Štefan Vojčák na KSW 84 NAŽIVO: livestream na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Štefan Vojčák je ďalším Slovákom, ktorý bude mať premiéru v poľskej KSW, a vy to môžete sledovať tento víkend naživo. Poradíme vám, kde nájdete livestream úplne zadarmo.

FORTUNA TVVOYOKSW TV

Štefan Vojčák na KSW 84 NAŽIVO: livestream na Fortuna TV Foto: Pixabay

KSW 84 - informácie, termín, dejisko (kedy a kde)

V sobotu 15. júla 2023 o 19:00 hod v Gdynia Aréne v rovnomennom poľskom meste Gdynia štartuje zaujímavý galavečer KSW 84. Turnaj má na programe okrem iného aj titulový zápas v ťažkej váhe medzi dlho neporazeným Angličanom Philom De Friesom a poľským vyzývateľom Szymonom Bajorom. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 83 LIVE na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem dvoch hlavných hrdinov, ktorých bitka bude vrcholom celého podujatia, sa v Gdynii môžeme tešiť aj na debut slovenského fightera v ťažkej váhe Štefana Vojčáka. Ten si zmeria sily s ostrieľaným Srbom Darkom Stošićom.

Návod, ako sledovať KSW 84: Stošić vs. Vojčák zadarmo – LIVE stream online na Fortuna TV

Ak si chcete v sobotu spríjemniť letný víkendový večer kvalitnou európskou MMA so slovenskou účasťou, máme pre tip. Stávková kancelária Fortuna exkluzívne vysiela všetky turnaje KSW pre svojich zákazníkov úplne zadarmo. Chcete sledovať livestream z KSW 84 na Fortuna TV? Stačí mať aktívny účet, aspoň jeden vsadený tiket za posledných sedem dní a aspoň pár centov na vašom hráčskom konte.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz sipka okrem športovým prenosov zadarmo získate aj skvelé vstupné bonusy. Každý nový zákazník po dokončení registračného procesu dostane stávku bez rizika až za 30 EUR a tiež možnosť získať 30 FREE spinov do online kasína. Po prvom vklade a jeho pretipovaní navyše môžete dostať stávkový kredit v hodnote ďalších 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Kde sledovať KSW 84 naživo – priamy prenos online na VOYO

Medzi známych vysielateľov KSW na našom území patrí aj internetová televízia VOYO. Stále viac obľúbenejšia streamovacia služba, ktorá stojí iba 5,99 EUR mesačne, odvysiela, samozrejme, aj celý víkendový galavečer so Štefanom Vojčákom. Ak by ste to náhodou prešvihli, na VOYO si kedykoľvek neskôr pozriete aj kompletný záznam.

Pozrite si galavečer KSW 84 live – oficiálne PPV KSWTV

Poslednou možnosťou je oficiálne PPV (pay-per-view) poľskej organizácoe, ktoré možno poznáte ako platformu KSWTV.com. Sobotný 84. turnaj si pozriete už od 9,99 EUR. Aby ste sa na tento skvelý večer pripravili, pozrite si zatiaľ záznam z verejného váženia bojovníkov:

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Holly Holm (UFC)

UFC Fight Night: Holm vs. Bueno Silva – karta a výsledky

Tento víkend sa turnaj UFC Fight Night v Las Vegas niesol v znamení skvelého ženského zápasu medzi Holly Holm a jej brazílskou...

Oktagon 45: Štvanice

Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – fight card a výsledky

Rozlúčka na Štvanici! Galavečer Oktagon 45 bude posledným na pražskom ostrove. A bude to intenzívne. Pripravte sa na najväčšie hviezdy❗✨

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.