Oktagon 40 (GameChanger): Kozma vs. Siwiec - analýza a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jedným z hlavných zápasov na turnaji Oktagon 40 v rámci prvého kola Tipsport GameChanger bude aj súboj Davida Kozmu a Lukasza Siwieca. Prečítajte si našu analýzu, pozrite si kurzy a tipujte.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

David Kozma vs. Lukasz Siwiec (Oktagon 40) Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Kozma zvládol ťažký zápas a postúpil

David Kozma mal ako najväčší favorit na celkové víťazstvo v Tipsport GameChanger veľké problémy už v úvodnom kole pyramídy na Oktagon 40. Od začiatku zápasu s Poliakom Lukaszom Siwiecom síce mal prevahu, no v druhom kole dostal pár tvrdých úderov a v treťom ho súper takmer utiahol do "read-naked choke". Český "Ružový Panter" našťastie unikol a napokon sa tešil z víťazstva na body, i keď iba po "split decision".

Oktagon 40: GameChanger - informácie, termín, miesto (kedy a kde)

Už túto sobotu 4. marca 2023 (18:00 hod) v ostravskej Ostravar Aréne na galavečera Oktagon 40 odštartuje lukratívny pyramídový turnaj Tipsport GameChanger, ktorý v Európe nemá obdobu. Bojuje sa o celkovú odmenu 1 milión eur. Kliknite sem, tipujte a sledujte Tipsport GameChanger NAŽIVO!

Sledujte Oktagon 40: Tipsport GameChanger naživo!

A na čo sa môžete v Ostrave tešiť? Na najväčšie hviezdy česko-slovenskej scény, tých najlepších legionárov z Oktagonu a nových vyzývateľov z celej Európy, ktorí sa pokúsia vyšplhať v tomto veľkom turnaji čo najvyššie. Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 40 sipka

Oktagon 40: David Kozma vs. Lukasz Siwiec - analýza, kurzy a tip

"Ružový panter" David Kozma (30) patrí medzi najvýraznejšie osobnosti česko-slovenskej MMA scény. Bývalý šampión welterovej váhy Oktagon MMA s vynikajúcou profi bilanciou 30 víťazstiev – 12 prehier je tak aj jedným z hlavných favoritov na celkový triumf v miliónovom turnaji Tipsport GameChanger. Najprv však bude musieť zdolať prvú prekážku.

Skvelý grappler s výbornými kickboxerskými zručnosťami a najmä obrovským srdcom a odolnosťou voči bolesti i zraneniam má za sebou pomerne čerstvú decembrovú prehru s Kaikom Britom, ktorý ho po štyroch rokoch obral o titul v Oktagone. Predtým však Kozma porazil takých borcov ako Petr Kníže, Bojan Veličković, Leandro Silva, Máté Kertész, Samuel Krištofič či Gábor Boráros. A medzitým si vyskúšal aj tvrdú ruskú RCC.

Poliak Lukasz Siwiec (31) nemá na profesionálnej scéne zmiešaných bojových umení toľko skúseností, bilancia hovorí 8 výhier – 1 prehra, čo nie je zlé. No na amatérskej úrovni sa môže pýšiť ešte lepšími číslami: 23 výhier – 3 prehry. Je pritom majstrom sveta IMMAF aj šampiónom organizácie Babilon MMA. Teraz sa však zrejme prihlásil do najväčšej výzvy v kariére.

Rodák z mesta Radom je predovšetkým grapplerom a wrestlerom. Má výborné zvládnuté jiu-jitsu, takže na zemi a v klinči je to takmer neprekonateľný bojovník. Jeho slabina však môže byť v postoji, keďže na profi úrovni zatiaľ nemá za sebou dostatočne veľa kvalitných súperov, ktorí by ho preverili po tejto stránke. Avšak môže nás všetkých aj prekvapiť.

Náš TIP: David Kozma zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: KOZMA vs. SIWIEC
KOZMA 1 (1,15) ⭐ SIWIEC 2 (4,73)

Podľa základných kurzov je vysokým favoritom Kozma a je to, samozrejme, logické. V Tipsporte mu verí 98 % stávkujúcich. Vsadiť si jednotku rozhodne odporúčame. No pri pohľade na oboch borcov a ich štýl, máme pre odvážnych ešte jeden tip. Zápas by sa mohol skončiť submisiou. Obaja sú na zemi veľmi silní, Siwiec sa navyše možno bude chcieť vyhnúť Kozmovým pästiam práve snahou o takedowny. S kurzom 5,00 sa možno aj oplatí zariskovať.

ZÁPAS SA SKONČÍ NA SUBMISSION
ÁNO (5,00) ⭐ NIE (1,13)

Ako sledovať naživo Tipsport GameChanger: Kozma vs. Siwiec (Oktagon 40, Ostrava) - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV online

Galavečer Oktagon 40 v Ostrave si v sobotu 4. marca rozhodne nechcete nechať ujsť. Ide predsa o prvé kolo hviezdnej miliónovej pyramídy Tipsport GameChanger. Kto prehrá, končí. Oficiálne Full HD stream bude opäť vysielať známa PPV (pay-per-view) platforma Oktagon.TV. Zakúpiť si ho môžete už za 10,99 EUR.

Livestreamy z jednotlivých zápasov však môžete sledovať zadarmo aj na prostredníctvom TV Tipsport. Platí to pre všetkých registrovaných zákazníkov Tipsportu, ktorí v priebehu 30 dní pred turnajom pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz sipka ako nový zákazník získate okrem prístupu ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagon 40 na prvých sedem dní zadarmo a bez akýchkoľvek ďalších podmienok aj vstupný bonus 20 EUR k vášmu prvému vkladu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Radovan Úškrt vs. Melvin van Suijdam (Oktagon 40)

Oktagon 40 (GameChanger): Úškrt vs. Van Suijdam - kurzy a tip

Na prvom turnaji Tipsport GameChanger✨ v rámci galavečera Oktagon 40 v Ostrave sa predstaví aj slovenský fighter Radovan Úškrt. Má šancu...

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.