Oktagon 26: Krištofič vs. Naruszczka - informácie a fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dlhoočakávaný turnaj Oktagon 26: Štvanice má veľkú zmenu v hlavnom zápase. Zraneného Karlosa Vémolu nahradí v titulovom zápase s Marcinom Naruszczkom slovenský bojovník Samuel Krištofič.

INFORMÁCIE - DOČASNÝ TITUL - KURZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

oktagon-26-kritofi-vs-naruszczka.jpg Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 26: 9,5/10

  • Dátum a miesto: 24. júla 2021, Praha, Štvanice
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 26 - výsledky: Pirát získal dočasný titul, Naruszczka chce odvetu

Hlavný zápas večer na Štvanici sa po piatich kolách skončil tesným víťazstvom na body pre slovenského fightera Samuela "Piráta" Krištofiča. Poľský súper Marcin Naruszczka však po zápase zúril na jedného z rozhodcov, ktorý mu podľa neho neprávom vzal body. Poliak tvrdí, že Krištofič nič neukázal, rozhodnutie je nespravodlivé a žiada čo najskôr odvetný zápas.

V hlavnom predzápase večera sa zrodila prekvapujúca prehra domácej Lucie Pudilovej, ktorá Brazílčanke Talite Bernardo podľahla na body.

Takmer všetky zápasy tohto večera museli rozhodovať arbitri. Rovnako to bolo aj v súboji Matúša Juráčka s Tatom Primerom, kedy vyhral na body Čech. Talentovaná Slovenka Lucia Szabová zdolala na body Švédku Corneliu Holmovú vo "Výkone večera".

Veľký ohlas zožal návrat obľúbeného Miloša Petráška. "Meloun" stál proti Chorvátovi Vladovi Neferenovičovi a víťazstvo potreboval ako soľ. Napokon to zvládol za tri minúty, keď súperovi nasadil kimuru a bolo vymaľované.

Afgánec Farid Basharat porazil Fína Janneho Elonen-Kulmalu po trochu zaujímavom závere škrtením v submisii. Tereza Bledá nasadila Brazílčanke Edne Oliveira Alaja armbar už v prvom kole. Sekundu pred koncom prvého kola dokázala uškrtiť taliansku súperku Chiaru Penco aj Magda Šormová.

Medzinárodný súboj Nemca Felixa Klinkhammera s Ukrajincom Anatolijom Tarasenkom sa skončil na body v prospech prvého menovaného. Ondřej Raška zdolal Daniela Brunclíka na body, rovnako ako si Dawid Kareta poradil s Petrom Gabalom.

Jediný knokaut, presnejšie technický knokaut sme mohli vidieť v otváracom zápase turnaja, keď Daniel Škvor ukončil Ukrajinca Ilju Lupinova už po minúte a pol.

Oktagon 26: Štvanice - informácie, dátum a miesto

Galavečer Oktagon 26 sa koná v sobotu 24. júla 2021 od 19:00 hod pod holým nebom na pražskom ostrove Štvanice. Pôjde o veľkolepú letnú MMA show, ktorá ponúka nabitú kartu zápasov a hlavný zápas o dočasný titul strednej váhy medzi poľským borcom Marcinom Naruszczkom a slovenským "Pirátom" Samuelom Krištofičom. Kliknite sem, stavte si na víťazov a sledujte Oktagon 26 naživo!

Samozrejme, v hlavnom zápase na Štvanici mal pôvodne proti Naruszczkovi nastúpiť Karlos Vémola, ktorý chcel po strate opasku kvôli nesplneniu váhového limitu pred marcovým zápasom s Milanom Ďatelinkom získať titul šampióna späť. Český "Terminátor" však dva týždne pred turnajom kvôli zraneniu odstúpil.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 26: Naruszczka vs. Pirát - súboj o dočasný titul

Promotéri tak museli rýchlo riešiť neľahkú situáciu a rozhodli sa pre trochu neštandardný krok. Na Štvanici sa bude stále bojovať o titul, víťaz zápasu sa stane dočasným šampiónom strednej váhy, avšak titul bude musieť potvrdiť v ďalšom zápase pravdepodobne proti doliečenému Karlosovi Vémolovi.

V súvislosti s tým vznikla veľká polemika, či išlo o správne rozhodnutie, keďže na základe bežných pravidiel v MMA by sa napriek absencii Vémolu malo stále bojovať o plnohodnotný titul. Marcin Naruszczka totiž mal 24. júla súperiť o opasok riadneho šampióna strednej váhy.

Toto rozhodnutie však stále necháva otvorenú šancu pre Karlosa Vémolu, ktorý mal v minulosti bojovať aj proti Samuelovi Krištofičovi. Napriek tomu, že si tento česko-slovenský súboj želalo mnoho fanúšikov, napokon z neho zišlo. Ak však "Pirát" na Štvanici zvíťazí, zrejme sa predsa postaví "Terminátorovi".

Oktagon 26: Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka - analýza, kurzy a tip

Pozrime sa teda na to, ako vyzerajú šance slovenského borca pri jeho nečakanom súboji o titul v strednej váhe Oktagon MMA. Nie je to márne, ale nebude to mať ľahké.

Tridsaťjedenročný zverenec legendárneho Attilu Végha nastúpi na druhý turnaj organizácie v rade. Bojoval aj na podujatí Oktagon 25, kde celkom s prehľadom porazil na body Al Matavaa. Bolo to jeho štvrté víťazstvo v radea ukázal v ňom výbornú formu.

Samuel "Pirát" Krištofič je komplexný bojovník, ktorý dokáže víťaziť prakticky akýmkoľvek spôsobom. Po búrlivej mladosti je dnes zároveň mentálne a takticky vyspelým profesionálom, ktorý sa pripravuje veľmi svedomito. Jeho aktuálna bilancia v profi MMA je 14 výhier (9 pred limitom) - 3 prehry.

Niekoľkonásobný šampión Marcin Naruszczka sa zatiaľ v rámci Oktagonu predstavil iba raz. V máji zdolal Erica Spicelyho po technickom knokaute v 2. kole. Má už 38 rokov a na konte 33 profesionálnych zápasov v MMA. Jeho bilancia je 22 výhier (11 pred limitom) - 9 prehier - 2 remízy.

Naruszczka je výborn postojár. Väčšinu zápasov vyhral po knokaute alebo na body, čo svedčí aj o jeho veľkej odolnosti a dobrej fyzickej pripravenosti.

TIP: Samuel Krištofič zvíťazí s kurzom 1,85 sipka Stavte si v Tipsporte

Samuel Krištofič zvíťazí.

Kurzy na oboch súperov sú vzácne vyrovnané a niet sa čomu čudovať. Krištofič a Naruszczka sa doteraz na seba nepripravovali, na reakciu mali iba dva týždne. Poliak má veľa skúseností, Slovák je však veľmi nepredvítateľný, čo by mu v tomto narýchlo dohodnutom súboji mohlo priniesť úspech.

Oktagon 26 - fight card, program zápasov a výsledky

Okrem hlavného titulového zápasu Naruszczka vs. Pirát je karta zápasov na Štvanici nabitá mnohými atraktívnymi aj očakávanými súbojmi. Predstaví sa niekoľko zaujímavých slovenských aj českých osobností.

Miloš Petrášek sa po dlhej dobe vráti do klietky, aby sa otriasol zo série neúspechov zoči-voči ďalšiemu zahraničnému súperovi Vladovi Neferanovičovi z Chorvátska.

V akcii uvidíme aj hviezdu českej ženskej MMA Lucie Pudilovú, ktorej sa tentokrát postaví Brazílčanka Talita Bernardo. Talentovaná Slovenka Lucia Szabová bude taktiež 24. júla bojovať proti zahraničnej súperke. Tou bude Švédka Cornelia Holm.

OKTAGON 26: ŠTVANICE - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Hlavná karta
Stredná váha Samuel Krištofič (na body) vs. Marcin Naruszczka
Bantamová váha Lucie Pudilová vs. Talita Bernardo (na body)
Welterová váha Matúš Juráček (na body) vs. Tato Primera
Bantamová váha Lucia Szabová (na body) vs. Cornelia Holm
Poloťažká váha Miloš Petrášek (submisia) vs. Vlado Neferanović
Prelims
Bantamová váha Janne Elonen-Kulmala vs. Farid Basharat (submisia)
Mušia váha Tereza Bledá (submisia) vs. Edna Oliveira Ajala
Welterová váha Felix Klinkhammer (na body) vs. Anatoliy Tarasenko
Slamová váha Magda Šormová (submisia) vs. Chiara Penco
Stredná váha Ondřej Raška (na body) vs. Daniel Brunclík
Perová váha Peter Gabal vs. Dawid Kareta (na body)
Poloťažká váha Daniel Škvor (TKO) vs. Ilya Lupinov

Oktagon 26: Summer Fest

V súvislosti s turnajom na Štvanici bude už od piatku 23. júla do soboty 24. júla prebiehať Oktagon Summer Fest. Súčasťou letného festivalu MMA bude už piatkové váženie bojovníkov, nebudú chýbať ani hudobné predstavenia Rytmusa, Marpa či Strapa a taktiež veľkoplošná obrazovka pre tých, ktorí sa v sobotu nezmestili na štadión.

Oktagon 26 online naživo na TV Tipsport

Ako sledovať Oktagon 26: Štvanice online - livestream, priamy prenos, PPV

Aj tento turnaj organizácie Oktagon MMA budete môcť sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Na to, aby ste na TV Tipsport mohli sledovať všetky zápasy Oktagon 26 zadarmo, stačí mať ako registrovaný zákazník vsadený tiket v hodnote minimálne 1,30 eur, na čo môžete ako nový zákazník využiť vstupný bonus. Potom popri sledovaní pokojne využite aj širokú ponuku live stávok.

Veľmi kvalitný HD prenos s plnohodnotným obrazom a zvukom si môžete predplatiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) na oficiálnej platforme Oktagon.TV. Cena je 9,99 eur, pričom v deň turnaja je o 3 eurá vyššia. Oplatí sa teda vybaviť to čo najskôr.

Priamy prenos v televízii ani tentokrát neuvidíme, organizátori však určite opäť vyberú tzv. "Free Fight", teda jeden zo zápasov, ktorý bude vysielaný zadarmo prostredníctvom YouTube a Facebooku Oktagon MMA.

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj Oktagon 26?

Očakávaný letný turnaj pod holým nebom Oktagon 26 sa uskutoční v sobotu 24. júla 2021 na pražskom ostrove Štvanice.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera Oktagon 26?

V hlavnom zápase napokon v boji o dočasný titul strednej váhy nastúpia Samuel "Pirát" Krištofič a Marcin Naruszczka.

3️⃣ Prečo bude na turnaji chýbať Karlos Vémola?

Karlos Vémola odstúpil dva týždne pred turnajom kvôli zraneniu. Nahradil ho preto Samuel Krištofič. Vémola však nastúpi v súboji o riadny titul šampióna strednej váhy proti víťazovi zápasu Pirát - Naruszczka.

4️⃣ Kde sa dá sledovať Oktagon 26 naživo?

Oktagon 26: Štvanice môžete sledovať naživo hneď niekoľkými spôsobmi. Návod, ako a kde nájdete livestream či priamy prenos z tohto galavečera nájdete tu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

petrasek-a-neferanovic-oktagon-26.jpg

Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič - analýza a tip

Štvanice 24. júla na galavečere Oktagon 26 pod holým nebom konečne opäť uvidí aj obľúbeného českého fightera Miloša Petráška 👊💥 Nastúpi...

Lucia Szabová - Oktagon MMA

Oktagon 26: Lucia Szabová vs. Cornelia Holm - kurzy a tip

Na veľkolepom galavečere Oktagon 26, ktorý sa bude konať 24. júla pod holým nebom na pražskom ostrove Štvanice, sa opäť predstaví aj...

Lucie Pudilová - Oktagon MMA

Oktagon 26: Lucie Pudilová vs. Talita Bernardo - tip na zápas

Hviezda českej ženskej MMA Lucie Pudilová sa na veľkolepom turnaji Oktagon 26 na Štvanici 24. júla opäť postaví do klietky. Jej súperkou...