba veľmi tesne, keď jeden z rozhodcov pripísal výhru Poliakovi.

O prvé prekvapenie večera sa postaral Nemec Marcel Mohamed Grabinski, ktorý knokautoval Maďara Máté Kertésza už v prvom kole. Druhý šok priniesla prehral Leandra Silvu s Grékom Andreasom Michailidisom, ktorý mal v troch kolách jasnú bodovú prevahu.

Ďalšími postupujúcimi sa stali podľa očakávaní Christian Jungwirth a Bojan Veličković. V rezervnom zápase uspel Matúš Juráček a v súboji mimo pyramídy sa zrodilo víťazstvo Jaroslava Pokorného.

Kompletné výsledky prvého kola Tipsport GameChanger nájdete TU sipka

Oktagon 40: Ostrava - informácie, dátum a miesto

Turnaj Oktagon 40 v ostravskej Ostravar Aréne je na programe tradične v sobotu 4. marca 2023 so začiatkom od 18:00 hod. Nebude to však galavečer ako každý iný. Pôjde o totiž o pilotný diel výnimočného projektu pre rok 2023 s názvom Tipsport GameChanger. V prvom kole pyramídového turnaja o miliónovú odmenu sa prvý marcový víkend predstaví 16 hviezdnych bojovníkov. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon 40 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 40: TIPSPORT GAMECHANGER
🥊️ Podujatie: 1. kolo pyramídového turnaja
🗓️ Dátum a čas: 4. marec 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, Česká rep.
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 40: Ostrava - Tipsport GameChanger, fight card, program, zápasy (výsledky)

Na karte zápasov prvého, osemfinálového, kola Oktagon GameChanger nájdeme bojovníkov z rôznych krajín. Ide o prominentné mená, ktoré sa radia k najlepším v Európe.

Z domácej scény sa predstavia borci ako David Kozma, Samuel Krištofič, Alex Lohoré, Máté Kertész, Bojan Veličković či Leandro Silva, ktorí v Oktagon MMA pôsobia už dlhodobo.

Kompletný prehľad všetkých bojovníkov, zápasov a po skončení turnaja aj výsledky, nájdete v nasledujúcej tabuľke:

TIPSPORT GAMECHANGER
OKTAGON 40 - FIGHT CARD, ZÁPASY, BOJOVNÍCI (VÝSLEDKY)

Main card
Welterweight David Kozma (BODY) 3(5:00) Lukasz Siwiec
Welterweight Samuel Krištofič 3(5:00) Alex Lohoré (BODY)
Welterweight Christian Jungwirth (BODY) 3(5:00) Tato Primera
Welterweight Louis Glismann (BODY) 3(5:00) Amiran Gogoladze
Welterweight Leandro Silva 3(5:00) Andreas Michailidis (BODY)
Welterweight Jan Široký 2(3:09) Jaroslav Pokorný (TKO)
Prelims
Welterweight Máté Kertész 1(2:50) Marcel Mohamed Grabinski (KO)
Welterweight Bojan Veličković (SUB) 1(1:56) Ion Surdu
Welterweight Radovan Úškrt 3(5:00) Melvin Van Suijdam (BODY)
Free Prelims (Reserve fight)
Welterweight Matúš Juráček (BODY) 3(5:00) Ioannis Palaiologos

Oktagon 40: Samuel Krištofič vs. Alex Lohoré - analýza, kurzy, stávky a tip

Slovenské farby bude na ceste za lukratívnou odmenou hájiť bývalý šampión strednej váhy Samuel Krištofič (33). "Pirát" patrí medzi našich najlepších i najzaujímavejších zápasníkov, a tak do tohto projektu výborne pasuje. Má dokonca aj slušné šance, no nechceme nič predbiehať, pretože hneď na úvod ho čaká veľmi ťažká prekážka.

Bratislavčan, ktorý trénuje v trnavskom Spartakus Fight Gyme, má v profi kariére bilanciou 16 výhier – 4 prehry. Veľmi komplexný borec s atraktívnym bojovým štýlom ešte nikdy neprehral zápas pred limitom, iba na body. Na konte má už skalpy Marcina Naruszczku, Al Matavaa, Mateusza Strzelczyka či naposledy Zdeňka Polívku. V tých veľkých zápasoch s Patrikom Kinclom či Davidom Kozmom však prehral.


Tentokrát ho otestuje nebezpečný Francúz Alex Lohoré (33), ďalšia známa tvár z Oktagonu. Húževnatý bojovník, ktorý sa v klietke nikdy nevzdáva a má vysoké ambície, doteraz nastúpil na 30 profesionálnych MMA zápasov s bilanciou 22 výhier – 8 prehier. Aj keď väčšinu zápasov vyhral knokautom, je veľmi šikovný aj na zemi.

Lohoré v Oktagone často "rúbal vysoko", no v kľúčových momentoch zatiaľ neobstál celkom dobre. Takto prehral s Karlosom Vémolom, Leandrom Silvom i Patrikom Kinclom. Je to však borec, ktorý má rád ťažké zápasy a veľké výzvy.

Náš TIP: Alex Lohoré zvíťazí (kurz 1,55sipka Stavte si v Tipsporte!

KURZY TIPSPORT: LOHORÉ vs. KRIŠTOFIČ
LOHORÉ 1 (1,55) ⭐ KRIŠTOFIČ 2 (2,29)

V kurzovej ponuke Tipsportu je favoritom Alex Lohoré, ktorý má "jednotku" a doposiaľ si naňho vsadilo asi 70 % stávkujúcich. My očakávame veľmi vyrovnaný zápas, ktorý bude boľavý a krvavý pre oboch borcov. Je ťažké si predstaviť, že by Krištofič mohol prehrať prvýkrát pred limitom, ale v tomto prípade je to možné. Tipujeme jednotku – víťazstvo Lohorého.

Oktagon 40: Ostrava (Ostrava Aréna) - vstupenky, lístky, online predaj a ceny

Ak tieto hviezdne zápasy, v ktorých pôjde o tak veľa, chcete vidieť na vlastné oči a zažiť elektrizujúcu atmosféru v Ostravar Aréne na vlastnej koži, ešte stále si môžete kúpiť vaše vstupenky. Lístky sú v predaji online v sieti ticketportal.cz od 490 Kč (20,50 eur), no upozorňujeme na to, že sa veľmi rýchlo míňajú. Takže neváhajte dlho.

Ako a kde sledovať NAŽIVO Oktagon 40 (Ostrava) - PPV priamy prenos a livestream zadarmo

Pre tých, ktorí radšej zostanú doma, bude, samozrejme, opäť k dispozícii vysoko kvalitný Full HD prenos z celého podujatia vrátane sprievodného programe a rozhovoru cez PPV (pay-per-view) platformu Oktagon.TV. Za 13,99 eur tak získate prístup k bojovému galavečeru, aký tu ešte nebol.

Keďže ide aj o projekt stávkovej kancelárie Tipsport, online livestream by sa mal opäť objaviť aj v ponuke TV Tipsport. To znamená, že všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipujú aspoň 1,20 eur, môžu celý turnaj sledovať celkom zadarmo.

Ak sa v Tipsporte tu a teraz zaregistrujte ako nový zákazník sipka čaká na vás okrem prístupu ku športovým prenosom aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 eur. Vďaka tomu si môžete vsadiť na MMA i akékoľvek iné športy aj v live stávkach v podstate i zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční galavečer Oktagon 40?

Galavečer Oktagon 40 sa uskutoční v Ostrave, konkrétne v známej Ostravar Aréne v sobotu 4. marca 2023. Celé podujatie odštartuje podvečer od 18:00 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať na turnaji Oktagon 40?

Slovenský bojovník Samuel Krištofič, česká hviezda David Kozma, nemecký fighter Christian Jungwirth, legionári z Oktagonu Leandro Silva, Alex Lohoré, Máté Kertész, Bojan Veličković a mnoho ďalších. Obsadenie turnaja Oktagon 40 v pyramíde je mimoriadne kvalitné. Kompletný prehľad bojovníkov a zápasov nájdete TU sipka

3️⃣ Ako sledovať Oktagon 40 naživo?

Turnaj Oktagon 40 môžete v Ostrave zažiť na vlastnej koži alebo si ho pozrieť v pohodlí domova prostredníctvom online vysielania. Možností je viac. Návod, ako a kde nájdete livestream, si prečítajte v tomto článku sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

David Kozma vs. Lukasz Siwiec (Oktagon 40)

Oktagon 40 (GameChanger): Kozma vs. Siwiec - analýza a kurzy

Jedným z hlavných zápasov na turnaji Oktagon 40 v rámci prvého kola Tipsport GameChanger🏅 bude aj tento súboj.

Radovan Úškrt vs. Melvin van Suijdam (Oktagon 40)

Oktagon 40 (GameChanger): Úškrt vs. Van Suijdam - kurzy a tip

Na prvom turnaji Tipsport GameChanger✨ v rámci galavečera Oktagon 40 v Ostrave sa predstaví aj slovenský fighter Radovan Úškrt. Má šancu...