Ako sledovať Oktagon 32 naživo - livestream online

Posledný víkend pred Veľkou nocou bude aj v znamení ostravského turnaja Oktagon 32 so špeciálnym titulovým zápasom vo welterovej váhe David Kozma vs. Petr Kníže. Kde a ako ho uvidíte naživo?

David Kozma vs. Petr Kníže Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže - informácie, dátum a miesto

V ostravskej Ostravar Aréne to bude cez víkend poriadne vrieť. Promotéri dali totiž na Oktagon 32 dokopy mimoriadne tvrdé zápasy. V hlavných úlohách budú obhajujúci šampión David Kozma a jeho vyzývateľ Petr Kníže, ale to nie je všetko. V sobotu 9. apríla 2022 od 18:00 hod nás čaká nabitá fight card. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 32 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

David "Pink Panther" Kozma bude obhajovať titul už piatykrát. Opasok mu nedokázali zobrať Krištofič, Kertész, Silva ani Veličkovič. Per "Monster" Kníže ho však už v minulosti porazil. Ako to dopadne tentokrát? Všetky dôležité informácie o turnaji Oktagon 32, našu analýzu aj tip na výsledok titulového zápasu nájdete v tomto článku.

Oktagon 32 naživo - livestream online na TV Tipsport

I keď aj tento galavečer budete môcť opäť sledovať prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport v podstate celkom zadarmo, je tu jedna dôležitá zmena. TV Tipsport prinesie vo svojom živom prenose tentokrát iba zápasy Prelmis. Nebude to však žiadna nuda, uvidíte Christiana Jungwirtha s Mateuszom Strzelczykom, Filipa Maceka a dokonca i Kamila Mindu.

Pravidlá a podmienky sa nemenia. Musíte byť iba registrovaným zákazníkom, pretipovať za uplynulých 30 dní aspoň 1,20 € a prístup k športovým streamom máte otvorený. Ak sa zaregistrujete teraz, dostanete livestreamy okamžite na prvých sedem dní a tiež vstupný bonus 20 €.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Ako sledovať celý živý prenos Oktagon 32? PPV na Oktagon.TV

Aby ste mohli vidieť kompletnú fight card vrátane najzaujímavejších zápasov na hlavnej karte, musíte si tentokrát zaplatiť PPV (pay-per-view) prístup na oficiálnom webe Oktagon.TV. Jeho cena je v predpredaji 10,99 €. Mesačné predplatné však stojí iba 5,99 €. Organizátori sa rozhodli vyskúšať túto stratégiu prvýkrát. Obsadenie aj atraktivitu zápasov majú v Ostrave na celkom slušnej úrovni.

Oktagon 32 Free Prelims: Chochlíková vs. Pajuelo - free fight, zápas zadarmo

Čo sa však nemení, je už zaužívaný Free Prelims zápas. Tentokrát budú turnaj otvárať ženy a nebude to hocijaké stretnutia. Predstaví sa v ňom totiž slovenská hviezda Monika Chochlíková, ktorá si zmenia sily s Peruánčankou Alessandrou Pajuelo. Tento súboj tak bude vysielanýn celkom zadarmo pre každéhom prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

David Kozma (Oktagon MMA)

David Kozma – Ružový Panter v klietke MMA

Bývalý šampión welterovej váhy organizácie Oktagon MMA má na domácej scéne mimoriadne skvelú bilanciu✨

Petr Kníže pri svojom prvom víťazstve v Oktagone.

Petr "Monster" Kníže - kariéra českej legendy MMA

Legenda, veterán, tréner, bojovník a ašpirant na titul v jednom. To je český fighter Petr Kníže ⏩ Prečítajte si jeho životný príbeh.