UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom Ignaciom Bahamondesom. Napriek tomu, že Slovák nebol favoritom, po parádnom výkone zvíťazil po troch kolách na body.

 

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Klein vs. Bahamondes – informácie, termín, miesto (kedy a kde)

Zápas Ľudovít Klein vs. Ignacio Bahamondes je súčasťou turnaja UFC on ESPN 50. Podujatie sa koná v noci z 5. na 6. augusta 2023 v Bridgerstone Aréne v Nashville. Súboj slovenského bojovníka je zatiaľ na fight card písaný pomerne vysoko, no finálnu podobu programu ešte nemáme potvrdenú. Zaregistrujte sa, stavte si na Lajoša Klein bez rizika a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Zaujímavosťou je, že Klein a Bahamondes sa už mali stretnúť takmer presne pred rokom v Dallase na turnaji UFC 277. Čilský bojovník mal však vtedy problémy s vízami, do USA sa nemohol dostať včas a súboj bol zrušený. Lajoš namiesto toho nastúpil o týždeň skôr v Londýne proti Masonovi Jonesovi. Ako to dopadlo, si prečítajte TU sipka

UFC: Ignacio Bahamondes vs. Ľudovít Klein (lightweight) - analýza, porovnanie, kurzy, stávky, tipy

Stále veľmi mladý rodák zo Santiago de Chile, Ignacio Antonio Bahamondes (25), si fighterskú kariéru budoval v Chicagu v USA. V roku 2019 sa stal šampiónom mexickej organizácie Lux Fight League a o dva roky na to už debutoval v UFC. Prvý zápas v elitnej spoločnosti mu však nevyšiel, podľahol v ňom Johnovi Makdessimu tesne na body.

Potom sa však pozbieral a zaznamenal tri víťazné zápasy v rade. Jeden z nich dokonca vyhral na submisiu, čo bolo jeho prvé víťazstvo týmto spôsobom v profesionálnej kariére. So silným backgroundom z valle flow strikingu a kickboxu je Bahamondes v prvom rade poriadne ostrý postojár. Jeho celková bilancia je 14–4, pričom na knokauty je to 9–0.

🇨🇱
IGNACIO
BAHAMONDES
POROVNANIE 🇸🇰
ĽUDOVÍT
KLEIN
14–4
celková bilancia 19–4–1
9–0
KO/TKO 8–1
1–2
submisia 8–2
4–2
na body 3–1
25 rokov
vek 28 rokov
185 cm
výška 170 cm
73 kg
váha 66 kg
postojár
bojový štýl komplexný

Slovenský "Mr. Highlight", Ľudovít Klein (28), sa už v UFC udomácnil. V slávnej organizácii má za sebou šesť zápasov s bilanciou 3 výhry – 2 prehry – 1 remíza. Jeho celkové štatistiky v profi MMA sú 19–4–1. Prvý nerozhodný zápas si pripísal práve naposledy s Jaiom Herbertom a treba povedať, že to zrejme bolo spravodlivé. Súperovi sa to síce príliš nepáčilo, ale dnes je to už nepodstatné.

Lajoš je veľmi komplexný bojovník, ktorý si poradí v postoji i na zemi. Tí najlepší grappleri na okruhu sú síce zatiaľ nad jeho sily, ale rozhodne sa v týchto technikách zlepšuje. Knokaut dostal zatiaľ iba raz, nie však v UFC. Teraz mu však KO hrozí viac ako kedykoľvek predtým. Ako si s tým poradí?

NÁŠ TIP: Klein prehrá (kurz 1,50sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: BAHAMONDES vs. KLEIN
BAHAMONDES 1 (1,50) ⭐ Remíza X (40,00) KLEIN 2 (2,45)

V tomto prípade to bude pre Slováka komplikované. Bahamondes je o 15 cm vyšší a má dlhé paže s mimoriadne presnými a tvrdými ranami. Klein je síce v postoji pomerne agilný a známy najmä svojimi kopmi, no tade cesta zrejme nepovedie. Jeho jediná šanca bude podľa všetkého ležať niekde na zemi, kde Čiľan nie je vo svojom živle. Lenže najprv ho tam bude musieť dostať.

Očakávame, že Lajoš sa bude musieť brániť mimoriadne tvrdým a priamočiarym boxerským útokom. Nebudeme optimisti. V tomto prípade dávame väčšie šance Ignaciovi Bahamondesovi, ktorý je výrazným favoritom rovnako ako pred rokom. Sledujte zápas dnes v noci naživo sipka

Kde sledovať naživo UFC: Klein vs. Bahamondes – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Každý zápas Lajoša Klein v UFC ste doteraz mohli sledovať v priamom prenose na kanáli Premier Sport 1 (prípadne Premier Sport 2) a inak to určite nebude ani v tomto prípade. Keď bude známy program turnaja, televízia zverejní aj čas vysielania. No live súboj pobeží aj v ponuke streamovacej služby VOYO.

Pre tých, ktorí žijú v zahraničí, alebo na to majú iný dôvod, je tu stále dostupný medzinárodny PPV (pay-per-view) stream na známej platforme UFC Fight Pass. Kúpiť si môžete iba konkrétnu časti fight card alebo celý turnaj.

Pre slovenských zákazníkov stávkových kancelárií je tu však aj lepšia možnosť. Napr. vo Fortune môžete sledovať celý turnaj UFC on ESPN aj s Lajošom Kleinom úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na overenej Fortuna TV. Stačí mať sedem dní pred podujatím vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase spustenia prenosu na hráčskom účte aspoň minimálny finančný zostatok.

Ak sa vo Fortune zaregistrujete tu a teraz ako nový zákazník sipka okrem live prenosov z UFC a iných športov dostanete aj tieto vstupné bonusy:

  • 30 EUR stávkový kredit (po prvom vklade a jeho pretipovaní)
  • 50 EUR navýšenú prvú stávku bez rizika (za vklad 50 EUR)
  • 30 FREE spinov do online kasína

Stavte si na zápas Klein vs. Bahamondes vo Fortune až za 50 EUR bez rizika!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC 🥊️ Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz.

Conor McGregor

The Ultimate Fighter: McGregor vs. Chandler - program a zápasy

Conor McGregor a Michael Chandler sa postavia proti sebe v špeciálnej reality show The Ultimate Fighter. Ktorý tím napokon uspeje?