KSW 84: Vojčák vs. Stošić – video, informácie, výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Až doteraz neporazeného slovenského obra Štefana Vojčáka pri debute v poľskej KSW dokázal knokautovať Srb Darko Stošić. Vyrovnaný zápas, v ktorom si prvé dve kolá dominanciou rozdelili obaja zápasníci rovným dielom, rozhodol jeden rýchly a presný pravý hák v treťom kole. Vojčák išiel po knokaute k zemi.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

KSW 84: Vojčák vs. Stošić – video, informácie, výsledok Foto: Pixabay

KSW 84 – informácie, dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Galavečer KSW 84 v poľskej Gdynii bude v prvom rade o titulovom zápase v ťažkej váhe medzi Philom De Friesom a Szymonom Bajorom. Ale v rámci heavyweight divízie sa na ňom premiérovo v predstaví aj Slovák Štefan Vojčák, ktorý bude čeliť srbskej hviezde Darkovi Stošićovi. To všetko a ešte viac v sobotu 15. júla 2023 od 19:00 hod. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte KSW 84 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 84: Darko Stošić vs. Štefan Vojčák (heavyweight) – analýza, prognóza, kurzy a tip

Bývalý juniorský srbský šampión v džude Darko Stošić (31) má už na konte už aj množstvo bohatých skúseností z profesionálnej MMA. Zmiešaným bojovým umeniam sa venuje od roku 2012. Vypracoval sa až na šampióna Final Fight Championship a potom dostal zmluvu v UFC.

V elitnej organizácii si však odkrútil iba štyri zápasy, pretože tri z nich prehral. Následne prišiel do KSW, kde sa mu darí podstatne viac. Po troch výhrach v rade vo februári 2022 dokonca bojoval o titul, no Phila De Friesa poraziť nedokázal, i keď vydržal až do piateho kola. Z Poľska si na začiatku tohto roka odskočil aj do Belehradu na jeden zápas v Brave CF proti Shamilovi Gazievovi,  ktorý však prehral po TKO už v prvom kole. Celkovo má Stošić na konte 17 výhier a 6 prehier. Patrí medzi výrazných postojárov.

Bratislavčan Štefan Vojčák (31) toľko skúseností zatiaľ na konte nemá. V profi MMA zatiaľ nastúpil v šiestich zápasoch, no môže sa pýšiť neporaziteľnosťou s bilanciou 6–0. Jeho plusom je, že okrem tvrdých rán je dobrý aj vo wrestlingu a grapplingu.

Nebezpečný fighter s prezývkou "Mutant" si vyskúšal zápasy v Oktagone, RFA, SBC, GMC a naposledy aj v organizácii UAE Warriors. Všetky, až na ten posledný, rozhodol už v prvom kole. Iba Sofiane Boukichou ho v Abu Dhabi potrápil viac, no v troch kolách ho porazil na body. Proti súperovi takých kvalít, ako je Stošić, však Vojčák zrejme ešte nikdy nestál.

Náš TIP: Stošić zvíťazí (kurz 1,50sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: STOŠIĆ vs. VOJČÁK
STOŠIĆ 1 (1,50) ⭐ Remíza X (45,00)
VOJČÁK 2 (2,45)

Papierovým favoritom je skúsenejší a ostrieľanejší Srb, čo nie je žiadnym prekvapením. Ak Vojčák zvolí správnu stratégiu, mohol by v zápase profitovať zo svojich komplexných zručností aj výraznej výškovej prevahy. Stošić je však atletický a svalnatý striker s dobrým backgroundom z džuda, ktorý v ťažkej váhe už stále proti rôznym prekážkam. A väčšinu z nich zvládol. Víťazstvo Slováka je nepravdepodobné. Bolo by to veľké prekvapenie. Každopádne si to v sobotu pozrite naživo!

KSW 84 NAŽIVO: Ako sledovať zápas Stošić vs. Vojčák – live stream zadarmo na Fortuna TV, priamy prenos na VOYO a PPV

Aj tento turnaj KSW 84 budete môcť sledovať tradične na streamovacej službe VOYO a tiež cez oficiálnu PPV platformu KSWTV.com. Lepšou možnosťou je však livestream zadarmo na Fortuna TV. Prístup k nemu majú všetci registrovaní zákazníci, ktorí si v priebehu siedmich dní pred podujatím vsadia aspoň jeden ľubovoľný tiket a zároveň budú mať na hráčskom konte zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník sipka okrem športových livestreamov zadarmo dostanete aj tri vstupné bonusy ako stávkový kredit 30 EUR, prvá stávka bez rizika 30 EUR a tiež 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Phil De Fries (KSW)

KSW 84: De Fries vs. Bajor o titul – info, zápasy, výsledky

Ďalší turnaj KSW s poradovým číslom 84 sa uskutočnil v meste Gdynia a priniesoltitulový zápas v ťažkej váhe.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC 🥊️ Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz.