Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič - analýza a tip

Štvanice 24. júla na galavečere Oktagon 26 pod holým nebom konečne opäť uvidí aj obľúbeného českého fightera Miloša Petráška. Nastúpi proti Chorvátovi Vladovi Neferanovičovi.

petrasek-a-neferanovic-oktagon-26.jpg Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič - informácie, kurzy a tip

Očakávaný turnaj Oktagon 26: Štvanice s hlavným zápasom v strednej váhe Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka sa uskutoční uprostred leta 24. júla 2021. Zaujímavý však bude aj hlavný predzápas Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič, ktorý si českí fanúšikovia doslova vypýtali. Tipnite si na víťazov a sledujte turnaj Oktagon 26: Štvanice naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Príbeh a kariéra Miloša Petráška sú plné zvratov a zlomov. O ďalší sa chce obľúbený český bojovník pokúsiť na Vltave. Ťahá totiž nepríjemnú sériu troch prehier, ktorú je potrebné prerušiť a vrátiť sa späť do hry. "Meloun" si dal takmer dvojročnú pauzu od zápasenia, aby sa najmä psychicky a stopercentne zvíťazil.

S bilanciou 11 výhier - 6 prehier je vysokým papierovým favoritom, o čom sa nedá diskutovať, pretože má skutočne všetky kvalitatívne aj štatistické predpoklady, aby chorvátskeho borca v tomto súboji poloťažkej váhy porazil.

Vlado Neferanovič taktiež nemá za sebou najlepšie obdobie. Prehral dva zápasy za sebou a prijal ponuku na prvý zápas v organizácii Oktagon MMA, čo však nebude jednoduchá robota. Chorvát s bilanciou 6 výhier a 6 prehier totiž bude stáť proti vynikajúcemu grapplerovi a strikerovi. Petrášek ukončuje zápasy väčšinou predčasne a má kvalitnejšie skúsenosti.

TIP: Miloš Petrášek zvíťazí s kurzom 1,10 sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Miloša Petráška.

Nielen na základe kurzov, ale aj podľa všetkých predpokladov a názorov odborníkov Petrášek tento zápas ovládne. Kurz je taký nízky, že to síce nebude žiadne terno, ale nič iné sa očakávať nedá. Víťazstvo Neferanoviča by bolo veľkým prekvapením a pre Melouna až existenčným sklamaním. Je to takmer vylúčené. Český fighter by to mohol ukončiť v submisii.

Ake sledovať Oktagon 26: Štvanice - livestream, priamy prenos, PPV

Veľkolepý galavečer Oktagon 26 na pražskom ostrove Štvanice, ktorý sa na Vltave uskutoční pod holým nebom a konečne aj pred vypredaným publikom, budeme môcť tradične sledovať aj prostredníctvom livestreamu na na TV Tipsport. Zaujať vás pritom môže aj veľká ponuka live stávok na webe stávkovej kancelárie Tipsport.

Kvalitný HD prenos s plnohodnotým obrazom a zvukom si môžete predplatiť cez PPV (pay-per-view) na oficiálne platforme Oktagon.TV. V predpredaji je cena 9,99 eur, ak by ste to nestihli vopred, ešte stále si to môžete kúpiť aj na poslednú chvíľu, avšak v deň konania turnaja si zaplatíte už 12,99 eur.

Promotéri Oktagonu nám pravdepodobne opäť pripravia aj zápas zadarmo, ktorý bude vysielané ako priamy prenos na Facebooku a YouTube kanáli organizácie. Ktorá dvojica sa napokon predstaví v rámci free fight, je zatiaľ neznáme.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Lucie Pudilová - Oktagon MMA

Oktagon 26: Lucie Pudilová vs. Talita Bernardo - tip na zápas

Hviezda českej ženskej MMA Lucie Pudilová sa na veľkolepom turnaji Oktagon 26 na Štvanici 24. júla opäť postaví do klietky. Jej súperkou...

Lucia Szabová - Oktagon MMA

Oktagon 26: Lucia Szabová vs. Cornelia Holm - kurzy a tip

Na veľkolepom galavečere Oktagon 26, ktorý sa bude konať 24. júla pod holým nebom na pražskom ostrove Štvanice, sa opäť predstaví aj...