Ako sledovať Oktagon 26: Štvanice - livestream a program

Očakávaný galavečer Oktagon 26: Štvanice sa uskutoční už túto sobotu 24. júla pod holým nebom na Vltave. Tribúny budú konečne plné, ale sledovať ho môžete aj prostredníctvom priameho prenosu.

Oktagon štúdio Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 26: Štvanice, Pirát vs. Naruszczka - livestream, priamy prenos, PPV

Turnaj Oktagon 26 sa uskutoční v sobotu 24. júla 2021 o 19:00 hod. Miestom konania je tenisový otvorený štadión na pražskom ostrove Štvanice, prebiehať teda bude pod holým nebom a konečne pred zaplnenými tribúbami. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 26 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Podujatie budete môcť opäť sledovať naživo na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí, ak budete registrovaným zákazníkom, budete mať podaný tiket a na TV Tipsport môžete sledovať livestream zo všetkých zápasov turnaja celkom zadarmo. A tak pri sledovaní jednotlivých súbojov môžete využiť aj širokú ponuku live stávok od Tipsportu.

Priamy prenos z Oktagon 26 ani tentokrát nebude v televízii. Využiť však môžete aj oficiálny livestream na Oktagon.TV, ktorý si zakúpite prostredníctvom PPV (pay-per-view).

Kvalitný full HD prenos je v predpredaji za 9,99 eur, v deň konania galavečera je dostupný za 12,99 eur. Plnohodnotne vám to vynahradí televíziu a navyše takto finančne podporíte priamo organizáciu Oktagon MMA.

Oktagon 26: Štvanice, Krištofič vs. Naruszczka - fight card, program, zápasy

Hlavným zápasom turnaja bude súboj Samuela Krištofiča s Marcinom Naruszczkom, v ktorom pôjde o dočasný titul v strednej váhe. Poliak sa mal pôvodne stretnúť v riadnom titulovom zápase s Karlosom Vémolom, ten však kvôli pretrvávajúcim problémom s ramenom odstúpil zhruba dva týždne pred turnajom.

Na karte zápasov je však po dlhom čase aj ďalší duel Miloša Petráška, tentokrát s Vladom Neferanovičom. Uvidíme to najlepšie z česko-slovenskej ženskej MMA v podaní Lucie Szabovej, Lucie Pudilovej či Terezy Bledej. A ďalšie zaujímavé zápasy.

OKTAGON 26: ŠTVANICE - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Hlavná karta
Stredná váha Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka
Bantamová váha Lucie Pudilová vs. Talita Bernardo
Welterová váha Matúš Juráček vs. Tato Primera
Bantamová váha Lucia Szabová vs. Cornelia Holm
Poloťažká váha
Miloš Petrášek
vs. Vlado Neferanović
Prelims
Bantamová váha Janne Elonen-Kulmala vs. Farid Basharat
Mušia váha Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala
Welterová váha Felix Klinkhammer vs. Anatoliy Tarasenko
Slamová váha
Magda Šormová
vs. Chiara Penco
Stredná váha Ondřej Raška vs. Daniel Brunclík
Perová váha
Peter Gabal
vs. Dawid Kareta
Poloťažká váha Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

oktagon-26-kritofi-vs-naruszczka.jpg

Oktagon 26: Krištofič vs. Naruszczka - informácie a fight card

Dlhoočakávaný turnaj Oktagon 26: Štvanice má veľkú zmenu v hlavnom zápase. Zraneného Karlosa Vémolu nahradí v titulovom zápase s Marcinom...

Lucia Szabová - Oktagon MMA

Oktagon 26: Lucia Szabová vs. Cornelia Holm - kurzy a tip

Na veľkolepom galavečere Oktagon 26, ktorý sa bude konať 24. júla pod holým nebom na pražskom ostrove Štvanice, sa opäť predstaví aj...

petrasek-a-neferanovic-oktagon-26.jpg

Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič - analýza a tip

Štvanice 24. júla na galavečere Oktagon 26 pod holým nebom konečne opäť uvidí aj obľúbeného českého fightera Miloša Petráška 👊💥 Nastúpi...